icon

Tehotenský test počas menzesu tmavne

20. jan 2023

Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.

Strana
z7
autor
28. jan 2023

@mariska1989 Pod pravým vaječníkom,ale to tiež bolo také, že možno áno možno nie . Veď ešte stále tu nebol doktor čo má operoval.A ešte niečo,aby toho nebolo málo.Oni ma uspali a začali operovať a ja som normálne cítila vpichy a krátky rez.Nevedela som im to dať najavo ani rukou som nevedela pohnúť ani rozprávať ale našťastie po pár sekundách som úplne zaspala.Hovorila som to mame, že či to je možné keď ja nemám ani vpichy , že som také cítila a dnes mi prelepili ranu a tam štyri diery.Takze oni ma začali operovať ťa ja som ešte nebola úplne uspata.Ja som sa toho bála pri cisárskom a teraz už viem, že ak sa rozhodneme , že teda ešte chceme ďalšie dieťa tak už cisársky jedine pri vedomí.

mariska1989
28. jan 2023

Ty brdo 🙈 strašné niečo. O tom som už počula že sa to stáva a teda nemalo by . Hlavne až si čím skôr ok 🙏♥️

autor
28. jan 2023

@mariska1989 teraz tu bola doktorka a, že hcg klesno a teraz je dáko cez 1000

autor
28. jan 2023

@mariska1989 ❤️ ďakujem

mariska1989
28. jan 2023

Ide ti to pekne dole teda . Chvála Bohu aspoň že tak 🙏

ankare
28. jan 2023

Preboha, to ako z hororu. Chvalabohu,že si potom hneď zaspala

autor
28. jan 2023

@ankare To si aj ja hovorím.Stacilo aby o pár sekund neskôr začali a nič by som necítila.No určite to poviem doktorovi.

autor
28. jan 2023

@mariska1989 Áno,som rada.Lebo doktorka ráno, že držím palce aby klesalo hcg .Tak hneď plná hlava myšlienok, že pri mojom šťastí ešte ani klesať nebude.Potom som zadriemala a sa mi snívalo, že dosla doktorka, že hcg je 8000🤦🏻‍♀️.v sekunde som sa zobudila😅.

nikaeli
28. jan 2023

želám skoré zotavenie ❤️
keď tu čítam, ako sa poniektoré maminky pýtajú kedy ísť 1x k dr a mnohé sa tu dušujú, že skôr ako v 10tt netreba, ja vždy píšem, nech idú skôr.. presne kvôli tomu, čo si teraz zažila, zažila som to aj ja a v 10tt by už mohlo byť pre nás sakra neskoro 😔

autor
28. jan 2023

@nikaeli Ďakujem ❤️My čo to už máme dačo za sebou sme viac ostražite.A ja som teraz vďačná aj za modrého koníka lebo tu mi dievčatá veľmi pomohli ❤️.

autor
29. jan 2023

Ahojte,tak už som doma. Dnes má nečakane pustili🙂.Za 5 dní na stehy k doktorovi a tam zistiť kedy môžme začať plánovať bábo ak sa teda rozhodneme ísť znova do toho . Mám teraz už strach.(na prepustacej správe je 6 mesiacov,to sa mi zdá dosť)

katuskamala1
29. jan 2023

Drzime palce 💓

mariska1989
29. jan 2023

Tak to si mala teda iný sen . A neboj ak sa rozhodnete bude všetko už okik . A tiež som mala že po pol roku sa máme snažiť keď som potratila a snažili skôr a prišla znova som o to . Ty máš iný zásah do tela daj tomu čas a cez leto cez dovolenku posnažite a bude jarné ak by podarilo hneď 😘

Strana
z7