Tehotenstvo z petingu
Myslíte, že som mohla otehotnieť pri petingu, keď chlap sa len obtrel a potom vystriekal na stehno a aj napriek tomu som dostala už 2x menštruáciu 13 testov negatívnych z toho 3 digitálne a dnes slabá čiarka alebo duch na teste

A premoceny nieje, lebo som si to odstopovala a kratšie držala namoceny
Tieto konkretne testy to bohuzial robia aj ked ich namocis do vody... minule tu jedna kocka davala fotky...
@anjelicek26 rovno ich stiahnuť z predaja, robila som si ich aj pred tým a žiadneho ducha nebolo vidno, tak ma to dosť zaskočilo a ešte pomaly po 2 mes.
Osobne tam ducha nevidím, ale ak by si aj bola tehotná tak to nie je z pred 2m akože sexu po ktorom si už mala 2x normálny menzes 😉
@eva233 tak od vtedy som už ani pohlavný styk ani nič také nemala, len pociťujem tlaky a pichanie vo vaječníkoch, tak hádam to nebude dačo vážnejšie
Toto mi pripomina vtip ako dievca pise lekarovi do Brava: pan doktor vyjacila som priatela,urobil sa mi do ust a ja som to prehltla, mozem byt tehotna?
Odpoved z Brava: ked si 🔶 tak ano.
Autorka: nie si tehotna. Tieto testy su nespolahlive a taku ciarku by mal aj muz keby ho ocikal.ak je siva je to kanalik ktory by sa sfarbil do ruzova v pripade tehotenstva
Apropo toto co popisujes mi skor pride ako zapal mocovych ciest 🤷 mala som az taky ze mi vystrelovala bolest z podbruska do krizov.
@zuzsat vo štvrtok idem na gynekológiu, uvidím čo to je, lebo som behom týždňa schudla 2kg a už mám strach.. Len tie príznaky jak keby som bola tehotná do teraz som mala nechutenstvo a teraz niečo zjem a som zas hladná, pali ma zaha no neviem co sa somnou deje
Ved a netestovala si sa este? Ak to tehotenstvo je tak kazdy den bude ciarka silnejsia o nieco... Na gynekologii ti nic nepovie lebo na utz blnebude nic vidiet. Na utz je vidiet nieco pri hodnote nad 1500hcg v krvi a pri takej hodnote by si mala kolajnice na teste ze by ti oci vybili... Max ti vezmu krv na hcg a vysledky sa dozvies o den - dva...
Takze ja by som si urobila este test
Omg sprav si aspon nejaky poriadny digitalny test a potom stresuj 🤦♀️
@zuzsat načo test keď sex nemala 2 mesiace?
@zuzsat 2 mája to bolo nebol vôbec vo mne, lebo nemal ho ani postavený bol v normálnom stave, keď to mám tak napísať len sa po obtieral nebol dnu a potom sa mi vystriekal na stehno ešte som si dám priložila ruku, aby to nešlo náhodou do mňa 🤦♀️ od vtedy som si robila asi 15 testov klasických a z toho 3digitslne jeden Dr max a dve clear blue a mala som aj menštruáciu.Len sa priate divne cítim a tie príznaky mam ako keby som bola tehotná tak nerozumiem tomu vo štvrtok sa dozviem co mi je
to uz si namyslas hovadiny, ze si tehotna. Testy negativne, menzes si mala, tak tehotna nie si a navyse ani v tebe nebol. Tak nechapem co stresujes.
Prebooooooha, pepino testy duchujú aj keď ich namočíš do obyčajnej vody, x tém tu je na to. A ak si tehotná, po dvoch menštruáciách, zo semena na stehne, tak Igor Matovič je prezlečený Kazma a celý čas si tu z nás robí EHM srandu. 🤦🏻♀️
@au1994 😁ja len, že veľa žien píše, že nevedia ani ako otehotneli, alebo otehotneli z "kvapky lásky" ze stáva sa hoci co, takže som mala len strach
Ty si tehotná akurát vo svojej hlave. Chápala by som to u ženy, ktorá túži po bábätku, nedarí sa a potom sa v zúfalstve slamky chytá. U teba to síce môže byť opačný extrém, máš z možného tehotenstva paniku, ale máš toľko rukolapnych dôkazov o tom, že tehotná nie si, že už ti ostáva len upratať v hlave. A keď už budeš u toho gynekoga, tak hod s nim reč o antikoncepcii, lebo keď budes takto vyvádzať po každom sexe, tak sa z toho svoknes
Kvapka lásky, ale nie na stehne 😂😂
@jabadabadu ale tak on si ho ešte pred tým než sa vystriekal, tak mal taku bielu tekutinu na ňom co si poutieral a ma ešte palcol raz dosť hlboko tak hádam tam nebola tá spermia ale palcom sa nedá otehotnieť. Dobre už nepíšem nič lebo si pomyslíte, že som vadna 😁🤷♀️
ved v tebe ani nebol a spermie nevedia skakat a nemaju gps, aby nasli vaginu 🤦🏻♀️
By ta mali pridať ako sponzora na testy 🙏🏻😄🤣🤣
Áno, v tvojom prípade tá ,,kvapka lásky” zaschla na stehne, kde si ju ,,zabarikádovala”.
Snáď to tu ten chlap nečíta 😂
@ibrunova ten chlap už asi stresuje viac než ja 😁🤷♀️
Ano si vadna namiesto gynekologa zbehni na psychiatriu

Včera večer robený test a dnes ráno ten istý, keďže boli dva v balení aj na tom vidno slabého ducha, tak sú to potom fakt o ničom testy