icon

Testy nesilnejú

lujza_
16. júl 2018

Chcela by som sa opýtať či nemáte podobnú skúsenosť.S priateľom sa snažíme o bábätko.Cykly mávam 30 až 32dňové.Momentálne som v 39.dni cyklu,mešká mi menšruácia siedmy deň.Mám všetky príznaky.V piatok mi vyšiel prvý test pozitívne(dovtedy všetky negatívne)ale len duch sa na ňom objavil a od piatku som robila ďalšie dva testy v nedeľu a dnes a boli tiež pozitívne ale rovnako slabý duch,vôbec nezosilnel.Dnes som bola u doktora a povedal že ešte je skoro aby niečo videl.Myslíte že aj keď nezosilneli je tu šanca že všetko bude OK?Dosť som z toho mimo 😞

Testy nesilnejú
lujza_
autor
25. júl 2018

@shilla23 Ďakujem za podporu,nechcem si robiť falošné nádeje ale dúfam v najlepšie samozrejme.Ty sa zajtra určite ozvy,snáď ti ultrazvuk povie viac ako mne 🙄😊

saleska111
25. júl 2018

@lujza_ tak to ozaj nepostupuje spravne prve co mal spravit tak vziat ti hcg ...ja som mala dve mimomaternicove ...a malo sa sledovat ak nic nevidel na sone ...nesleduj sa ale ak by si mala bolest v podbrusku alebo hnede spinenie tak chod na pohotovost ...tam si vsetko odsleduju ...ak nemas ziadne priznaky vobec sa nestresuj

lieskovyoriesok
25. júl 2018

@lujza_ neboj, pri prvej mi povedali, že nie som tehu a pichli vyvolávačku... bola som... len o dva tt posunutá. A pri ďalšom tehu mi indikoval mimomaternicove, to som mala ešte aj zväčšený vaječník... čiže vies si predstaviť ten stres jeho aj môj. Už ma bral do nemocnice, ale našťastie mi vzal hcg, čo bolo len 30... na ultrazvuku je vidieť tuším až od 1000. Ale o dva tt už by malo byt niečo vidieť.

shilla23
25. júl 2018

@lujza_ vobec nemas zaco ja tiez neprezivam najstastnejsie tehotenstvo.. som v obdobi ked som prvykrat potratila tak sa bojim aj na zachod ist ci sa mi krv nespusta stale sa prichytim pri negativnych myslienkach ale pevne dufam ze teraz to uz vyjde.. treba verit nic ine nam nezostava.. zajtra pisem ako som pochodila ale idem tam az na pol7 vecer

cuttina
25. júl 2018

@shilla23
@lujza_ Drzim vam palce, dievcata, nech vam to dobre dopadne! ❤️

danicabbb
25. júl 2018

@shilla23 držkaj sa naďalej neboj bude to všetko oki

extempore
25. júl 2018

@lujza_ nezdá sa mi postup tvojho lekára.. choď na pohotovosť, že ťa pichá v podbrušku, upozorni na začínajúce tehotenstvo. Nech ti vezmú krv.. O dva dni na to choď, nech ti vezmú zas krv ako samoplatca.. uvidíš, či hcg rastie dvojnásobne.. Lebo čakať týždeň je pre teba jednak stresujúce a jednak, ak nedajbože niečo nie je v poriadku, tak môžeš prísť o vajcovod...

shilla23
25. júl 2018

@cuttina
@danicabbb zeny ste poklad aj ked vas nepoznam dava mi to velku podporu dakujem😘

danicabbb
25. júl 2018

@shilla23 sme na jednej lodi každej z nás ide o zdravé babetko tak sa musíme podporovať

mima1
25. júl 2018

@lujza_ a kedy si robila test naposledy? Ako to vyzeralo? Neskusala si digi?
Ja by som normalne skusila pohotovost. Cakat tyzden by som asi nechcela teda

shilla23
25. júl 2018

@danicabbb presne tak len nech su zdrave deturky a aj my ! 👶🏻🤱🏻🤰🏼

saleska111
26. júl 2018

@lujza_ tiez by som skusila pohotovost povedz ze mas bolesti,aspon ta pozru a budes vediet na com si 😉

lieskovyoriesok
26. júl 2018

@lujza_ baby však, keď povie, že ju boli brucho na pohotovosti, tak ju rovno vezmú na laparoskopiu? To radšej nerob...

saleska111
26. júl 2018

@lieskovyoriesok nevezmu to isto nie ...beru az ked je to potvrdene na 100%

saleska111
26. júl 2018

@lieskovyoriesok porobia jej odbery ,pozru brusko a budu sledovat ako stupa hcg kazdy druhy den ...u mna cakali dvakrat do poslednej chvile

cuttina
26. júl 2018

@lieskovyoriesok Urcite nie. My tu mame teraz na oddeleni viac takych s podozrenim na mimomaternicove a su sledovane do poslednej chvile. K operacii sa pristupuje az po vsetkych vysetreniach, a ked ani injekcie nezaberu a hcg neklesa tak, ako by malo.

