Test clearblue pozitívny, no doktorka nič nevidela.
Dobrý deň žienky. Som tehotná,to viem určite,len ide o to že doktorka nevidela na ultrazvuku nič,ani bodku. Hneď ma informovala o mimomater. tehu. Poprípade,že som len pár dní tehotná. Kúpila som si test a dalo mi tam že som 2az3tyzdne tehotná..no je tam v návode uvedené,že zrejme trhu trvá dlhšie. Nerozumiem tomu a k dr idem až pondelok ráno🤔
@fialka1318 tak ja som to tušila že je niečo zle😭dúfam,že nám bábätko vydá v blízkej budúcnosti.. nevzdávam to
@ruza1989 to je dobre ze to nevzdavas 😉 ja ti prajem nech sa podari cim skor 🙂 velmi vela bab co malo mimomaternicove otehotnelo do dvoch mesiacov a druhe tehotenstva mali ukazkove 🙂 keby som vedela ako ti pomoct 😢 viem ze to je pre teba teraz tazke psychicky ale ja verim ze druhe tehotenstvo bude uplne ok a malinke sa narodi zdravucke 😉 len bojuj dalej 😉 drzim ti prsteky :-* a hlavnr dufam ze coskoro potesis spravickou a fotkou sona malinkeho ktore sa urcite podari :-*
@fialka1318 ďakujem krásne. Určite dám vedieť,keď sa nám zadarí. 💞
@ruza1989 drzim ti velmi prevelmi prsteky a nech uz je vsetko len ok :-* 😉

@ruza1989 je mi to velmi luto 😢 ani neviem napisat ako 😢 tak som dufala ze bude vsetko ok a ze budeme tehulkovat spolu ☹