icon

Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň

neviemkto
9. sep 2012

meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..

peppermint
19. feb 2016

@tobiaskababo ja som mala poslednu menstruaciu tiez 10.1. 2016. Prvy pozitivny test mi vysiel tento tyzden v pondelok, na 37DC. Mozno by bolo dobre, aby si sa poradila so svojim gynekologom.

tobiaskababo
19. feb 2016

@peppermint no zajtra je uz 13den co mi meska nikdy sa to nestalo...ak by som za ms ratala to krvacanie po hyfosy mala by som dostat v nedelu tak uvidim..uz tyzden ma bolia prsia a maternica ako ked mam ms ale ja ju nemam je to vsetko take cudne

ssmilee
31. máj 2016

Pridavam skusenost. Menzes mi meskal 7dni , 4testy negativne. Gynekolog mi bral krv, tiez negativna tak som dostala vyvolavacku🙂

almamicka
31. máj 2016

Ahojte žienky mne dnes mešká MS 12 deň....žiadne pred menštruačne príznaky nemám ani Tehotenské....nechápem prečo mešká, ale test ktorý som si robila v sobotu 28.05. vyšiel negatívne....máte niekto nejaké skúsenosti? (dokonca som aj vypila 2 poháre červeného vína v sobotu-ale nič nepomohlo...)

ssmilee
31. máj 2016

@almamicka. Mne meska 7 dni . tiez som 2 dni pila cervene (2dl) nepomohlo ani horuci kupel a tiez mam pravidelnu menstruaciu . prsia neboleli vobec ,ziadny pocit na menstruaciu ani na tehotenstvo a nakoniec som dostala vyvolavacku 🙂

mimik84
2. jún 2016

@ssmilee Ahoj. Presne skúsenosť ako tvoja. Len vyvolavačka nezabrala, pritom tehu jednoznačne vylúčili. Teraz MS mešká 14den a už testy pozitívne 😀 teraz čakať ako budeme rásť 🙂

ssmilee
4. jún 2016

@mimik84 Vylucili to krve testy ? 🙂 No tak uvidim ci sa dostavia ci nie :D

ssmilee
4. jún 2016

@mimik84 Pre istotu som si robila dnes dalsi test to mi neprisli uz 14 dni a je negativny :D Nestraš🙂

elishaweiss
4. jún 2016

Ahojte. Ja nemám silne pichanie v podbrusku skor len ako keby som scalovku tam mala menz.mi meska 5dni...som otapena..mam zmenu nalada na prsnikoch biele bodky... moze to nieco znamenat?test som este nerobila...kedze si myslim ze je skoro...diky za rady

mimik84
4. jún 2016

@ssmilee nie, po prestupe k druhemu lekárovi mi aj ochotne zobrali kev a tie to potvrdili. Ja sa teším len nech stupa hcg. Ale mne pri 12dnovom meškaní vyšli negatívne a teraz 16dni uz trocha pozitívne 🙂

mimik84
4. jún 2016

@ssmilee na vyvolavačke si nebola? Čakáš?

ssmilee
4. jún 2016

@mimik84 V pondelok mi robil sono a bral krv ta bola negativna a v utorok mi dal vyvolavacku.

dejna31333
7. jún 2016

Ahojte.uz osmi den mi meska MS ale ked sa s manzelom milujeme a idem potom na wc tak na toaletaku mam krv s vytokom to trva uz asi stvrty den .V pondelok som robila test a bol negativny.Inac pocas dna nemam ziadnu krv nic

mimik84
16. jún 2016

Ahoj baby. Tak nám to tentoraz zasa nevyšlo. MA. ☹ snáď sa zhojime a ideme ďalej. Hcg stupalo veľmi pomaly. Dalo sa čakať.

miandre
28. jún 2016

Ahojte ked mi meska siedmy den test negativny, kedy sa mam objednat lekarovi na vyvolavacku?

