Testy nesilnejú
Chcela by som sa opýtať či nemáte podobnú skúsenosť.S priateľom sa snažíme o bábätko.Cykly mávam 30 až 32dňové.Momentálne som v 39.dni cyklu,mešká mi menšruácia siedmy deň.Mám všetky príznaky.V piatok mi vyšiel prvý test pozitívne(dovtedy všetky negatívne)ale len duch sa na ňom objavil a od piatku som robila ďalšie dva testy v nedeľu a dnes a boli tiež pozitívne ale rovnako slabý duch,vôbec nezosilnel.Dnes som bola u doktora a povedal že ešte je skoro aby niečo videl.Myslíte že aj keď nezosilneli je tu šanca že všetko bude OK?Dosť som z toho mimo 😞

@lujza_ ako testla si?
@hennyinnsbruck @saleska111 no dnes som zas testovala,znova Pepino keďže nimi som aj predtým a ten Woman Secret čo mi vyšiel najkrajšie som u nás už nezohnala. A znova mi vyšiel "krásny duch"...už od piatku taký istý stále....Asi sa začínam zmierovať s tým,že to bude biochemické tehotenstvo.Lekár mi predpísal Duphaston tak tipujem že keď ho doberiem príde mi možno menštruácia.Počas neho môže prísť tiež myslíte?
@lujza_ to ma mrzi... no ked od piatku to iste to neni moc dobre... Ja brala min rok duphaston a aj tak ms prisla - pocas brania...
@lujza_ ako ma byt, tak bude.... ale ja by som to ešte nevzdávala.
@lujza_ tiez by som to este nevzdavala ...mozes odfotit ten predchazajuci pepino a tento ? Zblizka ?
@saleska111 tie tri dolné sú Pepino,najspodnejší z dneska ,ten nad ním z pondelka a ten najvyššie z nedele rána.Zdá sa mi že neslabnú ale ani nesilnejú.Pomaly sa z tým začínam zmierovať.Som totiž už 41.deň cyklu... hlavne aby mi čím skôr prišla menštruácia ak teda má dôjsť nech už aspoň niesom v takomto napätí.
@lujza_ ten posledny je o kusok silnejsi ale zas nie o moc ako ten prvy 😔 kedy mas ist k lekarovi ?
@lujza_ ano aj mna to napadlo ze su take pripady ..idealne je ist k dr co najskor ...moze ti pomalsie stupat hcg
@hennyinnsbruck ahojte takze som 18 dni co meska mrcha vsetky testy boli snehovo biele a digitalny minusovy .. 6dni som si nerobila test hovorim ze to je jednoznacne ale kedze som mala styk den pred menstruaciou hovorim si dneska ze mozno to bolo skoro skusim este jeden aby som vedela 26. Doktorke povedat ze teda tehotna niesom.. dneska doobeda nie z ranneho mocu som si robila test . Priznaky ? Len pichanie sem tam v brusku bolestive prsia a vyse 18 dni bazalna tak 36,9-37,3.. A AHA CO MI VYSLO
@shilla23 gratulujem 🙏🙏😘
@saleska111 veď práve že doktor mi hovoril že ak nepríde menštruácia mám prísť až koncom budúceho týždňa aby tam aj niečo videl.Takže len čakať a čakať 🙄 ma aj porazí dovtedy asi 🙂
@shilla23 tak z celého srdca blahoželám,tieto testy Woman Secret Baby sa mi páčia najviac,aj mne ten ukázal najkrajšiu čiarku.Len to som bola na výlete keď som ho kupovala a u nás ho niet nikde dostať len tieto Pepino,tie mi niesu sympatické moc 🙄 Tak držím palce nech aspoň tebe krásne silnie čiarka,ale už teraz ju máš oveľa krajšiu jak ja takže podľa mna nieje o čom.A to že ti mešká 18 dní a predtým ti test nič neukázal mi tiež trošku dodalo maličkú nádej 🙂 mne dnes meškajú deviaty deň
@shilla23 pekne 😊😊😊😊👍👍👍👍
@lujza_ skoda ze ta nevzal aspon na krv nech si kludnejsia ...ale co ma byt to bude ,netreba sa stresovat ono sa tym nic aj tak nezmeni ...citala som vela zaujimavych prispevkov a zazraky sa naozaj deju 🙂 drzim palce 🙏
@saleska111
@lujza_
Zeny z celeho srdca vam dakujem ja som uz naozaj neverila ...
