Tehotná a testy negatívne
Stalo sa vam to?
U teba to bude prípad
@jabadabadu 😫🙄🫣😅
Si ty normalna uz?
Vyhľadaj psychiatra. Nie, nie si tehotná. Si chorá.
Tebe by už ten internet mali zakázať. Nie, nie si tehotná.
Ja odpadnem. No dobre ano, urcite si tehotna, aky kociarik ides kupovat? Kupuj, isto uz mas brusko, chod si kupit tehotenske leginy.. 🙈 Isto uz aj vracias, mas nevolnosti vsak. No, dvojicky isto to budu. Pa a Pi. 🤔
Vobec nechapem na koho narážate zienky, pretože do tejto diskusie pisem prvýkrát 😌
@katuskamala1 prosim??
@jabadabadu
@lucia147852
@rurutiax ?? Asi nechapem. Mozete mi to prosim ozrejmiť? Som totálne mimo😀
No asi ti tu nik neuveri, ze pises na túto temu prvy krat... Uz ta tu pozna asi kazda... Preco by si take nieco písala anonymne???
@katuskamala1 dobre.
@raja95 po koľkých dňoch od styku?
Teba vyhodia dverami a vrátiš sa oknom 🤦♀️
Testy negativne, HCG u lekara negativne, sono negativne.... Ale ty si ides aj tak svoje
@veronikaszabova ??
Autorka môže byť že testy robíš zle
Na gynekológii ti povedali že si tehotná ?
@stellarstar ako myslim ze zle? Je pravda ze som ich robila poobede nie z ranného moču
Ano stalo
@rodinka20 otazka na otazku?
@cakambabatko Dakujem kedy ti začali vychádzať az pozitívne testy?
No ako si ocikala testy? Ci si sa predtým umyla? Použila si stredný prúd moču?
mozte mi vysvetlit,ako si to predstavujete? Tehotna ste,ked Vase telo zacne produkovat hcg,ak telo produkuje hcg na testoch su // palicky,to je jednoduche,takze nerozumiem otazke
@bejbs123 už som zistila na českých portáloch kde nastastie niesu az takéto mudre mamicky a veru je mozne ze do troch tyzdnov od styku mali negativne testy ale menzes nedošiel. Hcg bolo tak nízke ze to tie domáce testy prosto nezaregistrovali. Dakujem krasny dnik prajem
No ja som sa pozitívneho testu ani nedočkala😁 Stále boli negatívne celé dva týždne meškajúcej menstruacie..Išla som na gynekológiu, zobrali mi krv, doktor na sone nevidel nič, poslali ma domov s tým, že tehotná nie som, pichli vyvolávačku a že zajtra budú výsledky z krvi, že ak budem tehotná budú volat zajtra, nevolali...Strašne som v aute plakala, že nie som tehotná.. Menštruacia neprišla ďalšie dva týždne po vyvolávačke, tak som na gynekologiu išla znova.. Zrazu veľké prekvapenie, ktoré som naozaj necakala, keď povedal, že gratuluje, som tehotná..Ja som mala pravdepodobne posunutú ovulku.. vychádza to tak, že tie krvné testy mi robili 13 dní od styku a aj tak boli negatívne
Známa bola. Myslím kvôli cyste neukázal test tehotenstvo

nie