Tehotenský test počas menzesu tmavne
Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.
@casillas28 Určite sa ozvem ,ďakujem za podporu🥰
@ankare Hneď od lekára dám vedieť.Som veľmi zvedavá ako to dopadne a ďakujem.
@katuskamala1 Ak to tak bude tak určite ti to napíšem 😉
Tak toto je jednoznačne tehotenstvo také aké má byť teda okrem tej ms . Držím palce ♥️🙏
@mariska1989 Ďakujem 🙂.No uvidíme zajtra čo nato doktor.
No ja ti poviem hneď pekné krv a keď uvidí ten rozdiel bude pozerať 😁🥰😍
@mariska1989 No ja nebudem chápať ak to bude naozaj zdravé tehotenstvo 🙏.
Ale vyzerá to tak 🤞 že to bude super, zdravé tehotenstvo.Krasne a rýchlo test tmavne...držím palčeky ❤
Dnes testik ešte tmavší?
@majka_3 Ahoj,dnes už nemám test doma.Mala som volať kvôli výsledkom z krvi . Tú mi brali v druhý deň ms to bolo 19teho a teraz som volala a sestrička, že len 39.Az zajtra mám prísť znova len na krv.Tak uvidíme.Ja som myslela, že už dnes a rovno má pozrie.Doktor tomu akosi neverí, že by to mohlo byť tehotenstvo.Nevadi, pôjdem si kúpiť cez deň test a otestujem sa.
Že len 🙈 však ty brdo test bol v tom čase slabý tak jasné že taká hodnota som zvedavá čo povie keď ťa hodnota bude o koľko vyššie. Ja by som možno šla dnes s tým že si to zaplatím . Priamo do laboratória 😁 bola by som nedočkala človek je v strede že čo sa vlastné robí či je to v poriadku a tak . Alebo by som zašla k obvodnej na odber na hcg a zajtra len dôjdeš a povieš výsledok hcg 😁
Popripade zbehni do labaku ak mate nablizku a chod ako samoplatca.
Podaktorí dr.su cisto tabulkaci a žiadne odchylky nepripušťajú.😒
To je super nápad ísť do labaku a dat sa otestovať dnes...🙂
Ak by ta dr aj pozrie,ešte určite vidieť nič nebude...bude to tehu určite 🙂
Tiez súhlasím s babou co pise, ze 39 je malo ale kvôli tomu, ze si i krasne videla, ze i test bol slabunky.. Ja som po IVF a teda som bola na krv v den ocakavanej ms a teda presne si uz nepamatam to cislo, ale tiez som sa prelakla, ze jemine ani 100 to nie je ale testy silneli a vsetko bolo okey. Ty si kludne mohla otehotniet kedze prirodzene i neskor, kludne aj 2dni po styku, kedze spermie prežijú v tebe.. Ja by som tiez naliehala, ze spravte mi dnes odber, lebo sa psychicky zosypem a mam na to narok, a sadnem na stoličku a vyhrniem rukav. Ziadne cakanie do zajtra. I mne dr vravel, ze pridete na utz vtedy a vtedy, vravim nie pan doktor, idem k vam, vlozili mi 2 embrya a ja nevydržím, musite ma kuknut. Sa zasmial! A samozrejme suhlasil. Povedz ze zo stresu grcias a az sa trasies, ze nemôžeš cakat, sadni do auta a id! 🙂
Btw moja kamoska zistila v 5m ze caka svoje prve dieta, pretoze az v 5 mesiaci jej menzes nedosiel. A to este aj brala antikoncepciu.
A ešte dodam, ze ti moze i utz urobit. Tam sa tiež dozvie.. V tomto case by si už mohla mat gulicku, zltlovy vacok ci ako sa to vola 🙂
@katuskamala1 gestačný vak ;)
Ahojte, vydržím už do zajtra.Ano je to nekonečné čakanie ale kým nemám dáke bolesti tak to už počkám.Bola som so synom u lekára tak som si kúpila testy.Tie isté značky čo predtým.
Nezdá sa mi tmavší oproti včerajšku, čo myslíte?
Toto je ten druhý,tam rozdiel je lebo ten posledný som robila 20teho.
Tam to hcg mas velmi vysoke ked mas taketo ciarky...ale viac ti uz len doktor povie...neslabnu a to je zaklad 🙂
To uz ked su take silne, uz viac ani asi byt nemozu, su silné zreteľne, a aj silnejsie... Sucitime kvôli cakaniu a sme nedockave s tebou :D
@katuskamala1 🙂 zajtra ráno mi zoberú krv a ak sa nemylim tak poobede by mohli byť výsledky.
@katuskamala1 presne si to napísala 😀 tiež sucitim a čakám ako toto cele dopadne 🙂 verím že v šťastný koniec 🙂
Čakáme čo bude ♥️🥰 verím že dobre 🙏♥️
Ahojte, išla som na krv.A sestrička,že vo štvrtok si zavolajte za výsledky.Skoro má tam prekotilo.Tak sa jej pýtam a k doktorovi kedy?A ona, že načo?Tak mi neostávalo nič iné len klamať, že mám bolesti a keď ma nevezme pôjdem na pohotovosť.Tak mám prísť na 11:30.A pridávam dnešný test. Ďakujem vám všetkým za podporu🥰
Test krásne stmavol ..nieje o čom ...
A tie bolesti...chápem že si sa chcela k nemu nejako dostať,ale jemu povedz že to nieje nič hrozné nie že skončíš v nemocke s podozrením na mmt.
A krvné výsledky vo štvrtok? Sranduje....spýtaj sa kde to posielajú a skus si tam sama zavolať a povedať že aká je situácia...
@majka_3 Áno doktorovi určite poviem pravdu.To len sestričke som povedala aby som sa dostala k nemu.A ona si ešte myslela, že má v piatok vyšetril 🤦🏻♀️hlavne, že tam neboli v piatok.On sám povedal, že keď mi skončí ms a test bude pozitívny tak ma vyšetrí.A ms skončila včera a test pozitívny.A tiež som rozmýšľala, že sa opýtam kam to posielajú.Ale myslíš, že mi povedia výsledky cez telefón?

No mavam take casto a vzdy spravne. Pride taky pocit a stane sa tak... Tak snad i teraz 🙂 Snad sa raz dozviem, ze anoo je to dievcatko 🙂 :D