Vsetci ze cysta alebo hormony.. do teraz som mala menstruaciu presnu ako hodinky a zrazu mi meska tolko dni test ukazuje / . Tak uz ti kadeco ide hlavou.. ZAPAMATAJTE SI ze kazda zena ma ine telo ine hladiny a ked vam tvrdi ze to je nemozne mozne to je..otehotnela som DEN PRED MENSTRUACIOU A OVULACIU SOM MALA NA 99% v polke cyklu tak nech mi teraz vysvetlia ako je toto mozne?
Prekonala som uz ranny potrat takze je tam aj strach ale musime byt silne a verit v to babo ze je silne a kazde tehotenstvo je ine..
Uplne inak sa citim ako prvy krat vtedy mi bolo stale zle zo vsetkeho, smrdelo mi stale som sa pozorovala atd.. vtedy som ale mala velmi tazke okolnosti otehotnela som pri umierajucej babke ktoru som opatrovala ktora ma vychovala prezivala som STRES a zistila som ze STRES ROBI 70% rannych potratov. Preto hovorim nechajte to na vase telo a bublinku a ziadna panika pre blbosti!
@shilla23 no podla mna si mala neskor ovulacia.ale aj tak nech silnie
@petusska3333 asi ano ale den pred menstruaciou? Cudne nie ?
@shilla23 no moze byt ;) ovu sa posunula z niakeho dovodu naten den ale hlavna vec ze bola.ak pojdes dr teraz nic neuvidi ked mu zadas poslednu ms..a uvidis ze aj drobec bude v brusku mensi ak ti bude pocitat termin podla poslednej ms
@petusska3333 ved prave toto mam velku dilemu v kolkom som tyzdni ale asi koncim 4 keby to mam pocitat od poslednej MS tak by som prave koncim 6tt cize som zvedava 26 co povie pani Mudr . Hadam je vsetko v poriadku a je babo kde ma byt 😊
Drzim palce aby ti to vyslo nakoniec. Ja som mala nedavno skoro rovnake. Testy sice ukazovali ciarky ale slabe. Ani jeden test nesilnel. Digital vysiel pozitiv pisal 1 az 2tyzdne no nakoniec nic z toho...
@shilla23 ja si myslim ze si neak tych 13dpo takze tie 2 tyzdne tio bude skakat...mozno ti dr da termin podla velkoati drobca aby ti vzdy sedelo vsetko
Pre autorku: keby ti vzal krv a na to napríklad o dva dni by si videla, či rastie hcg... ak dvojnásobne rastie je to v poriadku. Ale buď len trpezlivá....ta čiarka tak stále je.... keby to bolo biochemické , podľa mna by zmizla.
@lieskovyoriesok @shilla23 @mima1 ďakujem pekne za podporu,zobrala som si k srdcu rady niektorých z vás že poobede test ukázal lepšie, a dnes poobede mi ukázal celkom pekné čiarky,nie úplne silné ale dovolím si povedať že to už duchovia neboli ...ale zas ,som realista a viem že aj tak niesom z najhoršieho vonku a asi by mali byť aj tak silnejšie.V každom prípade si dám aspoň týždeň pauzu od testov lebo to sú zbytočné nervy a aj zbytočne vyhodené peniažky.Keď bude niečo nové dám určite vedieť.Ďakujem 🙂😚

@darja12 ja si ju meravam tiez ale nie tak odborne ze vzdy presne v tu hodinu .. ja ju mam zvysenu uz vyse 17dni nad 36,9-37,3 dolezite je poznat svoju bazalnu pred ovulaciou co ja si svoju moc dobre nepoznam ale normalne ked som meravala teplotu tak sa mi hybala max do 36,5 .. len sa nezlakni ak ti zakolise zbytocne sa vystresujes potom