icon

Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň

neviemkto
9. sep 2012

meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..

nivea777
7. mar 2017

@lilien9 na 99% tehotna nie si

lilien9
7. mar 2017

@nivea777 Uvidím ako dopadnem v pondelok. Skúšala som aj červené víno a stále nič. Testy všetky ako vravím negatívne a dnes je to 12 dní. Nikdy mi predtým takto dlho nemeškali. Ale zase môže byť hoci čo v tele. No uvidím. Myslíš , že aspoň jeden test by mi v týchto dňoch ukázal pozitívne ?

nivea777
7. mar 2017

@lilien9 áno,test by ti ukázal..

lilien9
8. mar 2017

@nivea777 ja už neviem čo si mám myslieť. Stále mi neprisli. Menštruačné bolesti mi neprechádzajú stále. Bojím sa , čím to môže byť.

sardinka336
8. mar 2017

@lilien9 tiez sa priklanam k tomu, že tehotna nie si. Hcg by uz bolo v moči. Ťažko povedat pričiny mozu byt rozne - hormonalne zmeny, možno nedošlo k ovulácii a tvoje telo nedostalo impulz k ,,spusteniu,, menštruácie, možná je kludne aj cysta čo nemusi byt nič važne, vyvolávačka by tuto cystu praskla.

lilien9
8. mar 2017

@sardinka336 V pondelok uvidím čo a ako u gynekológa. Potom píšem ako som dopadla.

lilien9
8. mar 2017

Ešte by som sa chcela spýtať či ste mali s týmto nejakú skúsenosť. Alebo nie.

lilien9
8. mar 2017

@nivea777 tebe test ukázal kedy ? Koľko ti meškali , alebo si hneď vedela , že si tehotná ?

nivea777
8. mar 2017

@lilien9 testovala som prvý krát ráno 3.den meškania,keby ma nezačnú bolieť kríže tak mi ani nenapadne že som tehotná,pár mesiacov dozadu mi meškalo asi 5 dní a vtedy to tehu nebolo

lilien9
8. mar 2017

@nivea777 teraz robený . Negatívny .

emmuska0308
12. mar 2017

@lilien9 ahoj, tiež mi mešká 12 dni, prvý krát som bola u lekárky v pondelok to bol deň kedy mi mali končiť, spravila mi sono ale nic nevidela, kázala mi prísť až 20.3., ale medzi tým som do robila další test a negatívny tak mi v piatok pichli vyvolávačku. Zatiaľ sa menzes nedostavil. 4 testy negatívne. Ale mala som bolesti ako na menzes a nic. Ked som bola tehotná s dcérou tak som mala presne take bolesti ako na menzes a ked neprišli spravila test a ten bol hneď pozitívny. Tak neviem čo si mam o tom myslieť. Daň vedieť akosi dopadla 🙂

edriena28
24. mar 2017

@zuzulienka189 ahoj... Ja mám pravidelnú menštruáciu... Každých 28 dní.. no teraz mi meškala dva dni.... Aj ma bolelo brucho aj prsia... No na tretí deň meškania prisli kramy... Také hnedocervene... Ale test som si nerobila....Ale nemám si robyt ani nádeje žeby som bola...Však.... Uvidíme ako sa rozbehne menštruácia. Snažíme sa už pol roka... Beriem aj vitamíny femibion 1. Kyselina listová... Už neviem... Čo...

markaverka
20. apr 2017

Dievčatá potrebuujem radu🙂 Znova mi menzes mešká už skoro 8 deň. Predtým som mala celkom v pohode cca plus mínus dva dni....Test som si robila a bol negatívny:/ HA neužívam. V pondleok som sa objednala k dr. Myslíte, že by som mohla byť tehotná? Niekedy hladina HCG ukazuje ženám až v 5tt. Dovtedy je u niektorých ženách nízka.... je to individuálne..... Tak neviem. Som poslednú dobu strašne unavená a chce sa mi stále spať. A ešte chodím často na toaletu:/ čo si o tom prosím vás myslíte?....Dakujem.

