Tehotenstvo i napriek menzesu
Ahojte mamicky 🙂 idem si k Vam po radu. Mam 5 mesacneho synka a je to riadny zivacek, tehu bolo tazke a doteraz sa z neho spamatavam. No teraz sa mi prihodilo zvova cosi zaujimave :D s manzelom sa chranime, mam dva tyzdne po poslednej MS, ktora prebehla tak ako mala a nebolo na nej nic neobvykle ( klasicka dlzka aj intenzita krvacania) no napriek tomu sa znova citim ako tehotna, so vsetkymi priznakmy. 1. tehotenstvo sa prejavilo prave tym meskanim
... Je teda mozne, ze 2. tehu by prebiehalo aj napriek normalnej MS, ked v prvom tehu to bol ucebnicovy pripad. Robila som si dva testy na jednom nic a na druhom duch :D tak cakam co to este nakoniec bude :D
Pevne verim, ze to bude ako hovoris 🙂 ja druhe babo chcem, len hlavne aby sa moje telo spamatalo este z prveho tehu. Pol roka je este po mojich problemoch malo :( inak ten duch na teste, to som mala aj pri prvom....uplne slaba ciarka a synko uz 5 mesiacov :D keby aj nahodou, no nic uz, vysvetlim, ze na ceste je surodenec temer dvojicka :D o babo sme sa snazili tri roky, ro by bola sila.... 🙂
Kočky, presne tak som otehotnela 🙂 Keď mala staršia 6 mesiacov, zistila som, že som opäť tehotná 🙂 Ale my sme to chceli, nechránili sme sa. Páči sa nám mať detičky po sebe... 🙂

Ked si mala normalnu ms,tak tehotna byt nemozes a keby cisto nahodou to bola ms pocas tehotenstva(ta byva slaba),,tak by si uz mala na teste silne kolajnice a nie ducha.