Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň
meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..
@icer ahoj.ako si vyriesila svoju situaciu.ja mam taky isty problem a neviem co mam robit. 😒
Dobry vecer,meska mi uz 10dni menstruacia robila som si tehotensky test a bol negativny lenze ja som nepockala 5min. Ci sa objavy aj druha ciarocka . Tak neviem ci si mam urobit dalsi test ale mala som chraneny sex . Uz preslo 2o dni co som mala z priatelo sex uz by boli nejake priznaky?
ahojte meska mi 4dni ale test negativy kolko pockat kym ist na vyvolavacku este
alexandra1104 Ahoj mne meškali mesiac a myslela že som tehotná, ale to bol iba omyl bola som odspodu len prechladnutá.
@lulu6541 len ja vsetky priznaky ze pride a nic tak uvidime
@alexandra1104 Tak choď k lekárovi a uvidíš čo ti nato povie on vieš.
Ahojte baby, už asi treti mesiac si robim test a cakam a vždy nic,ani duch ani po dvoch hodinách :D (co viem že sa už nepočíta),ale asi pred dvomi dnami som si robila test, a yase nic do 40s. ani do 2min. a dnes pozeram že a, tie testy tu este mam, idem ich vyhodit.A na tom teste bola druha ciarka :D.To ako je toto mozne?na teste y pred stzyroch dnoch nie je doteraz druha ciarka a na tom z pred dvoch dni je aj druha.Myslíte že mam považovat ten test za chybný kus?
Ahojte baby.. Prosim vas o radu.. Snazime sa uz mesiac o babatko, zatial testy negativne, mrcha mi meska 9. Den.. Min. Mesiac som mala 49 dnovy cyklus.. Moze byt kvoli tomu problem s otehotnenim? Dakujem za pomoc
ahojte chcem sa opytat, ci mozem znehodnotit test, pruzok, ktory sa ma ponorit do nadobky znehodlnotit tym, ze ho dam do prudu mocu? Mam potom jeho vysledok brat ako neplatny? dakujem 🙂
@vicianocka myslim si,ze na vysledok sa mozes spolahnut 😉
@trgypadl aj ked sa mi trosku namocila cast ktora mala ostat sucha???? ..to som tam zabudla spomenut 🙂
@vicianocka 🙂 podla mojho nazoru to vysledok neovplyvni...ale ak su pochybnosti skus este raz
ahojte baby prosim vas mozte mi poradit .....s priatelom sa snazime o babo pred tromi mesiacmi som bola u doktorky nasadila mi tabl.lutenil tabl.som pred dvomi dnami dobrala cely mesiac cakam mensruaciu ale neprisla a dnes 1.9 takze cely mesiac nic robila som si teh.test ale vysiel negativny velmi sa bojim poradte mi prosim dakujem
Ahojte mam 18 rokov a menstruacia mi uz meska tyzden mam bolesti v podbrusku a priatel si nedava pozor uz dva roky nebola som tehotna a vzdy som mala pravidelnu menstruaciu aj test som si robila a je negativny poradte mi prosim vas
@veronika0000554 Ahoj ja mam rovnaky problem ale neviem niektory hovoria ze je tam moznost tehotenstva vraj podla toho ci mas pravidelnu ms
Ahojte ...mam 17 ..A nevoem čo mám robiť fakt nie ..S chalanom sme spali bez ochrany asi pred dvoma týždňami ..A meškajú mi už 7 dni príznaky nemám žiadne ..len prsia má bolia tak ako keby už mám dostať ..Mali prist 3.8 A stále nič. .len dúfam že niesom tehotná lebo ..to by som si naozaj nehlasoval dovoliť

Nie, nie sú... myslím si že aj na SK nemáte v každej dedine lekáreň či áno??? 😕