Test je negatívny a menzes mi mešká viac ako týždeň
meska mi menzes uz viac ako tyzden.. robila som si test, no bol negativny..
nemam ziadne priznaky pred menzesom, no ani ziadne priznaky tehotenstva.. tak som z toho jelen.. preco inak mi mozu meskat? nemam výtok, bolensti, nic, co by naznacovalo zapalu, nebrala som ATB, nemala som stres.. proste NIC..
@sikuliacka 53 dni ti meska MS ??? sak to by si mala uz riadne kolajnice
@sikuliacka ked ti tolko meska MS tak uz davno by som sla k lekarovi.ja na teste nic nevidim je to zle odfotene....zavolaj lekarovi a bez nech ti potvrdi alebo vyvrati tehotenstvo najlepsie budes vediet tesz z krvi🙂
@sikuliacka ked ti 53 dni meska MS a mas taketo testy tak urcite nie si tehotna.. to bude nejaka hormonalna porucha,cysta alebo tak.. urcite nie tehotenstvo..
@sikuliacka Bud ti test len duchuje alebo mas cystu, nejaky iny zdrav. problem... Ak ti meska skoro dva mesiace bola by si uz na konci 12tt, mala by si riadne kolajnice na teste... Dost neskoro si sa objednala k lekarovi....
@sikuliacka ja neviem ako ti to mam vysvetlit. ked ti meska 53 dni MS a keby si tehotna tak ten test vyzera uuuplne inak ako tento tvoj...
@sikuliacka keby si tehotna a meska ti MS 53 dni.. tvoj test by vyzeral asi takto
@sikuliacka nooo tam uz nieco vidno. Kludne mozes byt tehotna. Ja som uz pocula aj scenare ze bola zena v 6tom mesiaci a test stale negativny. 🙂 budem drzat paste aby to dopadlo miminkovo 🙂
@sikuliacka aka je znacka toho testu?Lebo ak,je,to woman secret tak tie bud duchuju alebo robia kanaliky.
@mon895 mne ukazovali len negat. Tak to ma teší🙂 Chod k dr. A daj potom vediet ako si dopadla🙂
Test bol BABY TES..... Ukazoval spravne ale skoda ze neskoro ☹ nebola som v pokrocilom stadiu tehotenstva ale na zaciatku, a tak som aj oto mimco prisla..... Mozno je to chybou aj lekarky pretoze ma neskutocne bolia dva mesiace krize, poslali ma na gyndu a ona ma surovo odmietla vysetrit zevraj ma precerpany limit, odvtedy som u nej nebola lebo test mi ukazoval negativny, az vcera som sa prehlasila k novemu coz ma hned zobral lebo mal malo ludi a dozvedela som sa neprijemnu spravu ☹ nikomu neprajem ☹ uz som mala zarodok v maternici a tym ze som spinila sa to vyplavovalo zomna ☹ nie moc ale vyplavovalo ☹ smutne clovek co nechce mat deti ma ich pozehnane a ten kto tuzi nema ani jedno ☹ dva a pol rocne snazilkovanie vyslo navnimoc..... A chcem len podotknut nie kazdemu ukaze test pozitivny hned po pocati aspon vidite ze som dokazom toho ze nie kazda to ma s testovanim rovnake..... Aj tak dakujem za rady ☹
@sikuliacka Ved to kazda baba vie, ze vsetky sme ine a mame aj ine testovanie... Ale keby mi meska co i len 2-3 tyzdne nebudem cakat a idem k lekarovi, budem sa bit za to aby ma vysetrila.... Mohla si kludne dostat infekciu alebo otravu krvi.... A hlavu hore, ked sa podarilo teraz podari sa aj nabuduce 🙂
@sibalka21 tak vies niektora tu pisala ze uz nevje ako mi to ma vysvetlit ze by som mala riadne kolajnice :-/ neriesim :-/ aj bila chodila som po vsetkych moznych doktoroch ale nanic to je taka ochota ilavskej nemocnice..... Ja sa len zato modlim ze sa podari znova..... Uz som vymenila dr tak dufam ze uz to bude lepsie
@sikuliacka hej napisala som,ze by si mala kolajnice lebo pri dobre vyvijajucom sa tehotenstve pri 53 dnovom meskani test vyzera uplne inak a to mi dali za pravdu viacere zeny.. nemyslela som to v zlom,ale na tych testoch bolo vidiet,ze nieco nie je tak ako ma byt..keby sa vsetko dobre vyvijalo tak mas v tomto case uz dost vysoke hcg a to test zachyti,ano su vynimky,ze nezachyti ale to je mozno tak 1-2%.. urcite sa vam podari znova,budem drzat palce ale potom treba ist hned k lekarovi a nenechat sa odbit..
@sikuliacka ale tak z casti mala pravdu, pokial by si bola tehotna a vsetko by bolo ok, bola by si na konci 3ho mesiaca cize urcite by si mala riadne kolajnice... Bohuzial nevies kedy babatko prestalo rast cize preto si mala taky slabulinky test... DRzim palce do buducna 🙂
Ahojte 🙂 mne meska stvrty den, a chodieva mi vzdy pravidelne a testy negativne. Mam zmiesane pocity lebo s manzelom tuzime po babatku ale ako som citala niektorym meska aj 10 dni a testy negativne.
Ahojte, som na tom podobne. 1-2 dni meškania je normálna ale dnes je piaty deň čo mešká. test som skúsila včera a svietila tam iba jedna. snažíme sa už dva roky a podľa vyšetrení sme ok. vydržím do konca týždňa ak nepríde, skúsim ďalší test. ak nič tak na gyndu ☹ tak by nás to potešilo keby sa podarí..
U mňa plany poplach, mrcha dosla
no mne meskali 15 dni a kramy mi potom dosli :dd
Dobry den, mam 17 rokov a mala som svoj prvy pohlavný styk v oktobri, brala som hormonálne lieky kvoli zdravotným problémom a meskali mi 43dní potom prisli.takze prve mi akoby uplne vynechalo. Medzitým som si robila asi 4testy po 2tyzdnoch meškania, 3tyzdnoch aj 4_-všetky negatívne . Lieky som potom vysadila a mensruacia mi prisla uplne presne . Test som si urobila tiež preistotu a bol tiež negatívny . Potom v decembri som dostala dalsiu menštruáciu . No teraz mi mešká uz 16ti den. Brucho ma bolí inak ako pred menštruáciou . Je šanca tehotenstvo ?
Ahojte . Potrebujem nutnú pomoc. Mešká mi menzes už 12 dní. Robila som si veľa testov no ani jeden neukázal pozitívne výsledky , práve naopak , všetky boli negatívne. Bolelo ma aj prsia , mala som citlivé bradavky, pichanie v ľavom podbrušku a sem tam menštruačné bolesti ale menštruácia stále neprišla. Je tu možnosť , že som tehotná ? Ďakujem za každú jednu odpoveď , moc mi pomôžete. Ku gynekológovi idem 13.3. tak uvidím.

@sikuliacka Ahoj nevieš odfotiť lepšie?Hlavne zaostriť..53dni???? A bola si u Dr? To ti často tak vynechá ms?