icon

Tehotenstvo bez pohlavného styku

ninafigurova
17. jún 2023

Dobrý deň, chcem vas požiadať o pomoc .
Moju dobrú kamaratku vcera jej priateľ vyprstoval, mal na rukách spermie ktoré ale vytrel do paplona pred tým ako sa jeho ruky dostali do posvy, mala ale ovulaciu, v ten den kedy sa to stalo, mala najvyššiu šancu na otehotnenie. Je možné že by z toho otehotnela ?! P.s: potrebujem odpovede čo najskôr. Ďakujem.

Strana
z3
lalenka33
17. jún 2023

Spýtaj sa mamky alebo otca. Hneď budeš mať odpoveď. Aj ten paplón operie .

matullienka
17. jún 2023

@lalenka33 bože, ešte ani prázdniny nezačali a už sa nudia

liljana
17. jún 2023

Prazdniny tento rok zacinaju nejako skor. Dnesna registracia. Podla mna najskor otehotnie ten paplon a bude mat male vankusata. Inak to musi byt radost spat pod takym mesiac neprezlecenym paplonom, susene spermie musia virit vzduchom.😝

sticker
janinah
17. jún 2023

Nebudeš z toho tehotná.ale dostuduj si biológiu.lebo sa budeš strapnovat...

lucia851
17. jún 2023

@ninafigurova ach bože

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@janinah ďakujem. Aspoň niekto kto vie normálne pomocst.

diewcatqoo
17. jún 2023

Keby som videla, ze chlap vytrel semeno do paplona, tak ho zabijem! 🙄

liljana
17. jún 2023

@diewcatqoo Ako muz sposobi, aby zena kricala este pol hodinu po orgazme. Utrie si ho do zaclony. 🙂

diewcatqoo
17. jún 2023

@liljana presne! 🙂

bessie12
17. jún 2023

@diewcatqoo u mna by to mohol urobil "az" raz a zaroven posledny krat ..

laila22
17. jún 2023

@bessie12 mama operie.. 🤦

tosomja
Autor odpoveď zmazal
bessie12
17. jún 2023

@laila22 ved to je nechutne. Ked si predstavim, ze s tym by som sa mala prikryt, tak ... 🤮🤮 ale, byt na mieste tej matky, tak by som to neoprala. Ked to vedeli zaspinit, tak to vedia aj oprat.

aurora33
17. jún 2023

@liljana malé vankúšatá 😅😅😅

stellarstar
17. jún 2023

To bude z nej perinbaba 🤣🤣👍

nika_val
17. jún 2023

Ale ved ok, utrel sa a možno hned po všetkom si to prevliekla..čo robite taku dramu z toho
Ako keby je povinne prevliekat paplon len raz do mesiaca.. 🤦‍♀️

@ninafigurova ako vie že mala ovulaciu? Aplikacia? Tomu nech neverí to ukazuje len prabdepodobnost a nie realne ze ju mala
A nie takto nemôže otehotnieť

deti95060810
17. jún 2023

píšu 13 ročné slečny.... dúfam že nemajú menej...😉

bylinka25
17. jún 2023

nie, neboj sa, otehotnieť môžeš len pohlavným stykom.

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@nika_val ďakujem za odpoved. Áno, ma na to aplikáciu. Samozrejme, vedela to aj z nich dôvodov, nie len z aplikácie.

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@bylinka25 ďakujem

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@bessie12 je jasne že periny neskôr prezvliekli🙂

bessie12
17. jún 2023

@ninafigurova to treba dat normalne vyprat a nie len obliecky vymenit.

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@bessie12 veci, čo by mali byť samozrejmosťou. Tak je zbytočne ich tu písať… myslím 😉

bessie12
17. jún 2023

@ninafigurova tak napr. nie je samozrejmostou vytierat to do paplona. Nabuduce pouzite nejake stare tricko co je do vyhodenia alebo servitky.

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@bessie12 nemali k dispozícii nič iné, do čoho by to vytrel. Je úplne jasne, že keby mal, utrel by to inde.

laila22
17. jún 2023

@bessie12 bolo to myslené tak, že veď mama operie, zrejme sa nad tým nezamýšľali vôbec, im to nechutne neprišlo.. 🤦normálka... 😆 keď nevedia ako vzniká nový život...

bessie12
17. jún 2023

@ninafigurova u nas su kuchynske utierky / servitky vzdy k dispozicii. Mam ich odlozene v nocnom stoliku.

bessie12
17. jún 2023

@laila22 v ktorom rocniku sa to prebera ?? Vo stvrtom ?? V takom pripade si treba zopakovat ucivo zo ZS 😀

petamich
17. jún 2023

kamaratka je dostatocne znala, aby vedela, ze ma ovulaciu a nielen vdaka aplikacii ale teda zrejme pozna a sleduje si aj ine veci ale nie je dostatocne znala, aby vedela, ze je sanca velmi blizka nule otehotniet takymto sposobom aky popisujes

ninafigurova
autor
17. jún 2023

@bessie12 myslím, že v siedmom 🙂

Strana
z3