icon

Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň

neviemkto
9. sep 2012

meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..

klaudi245
10. aug 2015

@klaudi245 A ešte to ..že robila som si test pred dvoma dňami A bol negativny ..

froggynka2013
10. aug 2015

Ja mam toto iste a nechapem to klaudi245

1234lubka
10. aug 2015

@klaudi245 rak chidk lekarovy, neznamena ked meska ze mysis byt v tom. Ale v tvojom veku by si sa mala sakramensky chranit

klaudi245
11. aug 2015

Takže nemusím byť ? ..aj keď dnes má pobolievalo V podbrušku ako inak ráno mi neni zle ani nič ale veľmi sa bojím že by som mohla byť ... len u gynekológa som nebola ešte ..A mamina O tom nevie že som som S niekým už ..no 🙂

1234lubka
12. aug 2015

@klaudi245 pozri, v podbrusku ta nemuselo nikdy pobolievat, teraz moze.Tehotenske priznaky su podobne predmenstruacnym. V tvojom veku mozes este mat vykyvy v cykle. V tvojom veku bez ochrany to je hazard, zamysli sa nad tym. Stoji ti toza ten stres? Nebodaj za "nehodu"?
Preco si este nebola u gynekologa? Nic na tom nieje 🙂

blairgossip
12. aug 2015

Ahojte menstruacia meska tyzden. V den menzesu som si spravila digitalny test ktory ukazuje aj tyzdne a nic, velke minus ( ked som fotila uz sa test vybil) horny a v ten den si spravila aj pásikovy( pod nim) potom som si robila dalsie dni testy a vsetko negativneespodny je z dnes rána. Vsetko negativne. Ziaden duch ziaden naznak druhej palicky. Co na to hovorite? Moze mi meskat koli tomu ze som zobrala tabletku po Ellaone? ( po prerusovanom styku do 10 hodín) a tabletka je do 5 dni.

moncici67
13. aug 2015

ja mam meskanie uz 10 dni pichanie v podbrusku som mala aj spinenie v obdobi ked som cakala na mrchu teraz mam strasne nafuknute brucho citlive bradavky do toho ma aj dasna bolia 😠 mrcha nikde a testy negativne uz som z toho na nervy 😖

reni1512
13. aug 2015

@moncici67 mas este nizke HCG....🙂 alebo blby test...odporucam mamatest, ak chces vediet hned tak si skoc na krv ku gyn. ta musi ukazat tehu uz....od 7 dna po oplodneni sa da zistit tehotenstvo 🙂 drzim prsty

moncici67
13. aug 2015

@reni1512 na dalsi tyzden idem k svojej nefro kvôli kontrole bude mi brat krv a idem na sono myslis ze aj tam by to videli? v tomto sa vôbec nevyznam takze mozno je to hlupa otazka :D

reni1512
13. aug 2015

@moncici67 na sone este nemusi byt vidno nic...len zltkovy vak ktory vyzivuje babo 🙂 aleeeeee ak maju dobre usgcko uz bude vidno aj plod...lekar ti povie 🙂 ale z krvi na 100% ... (a ziadna otazka nie je hlupa 🙂)

moncici67
13. aug 2015

a ten hcg hormon je v krvi vzdy a len pri tehotenstve je zvyseny?

reni1512
13. aug 2015

@moncici67 ano 🙂 je zvysneny niekolkonasobne cize sa pomylit neda 🙂

moncici67
13. aug 2015

@reni1215 dakujem ;) tak zistim dalsi tyzden 😎

brckava36
13. aug 2015

mne pri oboch tehu vyskocil pozitivny test az v 5-6 tyzdni tehotenstva, nejake 2-3 tyzdne meskania menzesu. Hoci som bola tehu, tak testy dovtedy boli negativne.

moncici67
13. aug 2015

a ako je to mozne ze tak dlho su testy negativne? 🙂 @brckava36

brckava36
13. aug 2015

@moncici67 no neviem. Ja som bola z toho prekvapena,lebo som robila v lekarni a na kazdom skoleni hovorili,ze testy urcia tehu uz 2 dni po styku a podla vsetkeho to nie je pravda. Jednoducho zalezi od hladiny hormonu HCG a ked je nizsie,hoci si tehu,tak to jednoducho neukaze. 😝

blairgossip
16. aug 2015

Dnes je to 10ty den meskania, na foto Blueclear digitalny, mamatest 10 a pepino 10 vsetko naraz teraz ráno robene.. A nic ziaden duch ani nic
A na digitalnom minus
.. Takze uz mozme tehotenstvo vylucit...mozu mi meskat z too ze som zobrala tabletku po A ze som brala antibiotika?

