icon

Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?

10. feb 2025

mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente

linki90
17. feb 2025

A ten clerblu si neskúšala urobiť?

tinka_1807
17. feb 2025

Hmm, nechcem ťa strašiť, ešte to môže byť mimomaternicové ... vtedy HCG nestúpa správne a čiarky môžu byť stále len "duchovia". MMT ale zistí len lekár. Každopádne ak si si objednala digi test, ten by mal na základe HCG ukázať týždeň tehotenstva. AK bude stále nízky, tak zrejme niečo nie je uplne ok. Inak ale ja som an tom podobne, už mi pár dní mešká ms a dnes som si robila znova test a príde mi, že to je tiež "len" duch. Možno aj testy robia nejako slabo, alebo už neviem....

vandica
17. feb 2025

Tak toto je teda riadne zaujímavé. Tie čiarky máš trochu tmavšie ako predtým, ci stále také slabucke?

domi_zu
Autor odpoveď zmazal
autor
17. feb 2025

@vandica podla mna take iste ale su aj na inych znackach lebo doteraz len na pepine som mala.

ina2405
17. feb 2025

Ja som mala krvný, na 10 dpo ukázal ducha a bola som naozaj tehotná. Potom som už testovala normálnymi.

maciatko950
17. feb 2025

A čo keby si hodila sem tie aktuálne že aké sú

lalala94
17. feb 2025

Ak sú stále také isté, toto zrejme nebude ok. Tehotenstvo to zrejme bude, ale buď biochemické alebo mimomaternicové. Po toľkých dňoch od založenia témy by si tie čiarky už mala omnoho viditeľnejšie.

oblecenie99
17. feb 2025

No ja som mala podobne, aj keď viditeľnejšie čiarky, a potom sa dostavilo krvácanie. Bola som v Tom, že asi biochemické, či menzes, po dni krvácanie z ničoho nič prestalo, potom pár dní nič, čiarky zostali také slabé naďalej, tak som napísala lekárovi a on ma veľmi prekvapil, aby som hneď prišla, lebo musí predovšetkým vylúčiť mimomaternicové tehotenstvo, tak ja by som sa objednala.
Následne ma poslal na krv zistiť, či hcg klesá, a presne o dva dni na to, ako som bola na odber ma zaliala opäť krv, priamo tam v nemocnici, a pri dvoch odberoch po sebe vedeli odhadnúť, že to bolo biochemické, keďže po pár hodinách hcg bolo nižšie, plus sa dostavilo krvácanie. Chcem tým.povedat, že mi aspoň "odľahlo", že som vedela na čom som, aj keď som bola sklamaná.. ale dobre by bolo, aby ste vylúčili najmä to mimomaternicové.

kessica87
17. feb 2025

Daj fotky nech mrkneme ako si teda na tom 😊😊😊

autor
18. feb 2025

nechcela som uz traposit s testami ale tak pridam na posudenie, za mna su to negativne testy, keby som tehotna uz mam kolajnice , 6 dni mi meska

ina2405
18. feb 2025

Negat

autor
18. feb 2025

@ina2405 ved mi to nemusite pisat, ja viem, ved som hned pisala ze su negativne

ina2405
18. feb 2025

Píšes, pridávam na posúdenie. Tak prepáč za posúdenie 😐
Držím palce, nech to vyjde nabudúce.

autor
18. feb 2025

@ina2405 prosim drzte mi radaej palce nech mi príde perioda 😬

ina2405
18. feb 2025

Držím palce, nech príde perióda a ospravedlňujem sa, posledné dni som v toľkých diskusiách písala so snažilkami, že sa mi to zlieva. Gynekológ vyšetrí a môže podať vyvolávačku.

autor
18. feb 2025

@ina2405 keby tak mam kam dat maleho, sama som uplne, kamosky pracujú , neviem sa ani tam dostat, muza mam doma len cez vikend.

ina2405
18. feb 2025

S malým choď, aj sestrička postráži. Ja som to tak urobila.

alison11
18. feb 2025

Ja som tak chodila tiež zo synom ku gyn. neboj pochopia,mne so sestričkou nechcel byť tak sedel na stoličke kým gyn. ma vyšetroval na koze.

beeruska555
18. feb 2025

Určite chod k dr nečakaj, keď máš ešte malw babo predsedi ti nejak v kočíku toľko čo tá dr vyšetrí ja som tak chodila keď som bola s druhým babom tehu malého som mala v kočíku pri sebe 🙂 vydrží toľko tvoje zdravie je prednejšie ❤️ drž sa

autor
19. feb 2025

dievčatá, dnešny test z rána. uz som to vzdala a zajtra mám termín u gynekologa. Co myslite, bude alebo nebude?

vveron1ka
19. feb 2025

Ahoj mne po porode tiez vymeskala menstruacia. Dcerka mala asi pol roka vtedy, ale ja som si testy nerobila mne ani nenapadlo tehotenstvo 😂. Sla som ale ku gyn ze co sa deje a on ma vysetril a povedal, ze to sa este moze po porode kludne stat a hlavne ked som dojcila vtedy. A veru ja som dostala potom az za dalsich par mesiacov.

biibiana
19. feb 2025

Ahoj, skus urcite iný test, budeš múdrejšia. Ale aj keby bol pozit. tak blahoželám. Ja som otehotnela 2.x tiez neplánovane keď malo prvé dieťa 7mes. Bol to šok, preplakala som prvý trimester. Najprv to bol masaker, fakt zahul, teraz sú to deti na ZŠ a poviem ti, nemenila by som ani za svet! Majú super vzťah, naj.kamarati všetko sú hovoria, vždy sa vedia zahrať. Proste paráda. Keď pozerám fotky, videá, akože super to bolo.

autor
19. feb 2025

@vveron1ka tak maly uz ma 7 mesiacov a menstruaciu mam 4 mesiace a nekojila som , bohuzial ja dovod mam na tie testy. nevadi, zajtra budem vediet verdikt

biibiana
19. feb 2025

tento mi príde ako negat.

vveron1ka
19. feb 2025

No ved dovod som mala aj ja ale aj tak mi to nenapadlo 😅. Ja som ta len chcela povzbudit, ze sa to vraj moze stat..ale ano..u mna zohravalo rolu ze som kojila .

autor
19. feb 2025

@vveron1ka tiez mi hovorila sestricka, ale
pozru sa a daju mi vyvolavacku, uz nevladzem psychicky cakat na menstruaciu a strachovat sa tehotenstva

autor
19. feb 2025

@biibiana nie je negativny , je tam
druha ciarka ale neviem odfotit

kaca222
19. feb 2025

Za mňa je to klesajúce HCG určite. Ale som veľmi rada, že si sa objednala ku gyn 🙂 držím palce, nech je všetko v poriadku

autor
19. feb 2025

@kaca222 🥰