icon

Test mi nezosilnel

13. apr 2022

Ahojte. Zajtra mám termín ms ale ovulácia bola o 2 dni posunutá takže som iba 11dpo. 1.test robený včera ráno, druhý dnes - rozdiel ale nevidím. Beriem progesterón, preto testujem tak skoro. Prosím Vás baby mali ste to tak, že naozaj 1 deň medzi testami nebolo vidno rozdiel a potom už áno kvôli hcg? Mám za sebou zopár neúspešných tehu, preto som mierne v strese 😔

Test mi nezosilnel
surama
13. apr 2022

Ahoj, ma sa merat po 2 dnoch, vtedy vidno rozdiel 🙂 Drzim prsty 🙂

uhnakova
13. apr 2022

po jednom dni vacsinou vidno minimalny rozdiel. Skus zajtra alebo idealne az o dva dni.

nevenka
13. apr 2022

Ja som mala este slabsie na 11 dpo, potom 13 dpo viditelne silnejsie, neboj, je to na dobrej ceste 😉

schokolade1988
13. apr 2022

Ideálne je testovať sa každé dva dni ,presne preto aby si videla rozdiel , chápem ,že to nevydržis (aj ja som testovala každý deň ) ,ale stačí ,že si si ho robila v inú hodinu ,viac si píla ,mala si viac zriadený moc atď a už je tá intenzita testu iná . Daj sa do kľudu ,a urob test zajtra ,mal by byť silnejší od prvého testu . Držím palce 🍀

x_mery_x
13. apr 2022

Hcg stupa kazdych 36 hodin, ak sa nemylim 🙂

autor
14. apr 2022

Tak skúsila som dnes s malou dušičkou. Hore 10dpo dolu 12dpo, rozdieľ minimálny ale trošku je..

pinaofina
14. apr 2022

Ja som po KET, ale 5dpt som mala ciarku a 6dpt som nemala skoro nic 😄 a potom to uz pekne silnelo. Neanalyzuj a nestresuj sa zbytocne 😊 viem, ze to je lahke povedat, ale fakt… nema to zmysel

veronika3110
14. apr 2022

Určite budú každým dňom silnejšie, vyzerá to dobre 🙂

surama
14. apr 2022

Vyzera to dobre 🙂

bejusicek
19. júl 2023

Ahoj staršia téma ale ako ti to dopadlo?

autor
22. júl 2023

@bejusicek ahoooj, super. V decembri sa mi narodila dcérka a dnes má už takmer 8mes 😍

bejusicek
22. júl 2023

Skvele❤️❤️❤️ gratulujem 💕🙏🏻 a aké si mala prvé hcg? Ale ty si asi mala prirodzene otehotnenie však?

autor
31. júl 2023

@bejusicek myslím, že okolo 147 🙂 a áno prirodzene