icon

Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?

10. feb 2025

mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente

Strana
z8
oktober3
19. feb 2025

Taketo som mala pri biochemickom. V krvi bolo len zostatkove HCG, z tehotenstva, ktoré sa prestalo vyvíjať.
Čiže oplodnilo sa vajíčko, ale pravdepodobne došlo k problému a tehotenstvo nepokračovalo.

Potom som začala krvácať a po krvácaní len spravili sono, že maternica je čistá. Nie tam vystelka.

Ale z minulého tehotenstva to nemôžeš mať určite

tinka_1807
19. feb 2025

Mne tieto posledné testy prídu ako negatívne. Inak ja som už dostala menstruaciu, tiež mi nestupalo správne HCG. Dnes som ešte urobila test a už úplne čistý, prekonala som teda zrejme biochemické tehotenstvo. Ale určite choď k lekárovi, aby to nebolo mimomaternicové, alebo niečo, keď ti nechodí menštruácia. Každopádne prajem veľa síl a zdravie 💪

autor
19. feb 2025

@tinka_1807 ja sa momentalne uz bojim nejakeho ineho problemu.. tie testy niensu negativne nazivo jentam
ciarka ruzova ale neviem odfotit lebo mam naprd mobil. tak neochotne ma sestricka zapisala na zajtra az sa riadne hanbim za seba.

calathea97
19. feb 2025

A digitálny si ešte neskúšala? Držím palce nech to nie je nič vážne a aspoň zajtra už naozaj budeš vedieť na čom si 🍀🍀

oktober3
19. feb 2025

@tinka_1807 mimomaternicové by sa tvárilo ako úplne normálne tehotenstvo.
Keby jej mešká týždeň, už by tam mala koľajnice , resp, testy by silneli.

Pri takejto intenzite testu, typujem beta hcg o 5 do 50
( Od 5 sa považuje tehotenstvo).

alison11
19. feb 2025

Ahoj,máš ešte tehu príznaky či už vymyzli?Akonáhle vymyznú dostaví sa krvácanie (čistenie) ja som to tak mávala pri potratoch.

129oveciek
20. feb 2025

Boze toto je bomba.. ked mas problem tak najlepsie aby si si ho asi vyriesila sama, nevuretilne su niekedy tie sestricky a lekari.. a cloveku je potom blbe tam vobec ist, ked ich to obtazuje ze si vobec dovolujeme sa objednat

maria898
20. feb 2025

Ahoj,no ako si dopadla?velmi ma to zaujima...

alison11
20. feb 2025

Ahoj autorka.Dúfam,že si ok daj nám tu vedieť ako si dopadla,čo si sa dozvedela???

autor
20. feb 2025

čaute, tak doktorka mi spravila sono, tehotna nie som ale mam cystu na vajecniku. Dali mi agolutin a povedala ze snad sa mi ta cysta vyplaví spolu s MS. Pozitivne testy mi odovodnila prave tou cystou alebo biochemickym tehotenstvom (k tomu sa priklanam viac). ak mi do 2 tyzdnov nepride MS , mam sa ozvat 😬 budem hnusna, poviem ze mi odlahlo ale zaroven ma trocha trápi ta cysta, ale mala som ju na vajecniku aj pocas tehotenstva a vstrebala sa, tak budem dufat 🙂🙂 inak vsetky ste velmi zlate, ze ste somnou prezivali tuto situaciu, popravde , velmi mi pomohlo podelit sa s pocitmi. este raz dakujem a muzovi nabuduce ten kondom natiahnem cez hlavu az po lýtla 🤣🤣 hold poucil sa aj on. ❤️❤️❤️

alison11
20. feb 2025

Na cysty na vaječníkoch mne vždy zabral Thiamín je to B1 vitamín voľne dostať v lekárni.Držím palce aby sa vstrebalo a ms došla čo najskôr a nemusela si si tým prejsť viac krát.

kaca222
20. feb 2025

Tie posledné dve vety 🤣 super že si šla k doktorke, snáď už bude všetko len dobré 🙂

dismonika
21. feb 2025

pánečku, toto s tým kondómom dobre pobavilo 🤣🤣🤣👍

Strana
z8