icon

Tlaky ako pri menzese a hnedé špinenie

maca1207
20. jan 2013

ahojte maminky aj nemaminky,chcem sa len opytat,s manzelom sa snazime o 2.babo...samozrejme pocas ovulacnych dni...teraz ale mam pochybnosti ci som bo nie som tehula,bo 6 den po"tom"som si robila test,ktory visiel negativny,vcera som mala dostat menzes,lenze som mala skor len take hnede spinenie a uz odvtedy nic,len tlaky,presne ako mavam pri menzese...neviem ci opat si zajra utekat kupit test,bo stredu mi idu trhat zub a rontgen robit,tak mam obavi,ak nahodou mi test aj zajtra ukaze jednu ciarku,ci aj napriek tomu by som nemohla byt tehula;)dakujem za kazdu odpoved//inak pri dcerke som ziadne priznaky nic nemala,okrem toho,ze mi vynechala menstruacia...

Strana
z3
ninaj24
29. júl 2015

@adika84 dakujem za odpovede, pockam este do MS, ak to neustupi, tak zajdem na gyndu 🙂

adika84
29. júl 2015

jasne drzim palce 🙂

sibalka21
29. júl 2015

@ninaj24 to mocenie ries s doktorom mozes mat zapal, na priznaky je prilis skoro, ale moze ist aj o ovulaciu

ninaj24
30. júl 2015

@sibalka21 a mozno su to len zase silnejsie priznaky MS, poslednou dobou si to robi, co chce 😖 uz som z toho zmatena ☹ ale dakujem za odpoved 🙂

radka424
25. okt 2015

Ahojte babenky chcem sa opytat ako dlho ste mali to hnede spinenie lebo ja ho mam uz asi 5 den a sa mi zda ze sa mi to spinenie stupnuje...neviem mam strach ze ci to ma tak byt....dakujem za odpovede

adika84
25. okt 2015

@radka424 a mas uz cas menzesu? leo ja som teraz pred menzesom mala 5 dni tiez hnede spinenie a potom riadne silne kramy

lejla13
2. nov 2015

Ahojte baby. Chcela by som sa poradit.. 6.10 sme mali s priatelom nechraneny sex. 7.10 chraneny. 10.10 som mala po utreti na toaletnom trosku krv. Trvalo yo az do 19.10 s tym ze to zosilnelo a posledne 4 dni som nosila vlozku. Ale nebolo to silne ako menzes. Len tak spinenie, hnede.. pritom som mala nejake dva tyzdne po menzese. Ani nie. Sex sme mali pocas plodnych dni, teda ak som dobre ratala... teraz som mala mat menzes 24.10 a nedostala som ho. Stava sa, ze mi menzes meska nejaky tyzden..ale teraz neviem co si mam mysli. Strasne ma.bolia prsia, mam cilive bradavky.. viete niekto poradit prosim?

madana
2. nov 2015

@lejla13 ano viem poradit🙂 kupit si tehotensky test,a budes ihned vediet na com si

frederika1710
19. nov 2015

Ahojte ja mam zas taky problem ze my ma dojst mrcha a namiesto toho mi ide hnede spinenie aj ked v prvi den mi vyslo kus krvy ...a antikonepciu beriem pravidelne ...moze byt aj napriek tomu ryziko? Inak zacala som extremne sportovat mozno aj to ma za nasledok ze mi asi meska ...

adika84
22. nov 2015

@lejla13 ja som mala tento isty problem a isla som na gynekologiu lebo a mi to nezdalo a zistili mi ureaplazmu a mykoplazmu takze som s manzelom na antibiotikach, takze netreba to podcenovat ak sa jedna o spinenie v strede cyklu.

minaaa22
18. aug 2016

Ahojte, viem mi niektorá z Vás poradiť???
Mala som styk s partnerom v čase plodných dni 17.8 mi mal prísť menzes, namiesto toho mi 15.8 prišlo hnedé slabé špinenie (len keď sa utriem ) a trvá to do dnes, mám napäté prsia inak vôbec nič. Robila som si aj test 15.8 ale ukázalo mi len jednu paličku.

Prosím Vás o radu
Ďakujem

adika84
18. aug 2016

@minaaa22 tak skus este testnut alebo ked nic neukaze tak bud ukaze test neskor alebo sa ti este rozbehne ms aj mne niekedy 3 dni prichadza

tamara66
5. sep 2016

Babulky 30jula sme mali pohlavny styk menstruacia prisla strasne slaba test negativny:(bolia ma neskutocne prsia spinim a mam tlaky v podbrusku mozem byt tehotna?do mrchy este daleko

marryen1
8. sep 2016

Ahojte .. prosim vas poradte.. uz asi 3 mesiace sa snazime o babo.. avsak teraz cez plodne dni sme boli celkom aktivny a cca po 2dnoch som citila taku bolest vo vajecniku ..trvalo to asi 2min a odvtedy nic len bolestive prsia a strasne citlive bradavky.. a dnes mam 8dni do mrchi a pocitujem bolesti v podbrusku ako by mi mrcha mala prist a mam hnede spinenie.. test som nerobila lebo sa nechcem opät sklamat.. mozem byt tehu? A kedy robit test?

sibalka21
8. sep 2016

@marryen1 po 2 dnoch si urcite nemohla mat uhniezdenie, vajicko sa ani nedostalo tam kam malo.... moze to byt tisic inych veci ale na tehu je velmi skoro... A ak by si aj mala priznaky mala by si aj pozit. test... skus uvidis aj ked si myslim ze na tehu je velmi skoro... Ale pokial chces mat 100percentny vysledok testuj az ked ti bude meskat,,,,
Zalezi aj od toho kolko dni je od sexu

lenik123
15. okt 2016

ahojte chcela som sa opýtať dnes som dostala taký hnedý výtok,meštruáciu mám dostať až buduci víkend,je mi to neobvyklé lebo som to nikdy nemala....je nejaké podozrenie žeby som bola tehotná alrbo niečo iné?....nejaká choroba?.... ešte mám také slabe bolesti v podbrušku.... a som taká zoslabená ako keby...dakujem ya každú radu.

pathio123
14. nov 2017

Ahojte prosim o radu dufam ze mi tu niekdo este odpise 🙂 s priatelom by sme chceli babo tak na plodne dni sme pokusali no neskor ma zacalo pobolievat podbrusko potom aj cele brucho nehorazne vcera no dnes rano som sla na wc a citila som byt taka mokra ako keby som si cvrkla co je blbost 🙂 no par minut potom som sla znova na wc ci som nahodou uz ich nedosla a ked som sa utierala len take male kvapky .... Dakujem za odpoved 🙂))

andrea_23
30. nov 2020

Ahojte!
Mám na Vás otázku.Pred 3 týždňami som bola u Dr. Na kontrole,bolo všetko ok.Na nepravidelnú MS mi nasadil Duphaston od 16DC 10dní.Cez plodné dni sme sa s drahým ľúbili.No a teraz na 29DC som dostala špinenie...žiadna bežná MS ..už 4 deň len hnedé špinenie a mierna bolesť v podbrušku...co inokedy ak mam MS tak ma brucho boli prvý deň a to je všetko...co myslite...je možné že aj napriek tomu tmavohnedemu špineniu by to bolo tehu? Alebo iba je to následok brania Duphastonu? ZA Odpoveď dakujeem..

Strana
z3