icon

Tehotensky test - je negatívny?

dolce_principessa
18. dec 2018

Baby uistite ma ze je tento test negativny...
Je tam taka vodorovna ciarka pod pismenom T
Tak by to nemalo byt...

Tehotensky test - je negatívny?
Strana
z3
dolce_principessa
autor
19. dec 2018

@nevludna Momentalne skor nechcem ako chcem

chcemradu
19. dec 2018

@dolce_principessa a preco si bola na zákrok? Este si nenapísala? Potratila si, ci si bola dobrovoľne? Vychadza mi to, ze si bola dobrovoľne, podla tvojich vyjadrení.

patricia_b
19. dec 2018

@chcemradu @nevludna dievčatá, asi teda nechce byt teraz tehotná a prečo bola na zákroku je jej súkromná vec ... jej otázka bola či je možné otehotnieť hneď po zákroku .... a keďže ospevuje krámy, ako už sú za dverami, tak zrejme nepatrí k snažilkám, ktoré vyhľadávajú ducha na teste dve hodiny po sexe

dolce_principessa
autor
19. dec 2018

@chcemradu dobrovolne nie, ale tehotna by som teraz este radsej byt nechcela, je to skoro

dolce_principessa
autor
19. dec 2018

@patricia_b ano presne tak..Ako ak by sa stalo ze tehotna budem tak budem, ale radsej by som nebola...myslim ze je to aj dost malo pravdepodobne tak skoro po zakroku

stratenanajdena
19. dec 2018

@dolce_principessa ahoj, prvej ms predchádza ovulácia, takže možnosť otehotnenia tam je. Ako po pôrode - nemusí sa dostaviť ani prvá ms a žena môže ostať tehotná. Ja som na úplne prvej úvodnej Tvojej fotke čiarku videla, na ostatných nie. A po kyrete práveže môže byť maternica náchylnejšia na otehotnenie. Ináč po 6 týždňoch by už mala byť maternica zhojená. Na kontrole si už bola? Skús test o jeden či dva dni, mal by Ti ukázať presnejšie.

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@dolce_principessa vytahovanim farieb a upravami sa ciarka zjavi aj ked tam neni. Ked urobis zajtra test musi byt silnejsi.... Inak zamna negativ

chcemradu
19. dec 2018

@dolce_principessa tak ak neplanujes ist na potrat, tak neries ci si alebo nie, len prijmi aj skutocnost, že ak sexujes, mozes byt aj tehotna... A v tvojom pripade, bohuzial, aj hned po zákroku. Po 6tich tyzdnoch od zákroku by si mala zacat krvácať, ak nie, mas navstivit gynekológa a spraví ti ultrazvuk. Ak ti vsak ukazal test ducha a ty si tehotna, na dalsom by bola uz silnejšia ciarka. Tak ak nechceš len dohady, urob si test rano a zajdi na gynekologiu, kde ti bol robený zákrok. A ci je maternica pripravena, je jedna vec, ci si pripravena ty, je vec druha

dolce_principessa
autor
19. dec 2018

@chcemradu ano skusim rano ten test urobit... Nech mam dusu na mieste, 😅 a potom pojdem k dr po vianociach. Tak zajtra sa ozvem ako dopadol test 🙂

patricia_b
19. dec 2018

@dolce_principessa mne vyšli dve, som zaskočená kúsok, ale bocian to zariadil inak

dolce_principessa
autor
19. dec 2018

@patricia_b fiha, mas pozitivny test? Ja urobim rano dufam ze bude len jedna

patricia_b
19. dec 2018

@dolce_principessa myslím, že netreba hľadať ducha, teda vôbec som nečakala, lebo si dávame pozor ... ale teda nedbám, keď už sa zadarilo

dolce_principessa
autor
19. dec 2018

@patricia_b aj nam sa postastilo tak ze sme si davali pozor, 😂 zrazu ms nikde a hned dve ciarky silne skoro ma porazilo..

dolce_principessa
autor
20. dec 2018

@patricia_b jednu ciarku mam tak hento asi len presvital kanalik.. Ale ms zatial nikde,
Ak by som bola tehotna test by mi to uz ukazal nie? Nechraneny styk sme mali 8.12

patricia_b
20. dec 2018

@dolce_principessa podľa mňa by ukázal silnejšiu

stratenanajdena
20. dec 2018

@dolce_principessa skúšala si tú istú značku čo predtým? ono netreba tie testy presvecovať alebo natáčať, ak tam má byť, bude ju vidno voľným okom, hoc slabulinkú. Nemáš fotku?

danyb
20. dec 2018

závisí hlavne od toho, kedy si mala ovuláciu, nie posledný sex.. spermie môžu prežiť v tele ženy ak sú dobré podmienky aj päť dní.. takže k oplodneniu by prišlo v prípade sexu 8.12. až 13.12. a to je na testovanie 20.12. ešte skoro 🙂 čiže ak nemáš odsledovanú ovuláciu, tak skúšaj radšej testovať každý druhý deň až kým nepríde MS 🙂 držím palce aby to dopadlo tak ako chceš ty 🙂 a ak nie si pripravená na ďalšie dieťatko, tak sa radšej chráň aj inak, keď priateľovi občas ubehne 🙂 to myslím v dobrom, aby si nemala takéto stresy druhý krát 🙂

dolce_principessa
autor
20. dec 2018

@stratenanajdena Je negativny tak ms hadam pride

dolce_principessa
autor
20. dec 2018

@danyb no ved prave to neviem ci a kedy bola ovulacia kedze som po kyrete... A nehoda sa stala iba raz tak hadam bude vsetko ok a ms coskoro dostanem 🙂

st44
23. dec 2018

@dolce_principessa tak ako mas nieco nove? Robila si si dalsi test? Ci mas ms?

dolce_principessa
autor
24. dec 2018

@st44 robila som, negativny ale ms nikde 😂

st44
24. dec 2018

@dolce_principessa tak to asi chce trochu casu kym sa ti to upravi. A vesele vianoce ti prajem

dolce_principessa
autor
24. dec 2018

@st44 Dakujem aj tebe. Citim obcas krize a podbrusko. .. Tak snad sa to rozbehne coskoro🙂

lucia_089
23. máj 2020

@dolce_principessa ahoj prosím Ťa bola si nakoniec tehotná?

Strana
z3