lujza_
autor
26. júl 2018

No dievčatá,tak sa to tak nejak vyriešilo samo ...Včera od rána som špinila ako som Vám písala,a od večera na mňa prišli také menštruačné bolesti....Ráno som už videla že normálne krvácam.Išla som teda na pohotovosť pretože som sa zlakla nakoľko ma postrašili tým mimomaternicovým.Urobili mi znova ultrazvuk a KONEČNE aj vzali krv.Odišla som s tým že zjavne sa to nevyvíjalo ako malo a odišlo to s menštruáciou,preto asi ani včera môj doktor nič nevidel.HCG som mala len 128,6 a ráno ešte mám ísť znova či to pekne bude klesať.V každom prípade to je pre mňa oveľa prijateľnejšie ako to mimomaternicové preto som si aj dosť vydýchla.Určite chceme skúšať od budúceho cyklu znova.A Vám VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM za podporu a za to že som sa mala kde "vykecať".Ste skvelé,a prajem nech sa Vám darí s deťúrencami ❤

danicabbb
26. júl 2018

@lujza_ neboj za chvíľku budeš tehulkovat uvidíš daj sa do poriadku a hurá na to💕😍

shilla23
26. júl 2018

@lujza_ moja drz sa a coskoro cakam spravu s pozitivnym testom 😊 ja som tak potratila a teraz mam zdrave tehotenstvo chvala bohu .. vela sil moja

cuttina
26. júl 2018

@lujza_ Drzim palce, nech ti to pekne klesa a si co chvila znovu tehu! A tentokrat to uz vyjde! ♥️

petusska3333
26. júl 2018

@shilla23 ty si ako dnes pochodila?

shilla23
26. júl 2018

@petusska3333 babenky nastastie dobre malicke ma 2mm a som v 5tt5d ale srdiecko este nebilo tak dufam ze coskoro bude.. isla som tam s nenormalnym strachom ale ked som toto uvidela tak mi slzy vybehli a balvan spadol zo srdca .. zelam vsetkym ktore mimi nemaju a tuzia ako ja aby co najskor prezili tento pocit ako ja dnes💖👶🏻

danicabbb
26. júl 2018

@shilla23 je to krásne za chvíľku bude búšiť, ako zvon pekné tehuľkovstvo keď pôjdeš o týždeň už to tam bude💕

shilla23
26. júl 2018

@danicabbb dakujem moc moja .. len termin mi dala kvoli dovolenke az na 21.8. Tak skor nebudem vediet 🙄 BABY NAOZAJ VAM CHCEM Z CELEHO SRDCA PODAKOVAT ZA PODPORU KTORU SOM TU NASLA A KTORU STE MI DALI..💖

darja12
26. júl 2018

@shilla23 jej gratulujem a držím palce..

brtulik71
31. júl 2018

Idem sa privtret do debaty, my sa tiež pokúšame o bábätko... Včera som si robila test aj dnes ráno... A vyšiel takto... Dúfam, že o pár mesiacov príde malý drobec, čo myslíte?

denulkaa3
31. júl 2018

@brtulik71 gratulujem! 😊 mne postupne takto silneli čiarky (10 den po ovulacii, 14 den po ov., 2.deň meškajúcej ms) a včera mi lekár potvrdil, že som tehotná ☺️

brtulik71
31. júl 2018

@denulkaa3 och... Super!!!!! Ja som taka šťastná... Ešte počkám pár dní, spravím ešte test a potom navštívim gynekológa.... Skoro rok sa snažíme o druhé bábätko, takže už som tomu ani neverila... A vlastne stále tomu akosi nemôžem uveriť...

teta7
7. aug 2018

Ahojte dievcata...date mi prosim nazor...menstruaciu som mala poslednu 27.6.2018
Cakam na menstruaciu a nic.robila som si asi 5 testov a nic.dnes som zasla k doktorovi urobil sono ze k tomu sa nevie vyjadrit.zobral mi krv a dnes pobede mi povedal ze vyslo negativne a pichol mi vyvolavacku. S tym ze ak som mala poslednych 10 dni sex tak to nie je iste. Sex bol. Boli ma brucho a je mi divne. Mam cakat 14 dni...menstruaciu mam v poslednom case nepravidelnu, a pri poslednej mi bolo takto zle.mam 40 dve deti a tretie nemozem mat v ziadnom pripade...
Dakujem !

mircalla
7. aug 2018

@teta7 Mozno si v predcasnej menopauze, ak mas nepravidelnu menstruaciu