icon

Testy z ranného moču. Som tehotná?

leyla9
31. júl 2020

Oba robene dnes nie z ranného moču
Ako som spomínala včera myslím ze som prechladnuta mierna bolesť pri moceni nutkanie na cikanie
Ms mešká 3dni 🤦‍♀️
Cerveny baby top z DM
Fialovy mamatest od kamošky neviem kde kúpiť ďalší 🤷‍♀️

Testy z ranného moču. Som tehotná?
mey8
31. júl 2020

@leyla9 pozri, ja ti píšem prvý krát v živote,... takže ja neviem čo si doteraz tu na MK zažila (darmo ma obviňuješ) píšem ale k veci: pokiaľ ty na teste ani lupou nič nevidíš, myslíš, že ženy z MK na diaľku na fotke uvidia viac než ty? 🙂 (ako naozaj sa priateľsky pýtam) veď keby si nestresovala, počkala 2-3 dni a skúsila testnuť neskôr, bola by si omnoho múdrejšia, a navyše by si sa nemusela rozčuľovať nad odpoveďami, ktoré sú ti nepríjemné... tu bohužiaľ nie si na vešteckom fóre, ani na lekárskom.... a baby ti dobre píšu, že po 3 dňovom meškaní ti akýkoľvek test ukáže výsledok, kúp digitálny a keď ti napíše negatívny, alebo ti tam ukáže mínusku, tak tu môžeš opäť prísť a opýtať sa, či je aj tak šanca....
a to fakt nie som zlá, myslím to v dobrom, a opakujem nepomáhaš si, : pokiaľ by si aj bola tehu tak tento stres tomu malému absolútne vôbec nepomáha a ty si ho navyše dobrovoľne vytváraš....

leyla9
autor
31. júl 2020

@stanusenka Ďakujem skúsim o par dni

sofinka1301
31. júl 2020

@leyla9 ja vidím na tom druhom tiež slabú ciarku

leyla9
autor
31. júl 2020

@sofinka1301 ďakujem za povzbudenie asi ju vidíme len mi dve🤣

zuzanockamt
31. júl 2020

na oboch testoch je slabulinká druhá čiarks

ancovicka21a
31. júl 2020

@leyla9 inak,existuje taka tema duch na teste..co keby si radsej pisala do buducna tam?ta tema je stvorena pre taketo testy 😉

erikissima
31. júl 2020

Ak ti mešká už 3 dní, čiarka by bola už viditeľná, toto sú dva negatívne testy 🤷‍♀️ Maximálne to môže byť kanalik na tom jednom, ale čiarka to nie je

limetka55
31. júl 2020

Mamatest robí falošných duchov. Kamoške dokonca ukázal 2 silné čiarky a nebola tehu 🤷‍♀️

leyla9
autor
31. júl 2020

@limetka55 strašne 🤦‍♀️

robin30
31. júl 2020

@leyla9 na modrom mas ciarocku ja som mala taku pri dcere az ked mi 9dni meskalo ukazala sa pekna tmava a drobna ide mat uz 4rokyv oktobri

sofinka1301
31. júl 2020

@erikissima mne meskala mrcha 11 dní a to som mala ešte slabšiu čiarku ako ma slečna... Takže neverím tomu ze by to nemohlo byť tehu 😉

leyla9
autor
31. júl 2020

@robin30
@sofinka1301 dakujem baby 😊

nina004
31. júl 2020

@leyla9 Ahoj ,mne sa na mamateste zdá duch,keď sa zapozerám. Skús test ráno, to by mohlo byť lepšie vidieť ✊

merien259
31. júl 2020

@leyla9 ahoj na mamateste vidím slabunku ciarocku ja som mala oveľa slabšiu videla som ju len ja a momentálne som v 39tt... Skus o pár dní spraviť ďalší... Ženy ktoré majú priblbé komentáre si nevšímaj tie tu budú stále a stále budú rýpať... Držím palčeky

noami12
31. júl 2020

Nič tam není, prechladnuta ak si tak môže ti aj preto MS meškať

noami12
31. júl 2020

@leyla9 ale prepáč teraz som si zvýšila jas a vidím aj ja na tom druhom počkaj ešte aspoň 2 dní a skus znovu 😊

