Tehotenský test počas menzesu tmavne
Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.
Ja som hotová.A myslíte,že pri hodnote 660 je už vidieť aspoň dutinku v maternici?
Už mám za sebou kyretáž v 10tt a teraz toto.
Asi az okolo 1000 je nieco vidiet...660 je malo si myslim 🤔 uvidis vo stvrtok dobre ze sa o tom vie a je to podchytene...chapem ten strach a sklamanie (ja som po MA v 19tt) ale toto su naozaj take veci ktore aj tak nevieme ovplyvnit 😑 snad sa to mimomaternicove nepotvrdi lebo tam by potom robili laparoskopiu ..drzim moc palce
Volala som zase s doktorom.Tak vo štvrtok pôjdem do nemocnice a budem tam kým sa to neobjaví a potom mi to on bude laparoskopicky vyberať.On má asi dobré sono on je aj pôrodník ale neviem isto či je dobré.Tiež povedal , že hodnoty musia byť nad 1000 aby niečo videl.On to berie už skoro ako hotovú vec.No a ja dnes môžem môjho syna odstaviť od kojenia, keďže budem pár dni preč. Ináč som úplne paralyzovaná,len sedím a rozmýšľam.
Som rada, že sa mám kde vyrozprávať,ďakujem vám 🥰
S tvojim problemom neporadim, ale chcem ta odbremenit od jedneho trapenia a to je odstavenie..neviem ako na tom ste, ake velke mas dietatko a ako casto sa kojite. Ale u nas sakojenie podarilo zachovat aj napriek 4dnovemu odluceniu. Myslela som, ze sa nepodari, ale maly ked ma zbadal sa hned pricucol a neodcucol sa dalsi rok 🙂 takze mozno sa to podari aj u vas. Drzim palce nech tboj pribeh ma nakoniec stastny koniec
@inak2022 ak je to mimomaternicove, telo si s tym neporadi same.
@inak2022 ak je to mimomaternicove tak naco chces cakat? Kym praskne vajcovod ? 🤔
Vo štvrtok by si mala mat dvojnásobok,ako som už písala...čiže už by tam mohlo byt niečo vidieť...hlavne sa daj do kľudu...
@majka_3 Už som sa stým dáko zmierila a už som sa aj pobalila 😅. Už to chcem mať za sebou. Čím skôr tým lepšie.Samozrejme by som bola šťastná keby ma nakoniec operovať nemuseli ale tak som rada , že som sa nenechala odbiť a sa to môže riešiť.A najblizsie poviem sestričke dôvod prečo som sa testovala keď som dostala ms.Lebo to nevedela pochopiť.Nechcem ani myslieť nato o koľko mohlo byť horšie keby som sa netestovala.Ms mi skončila a ja by som o ničom netušila.
@mucuinka Toto je práveže také mále + v tomto celom.On má už dva roky tak už by som bola rada keby som prestala kojiť.Ale samozrejme keď som stále sním tak to je ťažké.Takto si to odtrpia sním muž a babka.
@mucuinka A ďakujem za peknú správu 🥰
Ahoj, je mi to ľúto, prežila som si to isté.. pozitívne testy, nízka sliznica, krvácanie, hodnoty hcg si už nepamätám, už je to 10 rokov.. dr. nikde nič nevidel, to bolo v piatok, v pondelok kontrola, stále nič, tak ma poslal do nemocnice, pozerali ma snáď všetci doktori a tam aj našli 😔 v utorok večer príjem, v stredu laparoskopia, v piatok domov. Držím ti prsty, buď silná ♥️ potom som ešte raz potratila, no nakoniec sa predsa len podarilo a drobec bude mať o pár dní 5 rokov.
@nikaeli Tak ak to tak má byť tak dúfam, že to aj mne nájdu čo najskôr nech som čo najskôr doma🙏
To ma veľmi mrzí. 😔 S napätím som čakala ten zázrak. 😔 A neodstavuj dieťatko od dojčenia, ak sa Ti dá. Preň bude stres, že je bez Teba a že aj o dojčenie príde... Ak sa bude dať mužovi, nech Ti dieťatko nosi aspoň raz denne, v nemocnici povedz, že dojcis, nech ich púšťajú. Silno na Teba myslím a držím palce!
