icon

Tehu počas normálnej ms

natal015
1. sep 2018

Ahojte deje sa mi taká vec dva dni mi meškala ms a tak som testla ale nič z toho. Nakoniec aj tak prišli lenže 4 dni boli normálne silné ako obvykle ale čo je neobvyklé je to že po štvrtom dni mi začali slabnúť a na 5. deň už len špinenie a normálne ich mávam 7 dní. Lenže cítim sa divne. Točí sa mi hlava strašne a dnes ma nadrapovalo z kešu orechov a tie ja tak neskutočne milujem no teraz ich nemôžem ani cítiť. Som unavená a všetky tieto typické príznaky ktoré sú už dávno známe..len sa bojím aby to nebola cysta..k doktorovi som sa včera objednala ale bohužiaľ najbližší termín mi dal 21.9 ale čo dovtedy neviem...ani nehovorím o pretrvávajúcich bolestiach ľavého občas pravého vaječníka aj pred mrchou aj počas a aj po nej.

blontimka
1. sep 2018

@natal015 Tak si sprav test 🙂

natal015
autor
1. sep 2018

@blontimka práveže som robila vyšiel negatívny musím asi počkať do tej kontroly a či aj dovtedy
budú príznaky..

asia83
1. sep 2018

@natal015 Aj ja mávam menštruáciu raz sedem dní inokedy päť dní, a ani by ma nenapadlo tehotenstvo. Je to normálne.

janulka2811
1. sep 2018

Je to mozne i 3.mesiace byt tehotna a nevediet o tom - ale iba ak si prvykrat tehotna.
MS pravidelny,ziadny naznak tehotenstva.
Som tomu prikladom 😉 no test som neskusala tu dobu,kedze som mala antiku a neverila tomu 😄
Ale ak ti ukazal negativny asi niesi,mozno iba zmena pocasia 😊
Ja som si myslela,ze mam pruh.

natal015
autor
1. sep 2018

@asia83 ani raz za ten čas ktorý menštruujem som nemala menštruáciu kratšie ani dlhšie ako 7 dní. Vždy 7 preto mi je to teraz divné. A mám dôvod si myslieť že to môže byť tehu lebo sa logicky aj muselo niečo pritrafiť nemám 10 rokov aby som si myslela že z bozkávania otehotniem. Len ťažko povedať sú ženy ako aj nižšie janulka napísala nevedela o tom a menštruovala tak preto.

natal015
autor
1. sep 2018

@janulka2811 tak testy niekedy ukážu negatívne tak veď uvidím ale skôr staviam na tú cystu čoho sa dosť bojím ale hádam to dobre dopadne

asia83
1. sep 2018

@natal015 Všetko musí prísť raz prvýkrát. 😉 Možno cysta, možno vaše iné psychické, hormonálne rozpoloženie, milión dôvodov.

natal015
autor
1. sep 2018

@asia83 práveže psychika je úplne v pohode nestresujem sa a prežívam to najlepšie obdobie v mojom živote preto mi to nejde všetko dokopy

adriana132
1. sep 2018

tak ja by som si do tej kontroly spravila urcite este niekolko testov a akonahle by vysiel pozitivny utekala by som k lekarovi ako akutny pripad (moznost mimomaternicoveho tehotenstva, tam moze ist hcg pomalsie hore a moze prist i menstruacia)........ale ak nie tak v poho, uvidis co ti povie lekar, nestresovat sa kvoli tomu, telo sa meni i menzes moze byt kratsi

natal015
autor
1. sep 2018

@adriana132 ak môžem ešte otázku ak sa zistí mimomaternicové tehu aký je postup lekárov?

iwesska
1. sep 2018

Tak ti poviem,za cely cas co menstruujem,som v zivote uprostred cyklu nemala hnedy vytok. A nebolo mi tak na odpadnutie ako minuly cyklus. A predsa to bola len ovulacia a ziadne uhniezdovanie a pod. MS mavam tiez vzdy tak 6-7 dni. A tiez som teraz krvacala 4 dni silno a potom akoby utalo a uz nic,len trosku spinenia. A tehotna nie som. MS v zaciatkoch tehu moze byt,ale nie silna.

natal015
autor
1. sep 2018

@iwesska cítim sa ale divne..nie úplne v pohode môže ísť kľudne o nejaký problém cysta alebo tak 🙂 a k tomu ako som vyššie písala sa prikláňam asi viac..zo začiatku než dorazila ms som si myslela že som v tom ale potom som sa skôr začala báť že z toho bude nejaký zápal vaječníkov alebo cysta

iwesska
1. sep 2018

@natal015 Nemusi to byt cysta. Staci obycajny hormonalny vykyv. Zmeny pocasia,vysoke teploty..vsetko na to vplyva.

natal015
autor
1. sep 2018

@iwesska uvidím čo doktor povie

catherinah
1. sep 2018

Daj potom vedieť

adriana132
2. sep 2018

@natal015 tak ze ti zoberu krv na hcg a podla ultrazvuku ...ked na utz nic nie je ale hcg je zvysene uz je podozrenie, az pokial sa tehotenstvo neukaze na utz ....ja som mala mimomaternicove, urobila som si test, lebo som mala podozrenie, ze mozem byt tehotna ale vysiel neg. Den na to som dostala normalnu menstruaciu a test som si uz nerobila. Asi o tyzden ma v noci zacalo velmi pichat v boku a zacala som krvacat...tak hospitalizacia, krvacanie do brucha, operacia. Proste nie je to sranda, ak je nejake podozrenie, ze nieco nie je v poriadku, tak je lepsie zajst za lekarom. Radsej zbytocne vysetrenia, ako nieco zanedbat. A v nemocnici sa ma vtedy pytali ci bola menstruacia ako obvykle, (co u mna bola,) pretoze sa im to nezdalo, hcg bolo vtedy uz poriadne vysoke.

gulicka77
10. sep 2018

Dobry den dievcata, prosim poradte, bo neviem, ci je to normalne alebo mi preplo. O dieta sa nesnazime, len praktizujeme prerusovanu suloz, ale toto praktizujeme uz hooooodne dlhe roky a nikdy sa nic podobne nestalo. Meskal mi menzes 9 dni, robila som si testy, vsetky negativne. Potom mi to prislo, ale bolo to ine, ako za normalneho menzesu. Bol straaasne silny, nestihala som menit vlozky, dokonca som pretiekla az na chrbat, co sa mi za 27 rokov menstruovania nikdy nestalo. Menzes skoncil po 5 dnoch, no stale mam strasne citlive prsia, o bradavkach ani nehovorim, bolia, palia pri dotyku. Myslela som si, ze tyzden po menzese je este skoro, aby mi prestali priznaky predmenstruacneho syndromu. Ale tuto noc som mala neskutocne bolesti v podbrusku, celu noc a pripominali mi bolesti, ked som bola v minulosti tehotna ako keby mi mala prist mrcha. Dnes rano si vravim, spravim si test a som este teraz v soku, test je pozitivny. Viem, skusim pockat este 2 dni, mozno ten test len nejako zblbol. Prosim vas, mate niektora podobnu skusenost? Dakujem.

janulka2811
10. sep 2018

@gulicka77 neviem ci test zablbol,hcg hormon ked je v moci nema co blbnut ... no ved uvidis o mesiac 😊