kiarka2689
16. aug 2015

Ahojte mam 16 rokov menzes mi meška dned 7 den robila som si aj test a bol negatívny .... nemam žiadne priznaký len ma trošku bolia prsia myslite si že to može byt tým že som ešte vo vývoji ?

majka_ka89
19. aug 2015

@kiarka2689 Ahoj, prepáč ale 16ročná test. Tvoje telo sa aktuálne plne vyvíja, čiže to že ti mešká menštruácia je normálne. Ak sa máš rada a aj svoje zdravie, tak prosím nesexuj ako o dušu, aby telo bolo pripravené, ked ho budeš raz potrebovať na vynosenie bábatka. Zbytočne sa neponáhľaj s intímnym životom ak nemusíš. Neber to ako prednášku, ale len ako radu :D
Inak ja som to tiež mávala, niekedy aj 3 týždne mi v tvojom veku meškávalo a bolo to spôsobené rozhádzanými hormónmi 🙂 nakoľko som ešte nepoznala čo to ten "sex" vlastne je. A to nie som ani tak moc stará mám 25 a prvého chalana som mala v 19tich.
Prípadne si môžno troška viac schudla, aleb pribrala, prípadne si mala z niečoho stres. A tvoje telo takto zareagovalo 🙂 No stress

kiarka2689
21. aug 2015

@majka_ka89
Ďakujem.... Ale asi pred mesiacom som uzila aj tabletku po tak mi bolo povedané, že to môže byť spôsobené aj ňou 🙂 a brala som aj antibiotiká lebo som bola chora ale už mi meškaju 12 deň 😢 a test negatívny a žiadne príznaky 😢 tak dúfam že ich dostanem čo najskôr a bude všetko v poriadku 😊

mojezlate
20. okt 2015

@brckava36 Ahoj aj to sa stava? mne meska dnes 11den a testy mam negativne hoci som bola pred dvomi tyzdnami na preventivke a gyn. mi povedal ze uz sa mrcha blizi a zatial nic jedine co pocitujem je bolest krizov

brckava36
20. okt 2015

@mojezlate No, niekedy je hladina hormonov v tele taka nizka, ze tie prve tyzdne vobec neukaze pozitivny test,hoci farmaceuticke spolocnosti tvrdia,ze ano 😒 Ja som mala teraz pri tom druhom uz aj bolesti aj take pocity,ze pride menzes a neprisiel

marry97
1. nov 2015

Baby mám taký menší problém a neviem čo robiť, dnes je o vyše týždňa čo mi meškajú krámy čo u mňa nie je veľmi reálne keďže som na horm.antik.a menzes mám pravidelný. Menzes nikde, špinenie nikde, len sem tam brucho pobolieva a prsia. Test som robila stredu a je negatívny.

sasa1983
1. nov 2015

@marry97 kedze streda je uz par dni,zopakuj test. Ak bude negat,potom chod k Dr. Aj pri antikoncepcii mkze byt gravidita. Nie casto,ale tak stane sa.

marry97
1. nov 2015

Ešte sa chcem spýtať ak som mala slabý zápal, môže aj toto ovplyvniť menzes?? @sasa1983

sasa1983
1. nov 2015

@marry97 tak ano,ale tak mala by si aj ine priznaky zapalu. Urob test.

marry97
1. nov 2015

Najlepšie by bolo ráno však? @sasa1983

sasa1983
2. nov 2015

@marry97 ano. Ale v podstate je to jedno. Od posledneho Tvojho testu preslo 5-6dni,to je dost dlha doba,aby,ak si tehotna,tam daka dynamika bola,aspon duch na teste...

marry97
2. nov 2015

@sasa1983 dnes ráno som robila test, znova negatívny a menzes ani špinenie nič, asi zajtra zbehnem k Dr.

petrlka
10. nov 2015

Caute dievcata .. Ms mi meskaju uz 13 dni test som robila pred 10dnami negativny a dtuhy pred 6 dnami tiez negativny... Prevhladnuta niesom mam bolesti v podbrušku , taktiez slabe špinenie hnedej farby trvalo 2 dni , bolia ma križe a som v zahranici a nema tu gynekologa este tak prosim o radu co si myslite som ci niesom tehu?? Alebo podobne skusenosti ? Dakujem pekne 🙂