@ankare Ďakujem za milú správu 😊 .On sa koji hlavne vnoci,to by sa asi nedalo. Uvidím ako zvládne túto noc ale moc na výber nemám.
Och nie 😔 neverím není to možné mne to príde úplne iné. Skôr ako tehotenstvo .však mimomaternicové stúpa pomalí hcg tebe by som povedala že pekné . Ja mám až zimomriavky po tele čo som to čítala 😔😔 radšej budem veriť že sa to ukáže tam kde má . .. možno len telo naporiadok nezaregistrovalo že sa tam už niečo deje preto bola ms a preto on vidí že bude ovulácia ,netuším ako to funguje keď žena je tehotná a má normal ms ale ja verím na iný scenár ako tvoj dr . Ak by nie tak držím palce až si čím skôr ok potom 🙏♥️
@mariska1989 Ďakujem veľmi pekne🙏, ešte by som bola rada ak by to bolo to biochemické ale on povedal, že nato je hcg moc vysoké.Už nech je zajtra ráno a sa to rieši.
Ahoj...daj vedieť... držím palce...dúfam že to bude všetko ok❤️
Myslíme na teba určite viaceré 😉
@majka_3 Ahoj,dnes ráno som išla zase na krv a za doktorom ako kázal.Pozrel čo vedeľ a nikde to nenašiel ale vajickovody nevidí.Sliznica stále nízka.Takze dnes má ešte poslal domov stým, že ak by boli bolesti tak do nemocnice a ak nie tak zajtra ráno do nemocnice.Ale ešte mu mám volať poobede okolo 16 tej zase na výsledky.Tak dám vedieť ešte poobede čo povie a aké bolo hcg. Ďakujem vám všetkým 🙏😘
Jemine :( prajem ti velA trpezlivosti... Tak ake tehotenstvo to je a co budu robit???
Inak zrazu vedia byt výsledky v ten den.... Ach
@katuskamala1 Ďakujem😊 no ja celé dni iba spím aby som nato nemyslela a mamina sa mi stará o domácnosť. Pravdepodobne mimomaternicové ale ešte není vidieť, že kde.Ale povedal, že nevylučuje aj to , že to môže byť v maternici ale iba na pár percent lebo sliznica je veľmi nízka.A v nemocnici budem čakať nato kým sa to ukáže.Aby to mohli hneď vybrať.
Inak toto sa stalo i susede, spomenula som si teraz.. Trazu padla na kolena pre prisernu bolest, liala sa z nej krv. Sanitku si nevedela zavolat len kricala od bolesti. V nemocnici lekarka okamžite vedela, ze mimomaternicove, prisla o vajcovod. Kedze netusila, ze je tehotna, kedze normalne mala menzes... Nechala to nechtiac teda zajst do extremne vazneho stavu. Je dobre, ze ty si na to prisla vcas a si kontrolovana. Prajem ti zo srdca nech uz mas po tom a pride k tebe onedlho duhove babatenko
Vidíš...už je to par percent v maternici, predtým to bolo na 99% mimo.... asi samému sa to nezdá na mmt...
Možno hcg už bude krásne dnes cez 1200 a zajtra ďalšie sono, ktoré už snáď ukáže nejaký ten náznak 🤞
@majka_3 Práveže on si myslí, že mimomaternicové,ale asi si už radšej necháva zadné vrátka.Lebo predtým si myslel , že biochemické a teraz už vie, že nie.A veľa som teraz čítala tu na mk a veľa žien to malo ako ja.A bolo to mimomaternicové a dokonca aj hcg im stúpalo ukážkovo. Už nech to viem lebo táto neistota je hrozná.🙏 A ďakujem, že tak namňa myslíte 🥰
Áno čítala som aj ja také príspevky hcg krásne ukážkovo rástlo až teda srdiečko bilo vo vajcovode...🥺
Ale môžu byť prípady kedy ozaj nastane zázrak a objaví sa v maternici...nemáš bolesti,nespinis...to by mohlo byt veľké +

On mi už nebude brať asi krv.Povedal, že mám prísť a , že má pozrie a mám počítať stým, že odtiaľ pôjdem do nemocnice. Nepovedal mi výšku sliznice iba mi ukázal, že pozrite sliznica je úplne nízka tam by sa to neuchytilo.Aj teraz som sa ho pýtala či není šanca, že by to bolo v maternici a povedal, že skoro žiadna.