9lulu25
20. apr 2017

@markaverka No stáva sa to, ale je to skôr rarita ako pravidlo podľa mňa.. 🙂 Ak žena otehotnie, automaticky začne hladina HCG stúpať si myslím... 🙂 Jasné že niekedy stúpa pomalšie, u niekoho rýchlejšie... Takže ešte vyčkaj pár dní a test si zopakuj.. ;) Tiež som mala pred časom všetky príznaky počiatočného tehotenstva a nakoniec to bola len hormonálna nerovnováha a sklamanie... Držím ti palčeky... 🙂

markaverka
20. apr 2017

@9lulu25 Mala som aj známu z rodiny, ktorej doktor povedal že je tehu, a ked si urobila test, bola tam stále iba jedna čiarka, a tá druha jej vyskočila strašne neskoro. 🙂 Počkám ešte tri dni, a skúsim zopakovať 🙂 To je to,.... nechcem si domýšlat a začať sa tešiť predčasne, ked mi môžu kedykoľvek prísť. Zmenila som konečne dr. V pondelok k nemu idem po prvý x, tak uvidím, čo mi povie🙂. Dakujem krásne. Dúfam, že to nebude nič zlé. A o pár dní sa ukáže, čo sa vo mne deje.

9lulu25
20. apr 2017

@markaverka Vydrž do pondelka rána.. ;) myslím že to by ti už malo celkom seriózne ukázať či áno, alebo nie... 🙂 Viem, že to čakanie je na nič.. :D Poznám to.. 🙂

markaverka
20. apr 2017

@9lulu25 Som s toho celá na nervy. Budem musieť🙂 Hádam to dobre dopadne🙂

9lulu25
20. apr 2017

@markaverka Daj vedieť ako si dopadla.. 😉

nivea777
20. apr 2017

@markaverka ak bude hladina hcg tak nizka,ze ju ani test neukaze tak potom ani na sone nic nebude vidiet..na sone je vidno az od 1000 hcg,co test zachytit musi..ak nie tak je chybny

markaverka
20. apr 2017

@9lulu25 Dám vedieť hned v pondelok, ked prídem od dr. 🙂

markaverka
20. apr 2017

@nivea777 Dúfam, že mi povie príčinu, prečo mi to mešká :/ Skúšala som zatial len jeden. Skusím kupiť kvalitnejší vysoko citlivý a o pár dní uvidím. 🙂

nivea777
20. apr 2017

@markaverka meskat moze z roznych pricin,choroba,cysty,posunuta ovulacia-co znamena ze ms mozno ani nemeska,hormonalna nerovnovaha a samozrejne tehotenstvo..skus kupit pepino pruzkovy,citlivost je to 10 a sprav sobotu rano..na 10.den uz musi ukazat nieco,ked len ducha

markaverka
20. apr 2017

@nivea777 Dakujem za radu. Skúsim si ho kúpiť a urobiť🙂 Dúfam, že niečo ukáže🙂

markaverka
20. apr 2017

@nivea777. Bože, čítala som vaše diskusie... Aj ja by som si priala také kolajnicky🙂. Mne mešká 8 deň a pred tym prišiel menzes vždy na čas no ked som si robila test tak bol neg. Ale asi je ešte skoro. Musim pockat. HA neuzivam 2 roky. A preto mám obavy.Uz som sa objednala k dr.pondelok tak uvidíme co mi povie🙂

babika123640
24. apr 2017

Ahojte.... menstruacia mi meska uz 9 dni brucho mam velmi nafuknute ,,boli ma podbrusko a test mi ukazuje negativny ma niekto skusenosti ?

9lulu25
24. apr 2017

@babika123640 No určite vydrž ešte 2-3 dni a test si zopakuj.. ak bude negatívny, pôjde zrejme o zdravotný problém.. meškať môže z viacerých dôvodov, ale netreba sa hneď plašiť.. 😉

betkaknihomol
25. apr 2017

Ahojte žienky, poslednú ms som mala 27.3 - dnes mi už druhý deň mešká. Včerajší test negatívny, dnešný tiež. S priateľom mám iba nechránený styk. Skoro dva týždne ma bolia neskutočne prsia, čo sa nikdy predtým nestávalo. BT mám vždy okolo 37 °C. Už som mala aj pichanie v podbrušku. Neviem čo s tým, poraďte prosím...ďakujem

babika123640
25. apr 2017

9lulu25 no stale nic nechodi mrcha v piatok mam ist k lekarke tak som velmi zvedava ze co 😊bola by som urcite rada keby som bola tehotna s manzelom sa snazime uz rok a pol

jarka95
8. máj 2017

Ahoj.Mne meskaju 8 dni,test dnes negativny,mam bolesti v podbrusku a bolia ma krize.mam ist hned na gyndu a alebo staci ked som k nemu objednana na buducu stredu?dakujem za rychlu odpoved

denny_0019
10. máj 2017

Ahojte,menstruacia mi meska uz 14den...testy som si robila tri ..no boli negativne . Ku doktorovi som objednana v pondelok .. obcas ma boli pod bruskom ale neni to nic hrozne .. ziadne ine priznaky nemam ...