Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň
meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..
Ja mam toto iste a nechapem to klaudi245
Takže nemusím byť ? ..aj keď dnes má pobolievalo V podbrušku ako inak ráno mi neni zle ani nič ale veľmi sa bojím že by som mohla byť ... len u gynekológa som nebola ešte ..A mamina O tom nevie že som som S niekým už ..no 🙂
@klaudi245 pozri, v podbrusku ta nemuselo nikdy pobolievat, teraz moze.Tehotenske priznaky su podobne predmenstruacnym. V tvojom veku mozes este mat vykyvy v cykle. V tvojom veku bez ochrany to je hazard, zamysli sa nad tym. Stoji ti toza ten stres? Nebodaj za "nehodu"?
Preco si este nebola u gynekologa? Nic na tom nieje 🙂
Ahojte menstruacia meska tyzden. V den menzesu som si spravila digitalny test ktory ukazuje aj tyzdne a nic, velke minus ( ked som fotila uz sa test vybil) horny a v ten den si spravila aj pásikovy( pod nim) potom som si robila dalsie dni testy a vsetko negativneespodny je z dnes rána. Vsetko negativne. Ziaden duch ziaden naznak druhej palicky. Co na to hovorite? Moze mi meskat koli tomu ze som zobrala tabletku po Ellaone? ( po prerusovanom styku do 10 hodín) a tabletka je do 5 dni.
ja mam meskanie uz 10 dni pichanie v podbrusku som mala aj spinenie v obdobi ked som cakala na mrchu teraz mam strasne nafuknute brucho citlive bradavky do toho ma aj dasna bolia 😠 mrcha nikde a testy negativne uz som z toho na nervy 😖
a ten hcg hormon je v krvi vzdy a len pri tehotenstve je zvyseny?
mne pri oboch tehu vyskocil pozitivny test az v 5-6 tyzdni tehotenstva, nejake 2-3 tyzdne meskania menzesu. Hoci som bola tehu, tak testy dovtedy boli negativne.
@moncici67 no neviem. Ja som bola z toho prekvapena,lebo som robila v lekarni a na kazdom skoleni hovorili,ze testy urcia tehu uz 2 dni po styku a podla vsetkeho to nie je pravda. Jednoducho zalezi od hladiny hormonu HCG a ked je nizsie,hoci si tehu,tak to jednoducho neukaze. 😝
Ahojte mam 16 rokov menzes mi meška dned 7 den robila som si aj test a bol negatívny .... nemam žiadne priznaký len ma trošku bolia prsia myslite si že to može byt tým že som ešte vo vývoji ?
@kiarka2689 Ahoj, prepáč ale 16ročná test. Tvoje telo sa aktuálne plne vyvíja, čiže to že ti mešká menštruácia je normálne. Ak sa máš rada a aj svoje zdravie, tak prosím nesexuj ako o dušu, aby telo bolo pripravené, ked ho budeš raz potrebovať na vynosenie bábatka. Zbytočne sa neponáhľaj s intímnym životom ak nemusíš. Neber to ako prednášku, ale len ako radu :D
Inak ja som to tiež mávala, niekedy aj 3 týždne mi v tvojom veku meškávalo a bolo to spôsobené rozhádzanými hormónmi 🙂 nakoľko som ešte nepoznala čo to ten "sex" vlastne je. A to nie som ani tak moc stará mám 25 a prvého chalana som mala v 19tich.
Prípadne si môžno troška viac schudla, aleb pribrala, prípadne si mala z niečoho stres. A tvoje telo takto zareagovalo 🙂 No stress
@majka_ka89
Ďakujem.... Ale asi pred mesiacom som uzila aj tabletku po tak mi bolo povedané, že to môže byť spôsobené aj ňou 🙂 a brala som aj antibiotiká lebo som bola chora ale už mi meškaju 12 deň 😢 a test negatívny a žiadne príznaky 😢 tak dúfam že ich dostanem čo najskôr a bude všetko v poriadku 😊
Baby mám taký menší problém a neviem čo robiť, dnes je o vyše týždňa čo mi meškajú krámy čo u mňa nie je veľmi reálne keďže som na horm.antik.a menzes mám pravidelný. Menzes nikde, špinenie nikde, len sem tam brucho pobolieva a prsia. Test som robila stredu a je negatívny.
Caute dievcata .. Ms mi meskaju uz 13 dni test som robila pred 10dnami negativny a dtuhy pred 6 dnami tiez negativny... Prevhladnuta niesom mam bolesti v podbrušku , taktiez slabe špinenie hnedej farby trvalo 2 dni , bolia ma križe a som v zahranici a nema tu gynekologa este tak prosim o radu co si myslite som ci niesom tehu?? Alebo podobne skusenosti ? Dakujem pekne 🙂

@klaudi245 A ešte to ..že robila som si test pred dvoma dňami A bol negativny ..