icon

Test Dr. Max

petruska173
22. nov 2022

Ahojte, dnes som 33DC, asi 17dpo neviem úplne presne presne. Mešká mi ms, spravila som si ráno test. Neviem či je čiarka OK na takýto deň cyklu. Pred rokom som mala biochem. Fotene v limite.

Test Dr. Max
anjelicek26
22. nov 2022

Ciarka je pekna, zavisi, kedy si mala ovulaciu. Bez sona to clovek napriek ovulacnym testom stale len - odhaduje. Drzim palce, nech pekne silnie.

petruska173
autor
22. nov 2022

@anjelicek26 ďakujem za odpoveď. Ovulaciu som podľa pocitu mala 4.11. ale taktiež je to len subjektívny pocit "že asi teraz".

henrikir
22. nov 2022

zatial to vyzera fajn 🙂

kiki68
22. nov 2022

@petruska173 za mna bol Dr max tmavy po meskani, ale zavisi na dni oplodnenia. Takze rataj ovulaciu ( mne prisla ten mesiac uplne inak )a potom 3-4 dni podla lekara, ked to docestuje kde treba a zacne sa spajat. Moze ist o uplne zdrave tehu aj s touto ciarkou.

lucylliana
22. nov 2022

Pekná čiarka zopakuj o 2dni či bude silnejší

gabym
22. nov 2022

@petruska173 odporúčam kúpiť clearblue a kľudne si ho urob aj zajtra 🙂

terry658
22. nov 2022

@petruska173 pri takejto čiarke mi vyšiel digitálny test 2-3 týždne. V dr. Max majú za 6 eur digitálny.

petruska173
autor
24. nov 2022

Takže takto to vyzerá po 2 dňoch. Neviem či si mám robiť nádeje.

petruska173
autor
24. nov 2022

Sú to fotky v limite podľa návodu do 5 minút. Druhá čiarka nabehla po 1 minute.

pehavcek
24. nov 2022

@petruska173 ciarka pekne zosilnela.Tehotna si a zatial to vyzera dobre.Ja som bola po rokoch snazenia a jednom potrate.Povedala som si, ze sa budem tesit opatrne ale nestresovat lebo to aj tak neviem ovplyvnit.Takze ziaden stres.Ciarka pekne zosilnela.

petruska173
autor
24. nov 2022

@pehavcek ďakujem za odpoveď. Akurát nemám žiadne príznaky a bolieva ma brucho ako PMS. Na gynekologiu sa mi ešte ani neoplatí volať, oni to riešia až keď sú 3 týždne od vynechanej ms.

gabym
24. nov 2022

@petruska173 gratulujem 🍀

petruska173
autor
24. nov 2022

@terry658 dnes večer som skúsila tak dúfam že je to na dobrej ceste. Zajtra budú 3 týždne od ovulácie 🙏

terry658
24. nov 2022

@petruska173 vyzerá to super! Držím prsty.

petruska173
autor
25. nov 2022

Dnes som volala na gynekológiu a dostala som termín 22.12. Čo mi poradíte aby som sa do vtedy nezblaznila od strachu? To je ešte celý mesiac 🙈

terry658
25. nov 2022

@petruska173 neviem ale ak na niečo prídete, tak sa podeľte. Ja sa idem tiež zblázniť z nervozity a neviem to ovplyvniť. Asi najviac mi pomáha modliť sa.

kiki68
26. nov 2022

@petruska173 normalne fungovat, zdravo papat, vela spanku. Proste v zdravom tele, zdrave babo a fertig 😀

kiki68
26. nov 2022

@petruska173 na druhu stranu je to lepsie , lebo ked tam pojdes uz nieco uvidite, budu fotecky pod stromcek. Chapes, to bude milionovy pocit 😀 tes sa, to babo sa tesi s Tebou. Ked ho budes dopovat stresom, tak to nicomu nepomoze. Jaj a nezabudni po tom vysetreni kupit nejaku predrazenu vecicku, ja podpradnik za 25eur 😂😂😂

petruska173
autor
27. nov 2022

@kiki68 pre istotu som si dnes urobila posledný test čo som mala doma a chvalabohu obe čiarky rovnako ružové, ale som ešte objednaná na krv ako samoplatca.
Dúfam že ak aj ja kúpim podbradník za 30€ tak sa po sebe aj sám opere 😂
Čo ma mrzí tak priateľ to ešte nevie. Teraz mi strašne lezie na nervy a som na neho taká mrzuta.

kiki234
27. nov 2022

@petruska173 preco si dostala termin tak neskoro? Ja som volala svojmu gyn 1 den co mi meskali dni, take iste testy som mala asi 5x pre istotu. Sice povedal ze je skoro ale pre moj klud mi dal do par dni termin a bral krv.. Konkretne na 5ty den od meskania. Na sone nebolo nic vidno ale krv vysla pozitivne. O tyzden ma zavolal na sono a uz aj bolo vidiet bodecku. Dalsia navsteva tzlusim o 6 tyzsnov bola. Ano, urcite by si bola kludnejsia, keby ta vezmem aspon na kontrolu, skus pohladat ineho lekara len na beznu kontrolu. Raz som tak bola ked mal moj gyn dovolenku a necgcela sa mi cakat, tiez som bola tehotna. Kontrolu vykonala a zaplatila som tusim 20eur

petruska173
autor
27. nov 2022

@kiki234 asi pred pol rokom som si k nemu dala kartu na základe odporúčaní, lebo môj doktor zomrel.
Sestričky že to je nezmysel ísť skôr, ešte keď mám aj kancelársku prácu. Že keď prídem pred vianocami už dostanem aj knižku.
Akože fajn že nebudem tam teraz lietať každý týždeň a čakať kedy bude čo vidno či aj srdiečko naskočí atď, ale na druhej strane mám obavy. Chodím ako kôpka nervov, na priateľa zurim a chudák nevie prečo.

kiki234
27. nov 2022

@petruska173 ano o tom pises. Aj mne to tak bolo povedane ze je skoro a bla bla. Ale trvalo som na svojomypre seba a svoj pokoj. Drzim palceky 🙂

petruska173
autor
14. dec 2022

Taaaakze ak to tu so mnou ešte niekto sleduje 😀 vydupala som si skoršie vyšetrenie a výborne správy 😍 plodik zodpovedá veľkosti 7tt+1 (podľa ovu 7+3), srdiečko bilo a už mám aj svoju prvú snímku 😍 som zamilovaná 🤩

terry658
14. dec 2022

@petruska173 gratulujem 🥳 nech je všetko až do konca len a len dobré