thoughtfulweirdo
31. júl 2020

Ja na tom druhom vidím aj bez otvorenia a priblíženia fotky, úplne zreteľne. Netreba na to ani žiadnu lupu. Niektoré by teda namiesto výsmechu mohli trošku myslieť aj na to, že veľmi závisí aj od konkrétneho displeja a jeho nastavenia. Ale je pravda, že z toho fakt nevykukas, či z toho bude tehotenstvo. Keď ti bude stále meškať, zopakuj o dva dni rovnakou značkou. Aj tu na MK je miliarda tem o tom, ako mali aj vo vyššom týždni stále slabunke testy, takže nie je nepriestrelna istota, že test ukáže. Ale rovnako pravdepodobna je aj možnosť, že tehotná tento mesiac ešte nie si. Aj my sa snažíme o bábo a som typ človeka, čo chce všetko hneď, čakanie ma znervózňuje a najradšej by som robila testy dva dni po sexe- takže ti rozumiem 🙂 mám ale zásadu, ktorej sa držím. Pokiaľ na teste nevidím druhu čiarku úplne jasne a zreteľne, vyhadzujem ho ako negatívny. Žiadne otáčanie, fotenie, skúmanie pod lampou, hľadanie... Zbytočne si tak vytvárať falošné nádeje, o to väčšie je potom sklamanie. Moja rada je o 2-3 dni zopakovať, ak bude negatívny, zopakovať o ďalšie 2-3 a ak bude aj ten negatívny a menzes nikde, objednať sa po 14 dňoch meškania na gyndu. Držím palce, aby to čo najskôr vyšlo 😊

smejko25
31. júl 2020

Toto by uz malo nyt normalne zakazane !!!!!

angel993
31. júl 2020

@leyla9 ja mamatestom neverím, veľakrát mi ukázali ducha a tehotná som nebola, radšej by som kúpila iný test a spravila obdeň či bude silnieť

musula
31. júl 2020

Aj ja vidim na tom fialovom druhu slabšiu ciarku 🙂

nini1010
31. júl 2020

@stanusenka presne!

nini1010
31. júl 2020

@leyla9 Ale prosim ta,si tehotna i ked je to na 3 dni meskajuci ms hrozne slaba ciarka ale vidim ju.Otestuj zajtra znova a zaves test.A baby maju pravdu,ja som testoholicka a mna nikdy nikdy Pepino za 1,40 eur nesklamal.Ak ai tehotna,tento tinto ukaze.

stanusenka
31. júl 2020

@leyla9 myslím si, že ten pepino môžeš kúpiť kľudne aj zajtra... Mne sa nikdy žiadny iný neosvedčil 😊

ysseba
31. júl 2020

Prepáč, veľmi som sa snažila vidieť tam druhú čiarku, ale nevidím. Ale v pohode, ja nevidím ani fialový test /ja vidím modrý/ 😲

fliacik
31. júl 2020

Náhodou, ja na tom fialovom tiež vidím dušíka. A nechápem, prečo ste tu niektoré na ňu také zlé. Nie každá otehotnie na prvý šup, že ani nevie, ako sa to stalo. Sú ženy, čo sa snažia roky, každý mesiac túžobne sledujú akékoľvek príznaky a na každom ocikanom teste hľadajú hoci len bledunký náznak druhej čiaročky. Je tá silná túžba a netrpezlivosť tak nepochopiteľná? Ak jej MS nikdy nemešká a tento mesiac sa to stalo, je podľa mňa úplne pochopiteľné, že zvažuje možnosť, že sa to podarilo. Tak jej držte prsty, prípadne, ak sa Vám jej príspevok zdá byť smiešny, stačí len prekliknúť sa na inú tému, je ich tu dosť. @leyla9 držím palce, nech ďalší test ukáže presne to, čo si tam želáš vidieť 😉

vierkainka
31. júl 2020

@leyla9 pred par dnami. Mamatest 10kovy.🙂Ale aj clearblue je veľmi spoľahlivý👍👍👍

snowflake07
1. aug 2020

@fliacik ja som za prvym cakala 4 roky a teraz je to pat rokov a nic.Na teste bud je ciarka,alebo nie je.Ked je nieco ako kanalik,tak treba vyckat 2-3 dni a skusit opat.Ta co otehotnie ma taku istu ciarku,ako ta co sa jej nedari roky.A hlavne netreba sledovat kazdu bunku tela.

leyla9
autor
1. aug 2020

Ďakujem krásne baby
@fliacik😁

@nini1010😇

@thoughtfulweirdo 😊

nina004
1. aug 2020

@leyla9 Skúšala si dnes test?

leyla9
autor