Tehotenský test, vidíte druhú čiarku?
Dievčatá, vidíte tam druhu čiarku ci sa mi to iba zdá. Testované na 5 deň meskajuceho menzesu

@exotka444 ahoj ano to uz bude vidiet ci je to mimomaternicove alebo normáne tehotenstvo
@lenulka_14 no mam stres na 13 hod som objednaná tak som zvedavá dúfam ze bude všetko ok
@kvetinka0099 ja som bola tyzden po embryotransfere tyzdnoveho babatka, cize to vychadza na 2-2,5 tyzdna po ovulacii cca a uz tam z ranneho mocu bol duch 🙂
@zuzumajko
Uz je tomu 10 dni, menzes by som mala dostat dnes zatial nemam ziadne priznaky ako pri menzese ani bolesti pod bruskom ani prsniky, tak v nedelu by som si uz mohla spravit?
Pokojne aj dnes. Ale ranny moc a odporucam kupovat si mamatest. Naozaj som mala rozne testy, ze som rank testovala dva rozne a na mamateste mi vzdy vysla ciarka silnejsia ako na inych 🙂 je drahsi, ale kupili sme s manzelom 7 mamatestov na kazdy den jeden aby sme porovnali ako ciarka tmavne. Velmi drzim palce!!!
@kvetinka0099 mozes
@diaalex volala som sestricke a ona ze aj ked je slaby ze to znamena ze som tehotna a ze aby som si spravila este potom test, tak stvrtok by mal byt uz silnejsi?
@kvetinka0099 moje nervy, 10 dpo volať doktorke ...
@dominika_sk ano volam na kolko beriem lieky!!
@kvetinka0099 mozes si urobiť, ale keď ti bude meškať aspoň 3 dni začni to sledovať ci čiarka silnie 🙂
@kvetinka0099 ale 10 ani 12dpo ti nikto tehotenstvo nepotvrdi
@diaalex ok ale uz mam take slabe menstruacne bolestina pravej strane a keby som dostala, a keby som dostala mrchu tak po si mam spravit ci nis?
@dominika_sk ja viem, mne ide oto ze beriem lieky tak som ich visadila ten test je zevraj novinka od oplodnenia 5 az 7 dni ukaze tehotnost.
@kvetinka0099 taky test je hlupost.. ziadny test ti nemoze 5 alebo 7 dni od oplodnenia ukazat tehotnost…
@kvetinka0099 keby si dostala ms, tak tehotná nie si :(
@diaalex prve tehu som mala taky hnedy vytok3 dni a to som bola 4 tyzdne🤣mala som aj menstruacne bolesti? A test mi to nepotvrdil. Ale keby som nebola tehu tak tam ta ciarka nebola by nie? Uz som taka nedockava 🤗🤗🤗
@kvetinka0099 ako som vyššie písala, musis počkať či ta čiarka bude silnieť 🙂
@diaalex stvrtok by uz mala byt troska silnejsia?
@kvetinka0099 ano, mne napr silnela kazdy dnom 🙂
@kvetinka0099 každým dňom by mala byť silnejšia 🙂
@diaalex umna je to ťažko 28. 4. Som dostala mrchu a 2.5.mi koncila, sama neviem kedy mam ovulku a kedy mam dostat mam nepravidelny ciklu ale vecinou biva 28, ciklus sa pocita od zaciatku menzesu?
@daniela2227 ja tam vidim slabucku ciarky
😉
@kvetinka0099 ja som sem ale nedavala nič 😊
@kvetinka0099 no kiežby si mala pravdu 🤣

@exotka444 citala som, že od 6tt by už mal byt vidno vacok