icon

Test na 15. deň po ovulácii: Je v poriadku?

10. jan 2024

Myslite ze je v poriadku tento test na 15dpo (1. deň meškania)? Nemali by byť uz rovnaké čiarky? Uz asi dva dni mam tejto intenzity mam pocit :(

Test na 15. deň po ovulácii: Je v poriadku?
jj298
•
10. jan 2024

Vies, v navode pisu ze nemusia byt rovnake. Citala si to tam vsak? Mas krasne dve ciarky. Gratulujem.

anavixy
•
10. jan 2024

Presne tak, rovnake maju byt pri ovulacnom teste, pri tehotenskom stacia akekolvek dve. Treba to rozlisovat a usetrit si stresy. Je to ok. Drzim palce 🍀

rybka1987
•
10. jan 2024

Co by dali ine za taketo mega kolajnice v 1. den meskania ☺️ gratulujem

dadka1997
•
10. jan 2024

Véd to mas krasne kolajnice🥰🥰🥰 tiško gratulujem a drzim palce 🥰🥰

anjelicek26
•
10. jan 2024

Ved mas krasny test, daj sa do pohody,si tehotna...

majamat
•
10. jan 2024

fuha, takyto jasne pozitivny test som tu uz dlho nevidela, vacsinou same duhujuce.
gratulujem, si tehulka

snazilka_bio_mamka
•
11. jan 2024

ja som mala rovnake az 20 -21 dc

autor
•
12. jan 2024

Dnes 17dc, mozem to brať ze uz su rovnaké ?🙏🏻

majamat
•
12. jan 2024

je to jedno ci su rovnake, su vditelne a jsne silno pozitivne, gratulujem, je to uplne jasne, ziadna neistota.

jj298
•
12. jan 2024

Nepochopila si ze nepotrebujes rovnake? Si tehotna. Nemusis sa uz testovat.

sense
•
12. jan 2024

Tehotenský test nemusí mať rovnako silné čiarky, sú dve? Sú. Test je pozitívny, si tehotna

autor
•
12. jan 2024

Baby ja viem ze som tehotná😀🤦🏻‍♀️ ide o to ze som mala pár rovnaké slabšie testy… tak som chcela vedieť ci silnejú dostatočne alebo sa mam radsej objednať na krv🤦🏻‍♀️

blonde_bella
•
13. jan 2024

Toto pochopia len baby po biochemickych....
Myslím, že ti sílnie dostatočne....

andie2810
•
14. jan 2024

Ahoj ☺️ v prvom rade gratulujem ☺️ a v druhom rade... ja som na livsane ani nedosiahla to že by bola čiarka silnejšia alebo aspoň rovnako silna (ine testy už davno boli silnejšie než kontrolne čiarky) a maly ma už 4 mesiace ☺️

henrietka12
•
20. jan 2024

Ahojte toto sú moje testy ...dnes som tak 17-18dpo ... Mne ten intime test daako veľmi slabo tmavne ...
V pondelok Digi ukázal 1-2 a v utorok som bola pri dr hcg50 na sone nič nevideli ...vo štvrtok hgc87.70 asi to nebude celkom ok však ?

sararafelov
•
Autor odpoveď zmazal
•
sararafelov
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
21. jan 2024

@henrietka12 ahoj, mam zrovna porovnanie tychto dvoch testov ako mi tmavli 🙂 a na 16dpo mi digi ukazal 2-3… podla mna aj tvoje su v poriadku 🙂 oni tmavnu postupne, ale moj intimed bol pomerne rychlo tmavý

henrietka12
•
21. jan 2024

Ahoj ďakujem za fotku... Dnes mi konečne stmavol ale robila som obdeň asi je pravda že netreba robiť každý deň 🙂 už len nech zajtra na kontrole dopadne všetko dobre🙂♥️