Tehotná dva mesiace po pôrode
Ženy prosím vám 16.1. Som porodila. O 4 týždne nato sme mužom začali spolu znovu spávať ale tak myslím si ze sme si dávali pozor. 1.3.som mala menštruáciu prvú po pôrode. Včera som začala spinit presne ako pred tehotenstvom. Tak som si urobila test a vyšiel mi pozitívny. Zajtra mam ísť k Dr na krv. Je podľa vás možné že som prvú MS mala 1.3. A bola by som tehotná znovu??
@guiseppinka vieš čo brala to s nadhľadom 😀 a hlavne jej mal kto pomôcť s deťmi. Ja keby to takto mám sa zbláznim lebo v dedine nemam nikoho z rodiny. Ja mám rozdiel 1,5 roka a len dve deti a aj tak aom sa toho bala 😀
@barus26 tak hej, pomoc je naizaj super. My sme 500km od rodiny...
Ahojte chcem sa spytat...mala som s priatelom nechranenny pohlavny styk 5.teho marca 7.meho a 15.teho mam 4 dni do MS a prievitny a extremne natahovaci vytok a este k tomu menstruacne bolesti.. Snazime sa o babatko nakolko sme zazili neskutocnu stratu :(...preto sa pytam ci je minimalna sanca znova otehotniet ... od porodu su 2 mesiace Prva MS od porodu bola 19.2.2023 7 dni...
@atack ja som to mala rovnako ako ty.. porod mrtveho babatka zaciatkom augusta, docistila som sa sama, po cca 4-5 tyzdnov prisla MS, v oktobri som bola uz tehotna ..lekarka mi povedala ze tam staci naozaj jeden dva cykly aby sa obnovila vystelka maternice a dokonca ze telo je dost rozbehnute takze ne sanca na otehotnenie vyssia 🙂 nam to vyslo naozaj na prvy sup 🙂
@floki1994 ja som porodila 8.1.tohto roku...potom sestonedelie...a vlastne 19.2. som dostala silnu MS...a piateho marca som zacala mat spinenie...v ten den sme mali aj pohlavny styk...spinenie trvalo 2dni...7meho sme mali zas....a spinenie uplne zmyzlo odvedy mam bud tekuty vytok alebo natahovaci po par dnoch prisli bolesti pod bruskom...a trvaju doteraz...mala by som dostat MS 19.TEHO tak som zvedava....podla vypoctu poslednej ms mi vyslo ze plodne dni som mala od 2-7meho marca
@atack ono neviem ci sa da riadit tymi vypoctami nakolko telo je este hormonalne rozhadzane..ja som si ju napriklad odsledovala..presne viem kedy mam...ale to spinenie si mohla mat aj kvoli ovulke...uvidis co ukaze test a ci pride MS.. skus sa hodit do kludu ( aj ked to je narocne ja viem) a uvidis ..uz to teraz je na prirode ci vyslo alebo nie ;) sanca tam je 🙂
@marttinaa no podla toho, co znamena “davali sme si pozor” 🤷🏼♀️
Pre kristapana zeny… To si ozaj nevazite ani vlastne telo, ze mu nedate trosku casu na regeneraciu po tom, co porodilo decko? To co za bujakov mate doma? To si vas ani milimeter nevazia?
Mala som v porodnici minimalne dve dievcata ktore rodili “do roka”. Teda ani rok im neubehol od prveho porodu…
Menstruacii predbieha ovulacia. A ony natrafili hned na ovulaciu-ms ani nedostali.
Takze ano-je to mozne 😉
@sajmonka_1216 to mi teraz napadlo. Ze nech skusi test inej znacky 😉
@marttinaa moji synovia su do roka, mam medzi nimi 360 dni ;) s manzelom som spala jeden jediny raz po porode a menzes som nedostala medzi tehotenstvami vobec ;)
to daaaaas 🤣
ale teda miestami to bude zahul 😜
@mamula20 ono to ze zena dojci este neznamena ze nepride ovulacia 😉
Moze a nemusi. Ja som prveho syna dojcila 2,5 roka. Po cca roku nabehol cyklus. A dojcila som ho do polovice dalsieho tehotenstva.
Po druhom porode cyklus nabehol po pol roku. A docila som 2roky….
Niektorym zenam nabehne cyklus hned po porode. Inym az ked uplne skoncia dojcenie.
Na toto sa spoliehat absolutne neda.
Je to možné. Poznám súrodencov jeden v januári druhy v decembri roku 1988.
Bolo ti to treba?
Nemáte na sprcku?
@sejjby Ale vsak ahhola ma pravdu, ved to je az nechutne. Ani len sestonedelie nedodrzat, co su podaktori ludia zvery?
@drahomirrra 80% žien nedodrží šestonedelie, lebo keď sa cítia fajn tak načo čakať, najlepšie vie žena ako sa kedy načo cíti a za ďalšie, chcela by som vidieť teba a @ahhola ako ste pri každom jednom styku mali šprcku😃 keď už idete byť také múdre 😃
@sejjby Tak by som ti povedala, ked ma muz rozum, tu sprcku ani netreba. Ak mate takych, co nevedia co so sebou, tak ste tehotne do roka aj 2x, to uz je za vyhra.
@basska_b eee? Ovulácia predchádza menštruácii? A to si kde prišla na taký blud? Prvý deň menštruačného cyklu je prvý deň krvácania. Ovulácia je v strede cyklu. Takže je to presne naopak ako si napísala.
@marttinaa niečo v tých tvojich počtoch nesedí. Ak si mala prvú menštruáciu po pôrode 1.3 tak len pár dní dozadu, cca 14.-16.3 si mala ovuláciu. A keby si aj vtedy otehotnela tak tehotenské testy ti ešte nemôžu vyjsť pozitívne. Niekde bude chyba - buď zle počítaš alebo u teba nastala nejaká hormonálna nerovnováha alebo ti len na teste vyskočili nejakí duchovia.

@barus26 no to by ma si rovno kleplo🙈😂