icon

Tehotenstvo na základe intuície. Kedy urobiť test?

1. sep 2026

Ahojte, možno blbá otázka ale skúsim. Robila ste si niektorá tehotenský test skôr ako prišla MS lebo ste mali nejaku vnútornú intuíciu ani nie príznaky ale skôr že vam to vŕtalo v hlave. Možno keby odpovedali ženy čo to nejak extra neplánovali. Nejak som si to dala do hlavy a MS mám dostať až v pondelok testy som si nerobila lebo nejak verím, že mi len straší v hlave. Celé noci nespím čo nad tým stále rozmýšľam. Kedy ste si robili vy test (pred ms) a aké boli výsledky ďakujem za odpovede

Strana
z2
anonym_829239
2. sep 2026

Nejak som to citila ze si potrebujem urobit test 2 dni pred MS ale noli sme den pred oslavou 30ky a proste nedalo mi to a bum, tehotna. Ciarka bola na moje pocudovanie aj celkom silna..

autor
Autor odpoveď zmazal
molkapolka
3. sep 2026
@anonym_autor

@molkapolka viem, čo prežívate. Verím, že bábätko si k vám cestu nájde 🫶🏼❤️

@anonym_autor ďakujem ❤️

anonym_28bafc
3. sep 2026

Takže ty vlastne tehotná nechceš byť, správne tomu chápem? Tak by ti skôr malo chodiť v hlave AKO sa chrániť...

autor
3. sep 2026
@anonym_28bafc

Takže ty vlastne tehotná nechceš byť, správne tomu chápem? Tak by ti skôr malo chodiť v hlave AKO sa chrániť...

@anonym_28bafc ak nemáš dobrý deň prosím nekaz ho inym 🙏🏼😃
Momentálne tehotná byť nemôžem respektíve mi to ešte moc neodporúča doktor ale ďalšie dieťatko by som si určite raz ešte želala mať a kedy to má prísť vtedy to príde.
Moja otázka bola úplne o niečom inom ako o tom, že či chcem alebo nechcem 🤷🏽‍♀️ bola o tom či niekto mal dopredu nejaku zvláštnu intuíciu a čo potom nasledovalo. Ďakujem za pochopenie ✋🏼

andraska
Autor odpoveď zmazal
andraska
3. sep 2026

@anonym_autor ano prve tehotenstvo som mala zvlastne pocity do tyzdna od styku, a test ukazoval neukazoval , ked som zacala spinit leteli sme na pohotovost nemala som este ani tehu knizku,ale pan primar na oddeleni mi urobil sono a bola tam mala spendlikova hlavicka , a tak sme zacali nase spolocne tehulkovanie.
druha tehotnost zacala necakane tiez lebo som uz mala 39rokov a v karte zapisane liecena na neplodnost , secundarne neplodna. manzel odchadzal nadlhu dobu mimo svk, a ja som si zlomila nohu, menstruacia nepravidelna, neuzivala som HA po operacii po prepusteni z nemocnice , povolovali mi sroby na nohe po zlomenine , sa manzel vratil na druhy den domov a vo stvrtok som ho poslala kupit velmi senzitivny test, cize uprimne 3dni po styku som citila ze sa citim inak a test ukazal dve slabe ciarky, a bola som tehotna. proste ja citlivo reagujem na zmeny a citila som ze nieco je inak , po tom vsetkom snazeni , nik mi nechcel verit ze ako je to mozne ab ýsom do par dni vedela ze som tehu. no bola som a mam dokaz ..doma jeden ma 12, druhy 22rokov

autor
3. sep 2026
@andraska

@anonym_autor ano prve tehotenstvo som mala zvlastne pocity do tyzdna od styku, a test ukazoval neukazoval , ked som zacala spinit leteli sme na pohotovost nemala som este ani tehu knizku,ale pan primar na oddeleni mi urobil sono a bola tam mala spendlikova hlavicka , a tak sme zacali nase spolocne tehulkovanie.
druha tehotnost zacala necakane tiez lebo som uz mala 39rokov a v karte zapisane liecena na neplodnost , secundarne neplodna. manzel odchadzal nadlhu dobu mimo svk, a ja som si zlomila nohu, menstruacia nepravidelna, neuzivala som HA po operacii po prepusteni z nemocnice , povolovali mi sroby na nohe po zlomenine , sa manzel vratil na druhy den domov a vo stvrtok som ho poslala kupit velmi senzitivny test, cize uprimne 3dni po styku som citila ze sa citim inak a test ukazal dve slabe ciarky, a bola som tehotna. proste ja citlivo reagujem na zmeny a citila som ze nieco je inak , po tom vsetkom snazeni , nik mi nechcel verit ze ako je to mozne ab ýsom do par dni vedela ze som tehu. no bola som a mam dokaz ..doma jeden ma 12, druhy 22rokov

@andraska wau ďakujem za vašu skúsenosť, presne pre toto som ten príspevok založila. Že či fakt tá ženská intuícia je vo väčšine pravdivá a že všetko je nemožné. Mala som nejaku zvláštnu predtuchu, nikdy som ju nemala preto som chcela vedieť príbehy iných.
Ďakujem 🩵🙏🏼

Strana
z2