Test ukáže pravdivý výsledok po 14 dňoch?
Kedy som mala ovulaciu neviem
po 14 dnoch yb ti teoreticky mohol ukazat.
dokonca uz aj po tyzdni ukaze,a le to len za urcitych okolnosti.
je urcite rozdiel, ked dojde k styku v obdobi, ked uz sa vajicko z maternice uvolnil, dojde k oplodneniu hned a asi za tyzden sa dostane do maternice a zacina sa uhniezdovanie.
ak ale v den styku sa ovulacia len prirpavuje, vajico sa uvolni napr o 3 dni neskor, tka v porovnani s prvou moznostou, po 7 dnoch od styku to budu len 4 dni od oplodnenia a vajicko dode do maternice o 3 dni neskor.
a samozrejme ulohiu zohrava aj to, ako rychlo sa tvori HCG, je to trochu individualne.
no po 14dnoch od styku je velka sanca ze test ukaze pravdivo, samozrejme iba v pripade styku spred 14dni.
ak bol styk este neikedy medzitym a mohla byt tedy aj ovulacia, tak to este test neukaze.
@majamat popravde dnes som si robila rapi clear testy a boli snehobiele, menstruaciu nemám lebo kojim.
@majamat nebola by som smutna ak by sa zadarilo, ide totiž o to, že presne dva týždne dozadu sme mali s manželom styk a nedával si pozor, no a vo štvrtok sa u mňa jeden deň na par minut objavilo spinenie, tak neviem ci to bolo uhniezdenie alebo ovulacne krvacanie.
no vsak uvidis, pripadne este test zopajuj. sance na tehu sa znizuju, ale vylicene to uplne nie je.
@majamat no dajme tomu ze od štvrtku, že to teoreticky bolo uhniezdovanie, tak ubehlo 7 dni, ako by na tom bolo hcg?
uz by urcite malo byt zistitelne testom. aspon slabo pozitivny by mal byt.
robila si ho rano?

Ahoj. A menštruácia mešká?