icon

Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň

neviemkto
9. sep 2012

meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..

nivea777
10. máj 2017

@denny_0019 bolest podbruska nie je priznak tehu.. podla mna tehotna niesi na 99,9%,test by to uz ukazal

denny_0019
10. máj 2017

@nivea777 no som si to myslela aj ja skor sa obavam co to moze byt ...teraz som prezivala dost velky stres tak dufam ze to neje nic vazne

markaverka
18. júl 2017

@jarka95 ahoj,ja som mala ten istý problém teda aj mám. Bola som dnes u dr. kt. mi robil tehu test a bol neg. Zistil zápal,nasadil ant. a kvapky od bolesti. Tiež som mala neskutočne bolesti. Zobral krv a uvidíme. Pred nedávnom som to mala tiež ale s tým,že som mala cystu,preto mi dlho meškala a bola som na operácii. Držím palce moja🙂

edriena28
16. aug 2017

Dnes som si dala vyvestit ...ze kedy budem mat prve dieta... napisala mi do roka do dvoch vychadza... tak teraz neviem ona mi napisala ze si to mam vypocitat od dnes... do dvoch rokov... tak nechapem 😁😕😩

almamicka
16. aug 2017

@nivea777 pri tehotenstve pobolieva brucho..podbrusko vdaka zvecsujuces sa maternici....to ti povie kazda zena co bola tehu😉

nivea777
16. aug 2017

@almamicka bolest podbruska sa neda povazovat za jednoznacny priznak tehotenstva..boliet podbrusko moze aj v case MS,pred MS,pocas ovu,ked zena nachladne a vlastne hocikedy moze pobolievay..takze sa neda spoliehať na to..A bola som tehotná.tiez som mala bolesti podbruska ale tie som mavala kazdy mesiac pred MS,takze som si len kvoli bolesti nenamyslala nic..

karmela
17. aug 2017

@almamicka podbrusko tá môže pobolievať aj keď niesi tehu,aj keď je žena tehu..to je ten najmenší príznak

cellesta
20. aug 2017

Mne meškaju 13dni. Brucho boli ako pred MS od začiatku ale doteraz iba tri hnedé kvapky. Zajtra idem k doktorovi, že čo to je. Nikdy mi nemskalo, tak som zvedavá. Test som robila min. týždeň a bol negativny

edriena28
20. aug 2017

@cellesta tak potom napis jak si dopadla 😉

cellesta
21. aug 2017

@edriena28 bola som u doktora. Sliznica veľmi vysoká a niečo sa tam črtá. Dnes mi mešká presne dva týždne. Niečo počítal podľa jeho výpočtov a že mi akože mešká len 5den. Takže je skoro. Mám kúpiť tehu test ale nie ten moc citlivý, nejaké 250 jednotiek čo ma či čoho, neviem. Kúpila som citlivý lebo iný nemali a je biely. A vyvolavacku mi nedal, lebo nemôžem hormóny,tak aj do konca mesiaca nedostanem, mám prísť. A že keď predsa MS príde,že bude strašne silná ešte povedal. Tak čakám. A ešte niečo, mám úplne nepriechodné vsjcovody, takže ak by to vyšlo, hotový zázrak. Povedal, že má takúto pacientku,že motyka niekedy vystrelí. A že je on sám zvedavý na mna

marina24
21. aug 2017

bože, baby..vy s tymi kramami mate riadne problemy....este ze mne chodia uplne jak hodinky kazdych 28 dni na hodinu....ja by som sa asi zblaznila od strachu a problemov...a aj z mozneho tehotenstva nezelaneho, fakt je mi uprimne luto,co niektora zazivate..mne raz meskali tri dni a sla som sa zblaznit od strachu a stresu 🙂 drzim palce

edriena28
31. aug 2017

@cellesta no tak uvidis ze co dalej. 😉👏 drzim palce 😉👍 ja som sa dala na jonasova metoda ... pisala som mu presne mi vypocital kedy mam co.. kedy mam spat s chlapom... a ze ake pohlavie vyjde... takze.. ideme nato. 😃👏

sofia1
31. aug 2017

Toto poznam....na koniec haprovala stitna zlaza

monkijanacik
31. aug 2017

Ahoj cellesta..neviem ako si dopadla,ale mne pri silnej menstruacii pomohol ascorutin,neobsahuje hormony,ale C-vit a liek na posilnenie cievok,takze tak velmi nekrvacas,je volne predajny.