marinablue
28. jún 2016

@miandre Ja by som pre istotu najprv poriešila krvné testy a ultrazvukové vyšetrenie až potom keď by sa tehotenstvo vylúčilo by som riešila vyvolávačku.

miandre
28. jún 2016

@marinablue Ďakujem za radu, mam teda este cakat alebo ist k doktorovi?

marinablue
28. jún 2016

@miandre ja by som sa objednala na testy k Dr.

sibalka21
30. jún 2016

@miandre chod k lekarovi, povec co je vo veci a on ti bud pichne vyvolavacku alebo ti spravi ultrazvuk... AJ keby si tehu vyvolavacka babatku nijak neublizi

ssmilee
30. jún 2016

@miandre Chod k lekarovi. Ja som mala pred mesiacom to iste. Spravil mi sono zobral krv a na druhy den ked prisli vysledky mi pichol vyvolavacku. Len mam teraz taky problem ze mam po nej uz 3 tyzden menzes :D

spagetka2891
30. jún 2016

Chod k lekarovi..nechcem ta strasit ale mne takto objavili cystu na vajecniku..stale je vsak moznost ze by si bola tehu, niektorym vyskoci napr.az na 11den..ale lekar by ti uz teraz mal zistit aspon podla krvi ci si tehu 🙂 drzim palce aby to dobre dopadlo

spagetka2891
30. jún 2016

@ssmilee a na to ti lekar nic nepovedal? Mne pichal vyvolavacku, ale hned ma upozornil ze ak budem krvacat viac ako 8dni..urcite mam hned k nemu ist....

ssmilee
30. jún 2016

@spagetka2891 Nie. A ani ma na nic neupozornil.

spagetka2891
30. jún 2016

@ssmilee no mne pichal vyvolavacku teraz v stredu s tym ze o cca 3dni by sa mali spustit..ale ze ak budu trvat ma prist, lebo je mozne ze to bude treba zastavit a vycistit...

ssmilee
30. jún 2016

@spagetka2891 Tak ja som povedala uz v polkentehotenstva,ze ten doktor nie je v poriadku. Ja som mu aj volala 3x kedze je 20km odomna ale samozrejme nedviha. Dakujem za info

bianka555
30. jún 2016

Ahojte baby 🙂 mne menzes mešká 19 dní. Test som robila a bol negatívny. Čo mám robiť?

laska07
1. júl 2016

@bianka555 treba ist ku dr.Vezme ti krv a spravi sono.

matka90
2. júl 2016

@bianka555 ahoj som na tom velmi podobne az na to ze mne uz meaka viac ako 25 dni.. v pondelok musim zajst k doktorovi.. teraz mal dovolenku tak som nemala kedy a skoro stale som v praci

domci1203
2. júl 2016

Ahojte. Nenasla Som nejak presne vhodnu temu na mpj problem tak piaem sem lebo je to cca podobne. Uzovam hormonalne lieky progesteron leede pharma lebo mavam anovulacne cykli a tak isto mam nizku hladinu progesteronu. Po vysadeni mi mala MS priat do7 dni dnes som 33DC a MS stale nikde. Tehu test lred styrmi dnami negativny. Brucho ma boli ako ked sa mi spusta mrcha no nic a to uz je treti den co ma tam boli brucho:/ otazka je ci niektora ste sa stretli s tym,ze uzovali ste tieto lieky a MS neprisla som uz z toho zufala:/

katche
2. júl 2016

@domci1203 ja som bravala duphaston, tiez kvoli nizkemu progesteronu a anovulacnym cyklom. Kedze som ho brala dlhodobo, po case mi to hormonalne hladiny rozhodilo takym sposobom, ze mi menzes prestal chodit uplne, aj napriek tomu, ze od vysadenia sa mal objavit do 5 dni. Stalo sa tak asi trikrat, zakazdym sa objavil az po dvoch tyzdnoch, naposledy az po mesiaci a to som uz prestala brat uplne. Meskalo mi z poblaznenych hormonov, skratka si telo povedalo, ze dost.