Tehotensky test - je negatívny?
Baby uistite ma ze je tento test negativny...
Je tam taka vodorovna ciarka pod pismenom T
Tak by to nemalo byt...

@dolce_principessa ja tam nic nevidim, ale mala si ho urobit rano, teraz moze byt cikanica prilis zriedena
@st44 no dufam ze tam nic neni, mne sa tam fakt zda ako keby chcela ciarka vybehnut ale mozno mi uz hrabe.. Pockam na tu ms a ked nic skusim twat pre istotu este
@dolce_principessa na tejto poslednej vidím čosi, ale môže to byt kanalik len ... ja ti držím palce nech je tak ako chceš aby bolo
@dolce_principessa mne meškali 2 týždne a prišlo len dvojdňové nič ... takže ja idem zajtra testovať a veru budem veľmi prekvapená, ak tam nebude len jedna jasná
@patricia_b no tak drzim palce daj vediet potom ako si dopadla🙂
Ja pockam este aspon do piatku a urobim posledny test nech som kludnaa.
@patricia_b Ten isty test zo vcera, dala som filter, obzerala som ho na svetle v okne ja tam fakt tu ciarku vidim, ale dufam ze je to cele blbost...
Nic tam nie je. Preco si nespravis ráno? Ak teraz vidis ducha, rano sa urcite objavi. Kup obyčajne pepino za 1,50e ak tam ma byt ciarka, tak bude.
z ranneho mocu je najlepsie si robit tehotensky testik
@chcemradu fakt tam vidim ducha na svetle, ale mozno mi uz sibe, mozno je to este zvyskove hcg. Lenze robila son test pred asi 3-4 dnami a bol uplne cisty. No ja pockam este ci dostanem ms.
@sipopa ano ja viem, ale vzdy ked som robila vysli mi aj navecer :D, pockam a ked ms nedojde skusim urobit. Mam este jeden odlozeny..
@ptmt1011 nie nepojdem, ale tak dufam ze sa mi ta ciarka len zda, podla mna by to bola velka nahoda otehotniet po kyretazi..
@dolce_principessa druhá čiarka tam je, ja ju vidím...o dva dni skús znovu testik, najlepšie taký istý,aby si videla rozdiel
@mimka11111 aj ja to vidim na svetle presvitat, mna porazi. Ale tak mohlo by to byt aj zbytkove hcg este mozno..
Podľa mňa je test negatívny. Skús ako radia baby o pár dní z ranného moču 😊
@dolce_principessa preto píšem, že skús o pár dní testovať takým istým testom...keď bude čiarka silnejšia,budeš vedieť na čom si
@ptmt1011 mozno len ten kanalik presvita, ved pochybujem zeby som hned po kyretazi tehotna bola, este som ani jednu ms nemala takze blbost. Do vianoc hadam dojde, 😁 vcera vecer ma bolelo vsetko a dnes jak keby utalo
@dolce_principessa ja som otehotnela po kyretazi, prave na toto upozorňujú doktori, treba sa chranit. A preco nechces byt tehotná? Na kyretazi si bola kvôli zamlcanemu? Ci na potrat?
@chcemradu ale ja som este nenala ani jednu ms, partner to raz nestihol a skoncilo vsetko vo mne, inak sme orerusovany styk mali stale. Som dost chytlava co sa tehotenstva tyka ale neverim ze tak skoro by son mohla tehotna byt, ved maternica nemoze byt este ok
@dolce_principessa nikde nie je napisane, ze musis mat menzes. Prvy den cyklu sa berie den kyretaze, takze v podstate mozes byt kludne a co sa maternice tyka, áno, nemusi byt pripravená. Ale to neznamena, ze sa do nej neuhniezdi nic -_-
@chcemradu Jaj neplas. pondelok je presne 6 tyzdnov od zakroku.. Vcera vecer som myslela ze uz uz, citila som krize, vajecniky-take pichanie, a potom to preslo, 😅 nieco sa chysta uz asi
@dolce_principessa boze, chces dieta ci nie? Ci oco ti ide tym vyjadrovanim?
@ptmt1011 K dr pojdem urcite ak nedostanem do vianoc.... A mozno pride ms na vianoce ako darcek :DD

@chcemradu mam este jeden palickovy, ten si necham odlozeny, pockam na ms, zacinam mat trosku strach.. Ale hadam pride do vianoc