Tehotenský test pozitívny, testy z krvi negatívne

eda28
12. sep 2010

Mam sy.PCO, chystame sa na prve IVF, ale teraz mi meska menstruacia po agolutine cca 3 tyzdne. Robila som si uz 5 krat tehu testy roznej znacky a vsetky boli silno pozitivne. Pred tyzdnom mi brali krv na hcg a tam bol vysledok negativny. mavam bolesti v podbrusku, trosku som spinila ale uz nie, citlive bradavky, caste mocenie a neskutocna unava., Prosim co si o tom myslite?

lucula73
12. sep 2010

eda,neviem,neviem.....ale zistenie hcg z krvi je určite doveryhodnejšie ako testy z lekárne.... 😉
daj si prípadne zobrať ešte raz krv a budeš to vedieť na 100%.....
držím palčeky......viem čo to je 🙂

katkav
12. sep 2010

robil Ti lekar aj sono? nerozumiem tomu, ked Ti tehu testy zachytili hcg akotoze to nebolo aj v krvi. prajem Ti, aby si bola tehu.

helen
12. sep 2010

Choď na sono, ak si tehu, už musí byť niečo vidieť. Ak nie je, mohlo to byť tak, že si tehu bola, ale už nie si. :(

brisilda
12. sep 2010

no pokial test ukazal pozitivny vysledok a test s krvou nie tak neviem nevie lebo vysetrenie s krvou je najistejsie + sono .Test v lekarni moze ukazat aj falosny vysledok hlavne ak sa moze jednat o mozne cysty 😖 moj nazor je ist za lekarom aby ti spravil ultrazvuk vtedy budete mat istotu aj ty aj lekar 😉 ale pozor musis byt aspon v 4-6 tt lebo skor sa mrnusik nemusi este ukazat 😉 mne maleho zbadali az v 5 tt ? tak nejako a v 6tt aj srdiecko cize drzim silno paceky aby si bola tehulka 🙂

anjelicek26
12. sep 2010

Nepoplietli ti v labaku krv??? Lebo ak je hcg v moci a nie si tehu, tak to moze byt priznakom rakoviny na vajecnikoch (tumory), urcite zajdi co najskor na sono a ak sa tehu vyluci, hladaj pricinu inde!

http://www.netdoktor.at/laborwerte/fakten/tumor...

miska246
13. sep 2010

Na zaciatku tehotnosti je hladina Hcg nizka, postupne sa zvysuje, takze mozno si len na zaciatku tehotnosti, skus ist na krv o tyzden. Drzim palce 🙂 🙂 🙂

martinka_123
26. okt 2019

@eda28 Mne brala dr. Krv na HCG 30.9. A mala.som hodnoty 0,04.. čiže nulové, negatívne, tak mi pichla Agolutin, lebo meškali mi 13 dní a 12.10. Sme išli na svadbu, tak som si pre istotu urobila test, keďže mrcha neprišla po Agolutine a bum. Dve čiarky, v nedeľu tiež a v pondelok tiež dve čiarky. Tak som išla k dr. Na sone ešte nebolo vidno ale hcg v krvi mi ukázalo už 203. To bol pondelok. V stredu 414 a v sobotu už 1850. A 21.10. Mi potvrdila tehu aj na sone. 5tt❤ takže keď mi brali krv 30.9.Už som bola tehu a mala som hodnoty nulové.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre