icon

Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň

neviemkto
9. sep 2012

meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..

domci1203
2. júl 2016

@katche ja toto duphaston nemam toto je ine nieco ale podobne a beriem to prvy mesiac. Kazal mi to brat na 16DC a ovu test mi vysiel pozitivne na 20DC tak rozmyslam ci to nebloklo ovulku alebo co. Tento isty problem som uz riesila minuly mesiac a fakt uz ma to nebavi stale chodit s rym iatym tam ako na hodiny klavira

katche
2. júl 2016

@domci1203 duphaston je progesteron. Ja som ho brala dva roky, tiez som chodila ako na klavir, nakoniec som musela zmenit lekara. Druha doktorka sa len chytala za hlavu. Kazala vysadit, co som spravila uz predtym, a znova, hormonalny profil, dvakrat cely opakovala, lebo aj po dvoch mesoacoch somz neho mala az prili vysoku hladinu, pre zmenu, co vlastne sposobilo to, ze sa mi menzes nespustil vobec. Povedala mi, ze ak sa zacne brat pred ovulaciou, tak vlastne posobi ako antikoncepcia, ved HAK tiez obsahuje progesteron a o dost menej a i tak spolahlivo ucinkuje, lebo ked sa berie od prveho dna, tak vplyvmi hormonov ovulacia ostava zablokovana. Takze ja som potom chodila na odbery a folikulometriu kazdy tyzden asi dva mesiace, potom mi dala clostilbegyt, lebo progesteron sice ok, ale ovulacia nikde

domci1203
2. júl 2016

@katche no toto je progesteron leede pharma 200mg synteticky dava sa to ored IVF na nastartovanie vajecnikov a ovulku. Minuly mesiac som bola u doktora robil hormonalny vysledok nizky progesteron dal mi tieto lieky s tym,ze pocas cyklov mozem ostat tehotna aj lebo snazime sa rok a nic:(

katche
2. júl 2016

@domci1203 ach jaj, urcite to treba riesit. Nam sa podarilo az po dvoch rokoch. Pricinu som uz spomenula, ak sa progesteron zle nacasuje, posobi opacne a je jedno aky.

domci1203
2. júl 2016

@katche ja mam pocit, ze mi to bloklo ovulaciu test mohol vyjst na 10DC pozitivny ale ovu nemusela prebehnut a mne on kazal tie lieky davat os 16DC tak neviem bie Som Doktor ale myslim si,ze mi to asi zablokovalo ovulaciu zrejme no neviem uvidim utorok pojdem k doktorke ta je lepsia ovela

katche
2. júl 2016

@domci1203 drzim palce

domci1203
2. júl 2016

@katche dakujem🙂 ale myslim si,ze asi mi zablokoval doktor ovulaciu tym,ze mi kazal uzibat tbl na 16DC a ani nevie ani sa nepytal kedy mavam ovu ach bosinku

katche
2. júl 2016

@domci1203 mne preto robili folikulometriu, ci vobec mavam, nemala som, vďaka doktorovi

bianka555
2. júl 2016

@matka90 ahoj 🙂 ja sa bojím isť k doktorke,lebo čo keď som tehotná 😀

matka90
2. júl 2016

@bianka555 tak toho sa zas ja nebojim ja by som bola iba rada ak by som bola.. ale tak tento mesiac som si mala zacat pichat injekcie a cele mi to prekazilo..mozno to mas iba zo stresu ze sa toho bojis

bianka555
3. júl 2016

@matka90 môže to byť aj kvôli počasiu?? Že raz je teplo a potom klesne teplota? Lebo ja sa pamätám,že aj pred 2 rokmi som tak isto mala v júni,že 22 dní mi meškal.

domci1203
3. júl 2016

@bianka555 moze to byt aj stresom a psychikou kludne🙂 stres dokaze s clovekom velmi vela. Ak ti takto hapruje cyklus pytaj sa na ofber krvi nech ti spravia hormonalny profil.

bianka555
3. júl 2016

@domci1203 dobre ďakujem pôjdem zajtra alebo v utorok 🙂

matka90
3. júl 2016

@bianka555 tak to netusim mne to teraz urobilo 1. Krat ze mi to meska viac ako 20 dni a test stale negativny. Antikoncepciu asi neberies ze? Ta by ti to mohla upravit ak nechces teda este mimi

bianka555
3. júl 2016

@matka90 neberiem
Ale asi potom už musím dačo s tým urobiť. ☺

matka90
3. júl 2016

@bianka555 no tal to urcite ano teda tak drzim palce nech je vsetko podla toho ako si prajes 🙄

bianka555
3. júl 2016

Diky. Potom dám vedieť 😛😉

mailinka4
2. aug 2016

Stalo sa niektorej z vás, že napriek negatívnemu tehot.testu ukázalo sono niečo alebo že z krvi zistili, že tehotenstvo je tam?

9lulu25
3. okt 2016

Ahojte, žienky, vie mi niektorá poradiť? Mám 28 rokov, menštruácia mi mešká už 10 dní, tehotenský test negatívny.. necítim ani nepozorujem na sebe žiadne tie príznaky tehotenstva, žiadne bolesti v podbrušku, nevoľnosť ani citlivé prsia, dokonca nemám ani pocit, že by sa mrcha mala dostaviť... Myslíte, že sa môže test mýliť ak mám nízku hladinu HCG? Či bude najskôr problém inde??

kacerkal
3. okt 2016

@9lulu25 Nemusí to byť vôbec nič, mne naposledy meškala vyše 3 týždne, jednoducho si zobrala voľno 🙂 a potom prišla v ďalšom termíne...

9lulu25
3. okt 2016

@kacerkal Už som z toho nesvoja.. čakám, čakám a nič.. doteraz mi mrcha chodila pravidelne.. :-/ Sú dnes tie testy spoľahlivé?

kacerkal
3. okt 2016

@9lulu25 Ja som si pre istotu urobila 3 testy s odstupom pár dní a nakoniec som sa objednala ku gynekológovi, aby som mala pokoj na duši 🙂

9lulu25
3. okt 2016

@kacerkal Ja sa testujem už každý druhý deň, zo stresu.. 😀 Akosi tým prúžkom veľmi neverím, ale Woman Secret je vraj citlivý a spoľahlivý... ešte asi pár dní počkám a tiež sa objednám ak dáka zmena nenastane.. 🙂

markaverka
16. okt 2016

Ahojte dievčatá, som tu od dnes nová a pridala som sa k vám. Zaregistrovala som sa sem pretože mi nastal problém, a ja neviem že čo mám robiť a ako mám ten problém riešiť..... Napíšem to v skratke. Nikdy som nemala problém s menzesom.... Kedysi mi meškal menzes 3 mesiace, ale to som mala problém s cystou- na ktorú som aj bola operovaná, ale to bolo 3 roky dozadu. Teraz mi mal prísť menzes 9.-10. októbra.... Ale neprišiel...Vždy mi jahôdky prídu na čas..... Tak som si urobila tehot. test a bol negatívny. Na jednej strane ma to aj potešilo.....Ale aj moc sklamalo..... Stále som čakala a dúfala že by mohol byť pozitívny ....Robila som si ho aj včera a tiež bol negatívny. V podctate mi už týžden meškajú..... Dnes ráno ked som sa zobudila som začala špiniť ... a špinila som tak do poobedia a to je všetko......S priateľom máme spolu nechránený prerušovaný sex.... Volala som aj doktorovi a objednala som sa a idem k nemu koncom týždna. Myslíte si, že by som mohla byť tehotná?.....Dakujem ..Poradte mi.

laska07
16. okt 2016

@markaverka myslim ze po tyzdnovom meskani,ak by si bola tehotna by tehu test bol urcite pozitivny.Cize moj nazor na to je ze tehotna pravdepodobne nie si.Najlepsie zajst ku dr.nech ti zoberie krv na HCG.

markaverka
16. okt 2016

@laska07 ďakujem veľmi pekne za info. ... Pojdem k dr. A uvidíme co mi povie... Čítala som tu ze tehot. testy nie vždy ukazujú tehotenstvo. Niekomu až vo 4 týždni ukázal test ze je pozitívny. .... Dakujem pekne .

9lulu25
16. okt 2016

@markaverka Určite ešte pár dní vydrž a testuj znova.. ;) Niekomu naozaj hladina HCG stúpa pomaly.. ;) Ale doktor ti samozrejme povie naisto.. podľa krvi zistíš hneď.. 🙂 Mne takto mešká už 3 týždne.. zrejme hormonálna nerovnováha... 😒 Ale testov som si aspon 10 urobila.. všetky negatívne.. 😒 Tvoje sklamanie teda uplne chápem..

mailinka4
17. okt 2016

@9lulu25 a bola si uz u Dr. na krvne testy, ked ti uz meska tri tyzdne? Inak mas pravdu, su tu stovky pripsevkov o tom,ze testy mozu byt negativne, ale tehotna byt mozes. U niekoho to proste ide pomalicky.

sibalka21
17. okt 2016

@markaverka kedze ti tyzden meska MS bola by si uz na konci 5tt, resp. zaciatku 6tt... Testy by si mala na 100percent pozitivne... A pravdupovediac, ja mam prerusovany sex 5 alebo 6 rokov a nikdy som z toho neostala tehu, cize velmi pochybujem ze si tehotna, kedze aj testy mas negativne....

9lulu25
17. okt 2016

@mailinka4 Tak po takej dobe je nepravdepodobné, že by som bola tehotná.. 😒 O tyzdeň by som mala dostať ďalšiu mrchu.. možno príde v normálnom čase.. U doktora som ešte nebola, som objednaná až na november.. bohužiaľ k môjmu sa dostať neni ľahké, má veľa pacientiek tak len čakám.. brala som roky HA tak mám hormóny rozhádzané..