Tehotenský test Mamasecret
Ahojte sice uz jedno dieta ale meskaju mi dni a neviem preco ma napadlo kupit si test a ostala som v poriadnom soku myslite ze je to tam alebo je to tzv duch, test som mala mamasecret.Dakujem za odpovede

Gratulujem 🙂
No toto duch isto nie je ... ten test je prudko pozitívny.
No toto duch isto nie je ... ten test je prudko pozitívny.
@dzulli1980 dakujem ja normalne neverim
@brunetkas podľa je to biochemické. Lebo ma meškanie je to dosť slabá čiarka takú som mala 4 dní pred MS. Radšej počkaj a za pár dní urob ďalší ale toto je slabý duch .biochemické
pravdepodobne si tehotna
@brunetkas podľa je to biochemické. Lebo ma meškanie je to dosť slabá čiarka takú som mala 4 dní pred MS. Radšej počkaj a za pár dní urob ďalší ale toto je slabý duch .biochemické
@bambieblue ja som mala takú čiarku až druhý deň meškania.. teraz som 21tt. Každý test je iný, preboha 🙄🙄
@bambieblue ja som mala takú čiarku až druhý deň meškania.. teraz som 21tt. Každý test je iný, preboha 🙄🙄
@alyson29 vetšinou to tak nie je .
@bambieblue nestras ju preboha, mne podla poslednej menstruacie meskali 14 dni!! Na teste bola este slabsia ciarka ako ma ona na fotke. Vysledok? Posunuta ovulacia. Cakame dievcatko, som v 4 mesiaci. 🤞🏼
@alyson29 vetšinou to tak nie je .
@bambieblue toto bola moja čiarka druhý deň meškajúcej ms, skoro vôbec viditeľná a budem pomaličky končiť 5 mesiac. Stačí posunutá ovulácia.. až digitálny Clearblue hneď po ňom mi potvrdil tehotenstvo.
toto nie je duch, ale regulerna ciarka...
@bambieblue ach prosím ťa nepíš somariny, aké biochemické? Normálna čiarka pri meškajúcej menštruácii, vôbec nemusí byť silná, že vybije oči. Duch vyzerá inak.
@bambieblue toto bola moja čiarka druhý deň meškajúcej ms, skoro vôbec viditeľná a budem pomaličky končiť 5 mesiac. Stačí posunutá ovulácia.. až digitálny Clearblue hneď po ňom mi potvrdil tehotenstvo.
@alyson29 presne tak. Takto vyzerala moja pri 14 dnovom meskani, samozrejme posunuta ovulacia. Pomaly zacinam 5ty mesiac. 😄
@bambieblue nestras ju preboha, mne podla poslednej menstruacie meskali 14 dni!! Na teste bola este slabsia ciarka ako ma ona na fotke. Vysledok? Posunuta ovulacia. Cakame dievcatko, som v 4 mesiaci. 🤞🏼
@mimi013
@lilope
@krasneleto
@alyson29
Baby dnes rano robeny a hned vysiel krizik takze je to tam no sme riadne v soku ale tesime aa dakujem za podporuuuuu😘
@mimi013
@lilope
@krasneleto
@alyson29
Baby dnes rano robeny a hned vysiel krizik takze je to tam no sme riadne v soku ale tesime aa dakujem za podporuuuuu😘
Gratulujem 😊

No toto veru vyzera na pozitivny test, ziadny duch