cellesta
31. aug 2017

@monkijanacik ascorutin mi doktor zakázal tiež. Ale už je dobré. Bolo to hrozné, bolesti a nič nezaberalo a ako by ma rezali,tak silná ms. No divné celé to bolo. Aj tak skočím zas k doktorovi buď.tyzden,že čo to chcelo byt

monkijanacik
31. aug 2017

To mi je lúto,že si mala takú ms,ja som mala celkovo problem pred tehu,raz presne,raz tyždeň meškanie,potom aj sliznica hrubá,potom som začala piť pravidelne alchymilku žltozelenú a sa mi to upravilo,ani bolesti neboli také hrozné,ale určite to konzultuj🙂

cellesta
31. aug 2017

@monkijanacik nikdy som.problemy žiadne nemala s ms, tak som z toho vyburana, že prečo tak zrazu. Min. Mesiac ešte nič a teraz toto. Keby som aspoň vedela,že prečo, čo sa deje

monkijanacik
31. aug 2017

Niekedy to sposobi aj hormonalna nerovnovaha,znizena funkcia stit.zlazy, ak ta to trapi,urcite patraj po pricine, myslim,ze problem by bol ak by sa to opakovalo..

cellesta
31. aug 2017

@monkijanacik určite budem. v marci som mala hormóny ok, robili mi všetky krvné testy. Preto sa tak čudujem,že čo sa porobilo. Dúfam, že mi urobia zase.

katkaluky89
2. sep 2017

mam ten isty problem 8 den a nic ..test negativny stale. priznaky na menzes mam tazke bolave naliate prsia bolesti v panve malatna nechapem ☹

monkijanacik
2. sep 2017

Hm..a nenachladli ste,nesedeli na studenom,ci kupali v studenej vode?No skusila by som este test,a ked bude negativny tak treba ist k lekarovi.

katkaluky89
5. sep 2017

@monkijanacik mozno preto ze bolo horuco a chladna voda ale neviem take navaly mam na menzes vsetko ma boli hlavne v panve tlaky

edriena28
6. sep 2017

@katkaluky89 to budu kramy... no skus test...abo rovno lekara.

monkijanacik
6. sep 2017

Nuž lekar bude asi mudrejši,inak len hadaš čo sa deje,si z toho určite nervozna..zbehni k dokimu😉

katkaluky89
11. sep 2017

@edriena28 kramy to boli ale aj tak stvrtok zajdem

zdenka2016
28. mar 2018

Tak ahojte vidím tu rôzne odpovede no napriek tomu napíšem moj problém ...začnem s tym ze moja gyn.je na dovolenke uz mesiac(asi ma zdravotný problém)budúci týždeň sa ma vrátiť a pred tym pár “rad” chcem ide vas.. uz mesiac a pol mi mešká menzes 4 testy negatívne každý druhy týždeň som robila .. Ale nikde nic ... prechladnuta niesom to by som uz cítila,viem aké problémy v tedy mam... nechápem jednej veci.. moj vaginalny výtok je nie ze hustý ale slizky (soplavy) z čoho to môže byt ak test je negatívny ? Som z toho na nervy ! 😩

sasa1983
28. mar 2018

@zdenka2016 nemávaš anovulačné cykly, napr.PCO? Štítna žľaza, strés, hormóny ..

zdenka2016
28. mar 2018

@sasa1983 výsledky mam u lekársky ktorá momentálne tu neni (výsledky ohľadom štítnej žľazy) v tedy som bola čerstvo po menzes ked mi robila tie krvné testy.. ale to mi z toho dôvodu robila iba ze som ju o to požiadala ja ked ze mam problémy s váhou

zdenka2016
28. mar 2018

@sasa1983 taký výtok som mala ked som tehu bola ... ale teraz niesom ... aspoň testy to tak ukázali

sasa1983
28. mar 2018

@zdenka2016 no tak tehotná nie si. To ešte neznamená, že je to patologicke..