icon

Svetlá druhá čiarka. Budeme mať miminko?

zuzkatomkova
23. jún 2013

ahojte, mesiac sa uz snazime o miminko a nic,,,,, teraz ked sim si robila tehu test,zpobrazila sa mi tam aj druha ciarka,ale je velmi svetlunka k porovnani k tej prvej,,, urobila som 2 testy a obidva tak vysli,moze to nieco znamenat??

althejka
•
23. jún 2013

ja som mala svetlucku druhu a bola som tehotna 🙂

zuzkatomkova
autor
•
23. jún 2013

vazne?? ale ona je uúplne svetlunka,no svimla som ju hned kedze som tie testy vyhadzovala zakazdy,ze vyskocila,len jedna,,,,

natalyaas
•
23. jún 2013

Si tehu 🙂 mne zo zaciatku tiez len blede 🙂 a pp par dnoch boli tmave a prva navsteva u gyn. Bola prekvapiva bola som uz v 3 mesiaci :D takze GRATULUJEM

kvietok173
•
23. jún 2013

Urob si z ranajsieho mocu p takd cca 2-3 dni neskor. Ak si tehu bude silmejsia 🙂.

livocka21
•
23. jún 2013

@zuzkatomkova aj ja som bola tehotna pri takejto ciarocke.....a ked ti to tak vyslo 2x tak ti zrejme mozeme blahozelat 🙂

zuzkatomkova
autor
•
23. jún 2013

baby prosim vas a ekdy he dobre ist prvy krat k lekarovi,,,, ze uz an sone nieco aj vidno??
a jedli ste kyselinu lustovu? zevraj by sa mala pred tehotenstvom jest?

sense
•
23. jún 2013

ja som tri dni po meskani mala takeho ducha ze som sama seba presvedcila ze to tam len chcem vidiet ale mi to nedalo spravila este 1 digitalny a ten ukazal pozitivitu a teraz ten "duch" na teste ma zamestnava takmer nonstop. k lekarovi by som sla okolo 8-10tyzdna to bude uz vidiet aj srdiecko

el6
•
23. jún 2013

mne dr povedala, ze ak je tam iba naznak druhej, vacsinou to znamena teho....aj u mna to tak bolo....k dr. by som sla hned

zuzkatomkova
autor
•
23. jún 2013

joooj hned krajsi den babenky 🙂

althejka
•
23. jún 2013

@zuzkatomkova ja som isla az po vynechani menzes, dovtedy som iba dufala,ze ani nepride 😀 ale test som mala takyto pozit uz pred vynechanim. ale hned v ten den ako som sa testovala som zacala jest aj kyselinu listovu .utekala som do lekarne ako blazen 😀

luckamorka
•
31. júl 2013

ja som zacala mat podozrenie az par dni po vynechani menzesu, hned som si spravila test a ked bol pozitivny tak rovno na druhy den som volala dr a objednali ma na najblizsi volny termin.. povedala som len ze si chcem nechat potvrdit tehotenstvo a rovno mi spravili aj ultrazvuk a uz tam bolo vidno bodku 🙂 takze netreba odkladat