icon

Tlaky ako pri menzese a hnedé špinenie

maca1207
20. jan 2013

ahojte maminky aj nemaminky,chcem sa len opytat,s manzelom sa snazime o 2.babo...samozrejme pocas ovulacnych dni...teraz ale mam pochybnosti ci som bo nie som tehula,bo 6 den po"tom"som si robila test,ktory visiel negativny,vcera som mala dostat menzes,lenze som mala skor len take hnede spinenie a uz odvtedy nic,len tlaky,presne ako mavam pri menzese...neviem ci opat si zajra utekat kupit test,bo stredu mi idu trhat zub a rontgen robit,tak mam obavi,ak nahodou mi test aj zajtra ukaze jednu ciarku,ci aj napriek tomu by som nemohla byt tehula;)dakujem za kazdu odpoved//inak pri dcerke som ziadne priznaky nic nemala,okrem toho,ze mi vynechala menstruacia...

slavicita
13. júl 2015

@macka1211 no ak si si doteraz neurobila test, tak je načase si ho urobiť...príznaky na tehotenstvo máš ako ja...tiež som mala naduté brucho, bolesti v podbrušku ako pri krámoch, neskutočná únava...robila som si test na 4 deň po očakávaných krámoch a vyšli mi dve čiarky... 🙂

zuzana256
17. júl 2015

@katkarv ahoj a ake si mala hnede spinenie silno hnede alebo blede

trulinka
20. júl 2015

Ahojte ja tiez momentalne cakam ako na ihlach ci mi pride menstruacia alebo nie. Dnes som 27 DC, ale asi posledny tyzden mavam bolesti v podbrusku a v krizoch a minulu stredu - 15.7. som okrem spominanej bolesti mala aj jednorazovy hnedy vytok, zeby to bolo uhniezdovanie? Netusim, som uz taka nervozna. Robila som si test v nedelu 19.7., ale bol negat., to este bolo skoro. Pockam este cca tyzden, ak dovtedy nedostanem menstruaciu, test by mi uz hadam mal dat odpoved.....

adika84
21. júl 2015

@trulinka mne gynekologicka povedala ze mam pockat 12 dni a potom to uz aj na ultrazvuku uvidi ak by ti stale vychadzal negativny test a menstruacia nikde. Mne uz tiez meska 4 den ale urobim test asi az buduci tyzden aby som nebola sklamana

trulinka
21. júl 2015

@adika84
Ved ano, ale je to tazke nevediet na com sme 😒 . Mne v podstate menzes este nemeska - dnes alebo zajtra by som ho mala dostat, ale tie stavy co som mala, to nikdy taketo nemavam. Bojim ci aj nejaku cystu nemam, ale skor si myslim, ze som tehotna, lebo casovo mi to vsetko sedi. Mali sme nechran. styk 4.7. a 10.7. a v ten tyzden som myslim mala aj ovulaciu - bola som v strede cyklu, pobolievalo ma brucho a mala som riedky vytok. No a toho 15.7. som mala okrem bolesti aj ten hnedy vytok jednorazovy, co by casovo sedelo na uhniezdovanie embrya. Som taka nervozna uz, ale pockam do nedele, to by uz malo byt jasne, teda ak nedostanem dovtedy menzes...Ty sa snazis o prve babatko?

adika84
21. júl 2015

@trulinka no nieco mi hovor o tom cakani :(, ja by som testovala stale :D. Ano my sa snazime o prve takze neviemani ake mam mat stavy. Ja som tiez mala to spinenie a teraz mi meska MS 4 dni. Ale dnes mi zase zacalo spinenie tak neviem co to je :(

trulinka
21. júl 2015

@adika84
No, ja som uz 3 testy robila, ale to som velmi skoro robila. Cize teraz uz musim pockat aspon do nedele....Ani ja neviem ake mam mat stavy, lebo prve dieta mame po umelom oplodneni, nakolko manzel mal problemy. Vtedy som asi na piaty den po vlozeni embrya citila poriadne pichanie v podbrusku, som si myslela vtedy ze hadam hned a naraz idem dostat menzes, ale nie, nastastie to bolo uhniezdovanie a dnes mame 1 rocneho synceka 🙂. Len druhe sme planovali neskor, mozno az o rok. Ak toto vyslo, tak to bude poriadny gool teda. Preto, ze sme mali predtym take problemy . Tak Ti velmi drzim palce nech to dobre dopadne 🙂. Kedy ides znova testovat? Kym len spinis to nevadi, len krvacat aby si nezacala ☹ .

adika84
21. júl 2015

@trulinka no dufam ze nie asi v nedelu testnem ak mi nepride menzes ale dufam ze nie. Aj ja som mala strasnu pichlavu bolest cca 20 dni pred menzesom ale podla mna to bolo uhniezdovanie lebo potom som spinila a teraz uvidim ci este budem mat menzes alebo nie

trulinka
21. júl 2015

@adika84
Tak Ti drzim palce 😉. Aj ja sa chystam v nedelu testovat - tak sa potom ozvi ako si dopadla....

adika84
21. júl 2015

jasne napisem 🙂

trulinka
24. júl 2015

@adika84
Ahooj, no ako si na tom? Nedostala si stale menzes? A vydrzala si netestovat? Ja som zatial vydrzala, ale najradsej by som uz vedela pravdu. No pokusim sa vydrzat do nedele rana. Manzelovi som stale nic nepovedala, pockam co ukaze test v nedelu. Joj, snad to dovtedy vydrzim.....ahoj

adika84
24. júl 2015

ahoj tak ja som uz dostala vcera menzes takze tento mesiac nic :( ale buduci to uz vyjde 🙂

trulinka
24. júl 2015

@adika84
Tak silno drzim palce ;)

adika84
24. júl 2015

@trulinka ale tebe nech to tento mesiac vyjde potom daj vediet drzim palce 🙂

trulinka
24. júl 2015

@adika84
Dam vediet, dakujem pekne 🙂

trulinka
25. júl 2015

@adika84
Ahoj, tak testovala som dnes, lebo uz som nemohla do zajtra vydrzat a nic, jedna palicka. Tak neviem, idem si este kupit take kvalitnejsie testy, toto som mala len nejaky najlacnejsi a uvidim. Take mam uz nervy, som podrazdena, strasne uz chcem vediet na com som. Menzes mi dnes meska len 4 dni, ale od toho spinenia, co si myslim ze mohlo byt uhniezdovanie ubehlo uz 10 dni. Tak ahoj....

timikaj1
25. júl 2015

Určite spomeň , že môžeš byť tehotná, keď Ti budú chcieť robiť rontgen, mali by sa Ťa na to aj opýtať, určite by som sa rontgenovať nedala!!Staršej dcérke robili rontgen a mňa sa hneď pýtali , či nie som tehotná , zhodou okolností som bola, tak ma hneď vykázali za dvere, kým dcérku presvietili...

adika84
28. júl 2015

@trulinka ahoj tak ako si dopadla?

trulinka
28. júl 2015

@adika84
Ahoj, dnes som dostala menzes, takze tiez nic.....

adika84
28. júl 2015

a kolko ti meskalo? a mas silne?

trulinka
28. júl 2015

@adika84
Ahoj, presne 1 tyzden mi meskalo. Dnes rano som mala silne bolesti brucha a potom som zacala krvacat. Zatial sa mi nezda ze by som mala silnu menstruaciu, uvidim ako to bude pokracovat. A ty? Mala si normalnu menstruaciu? No v kazdom pripade pojdem buduci tyzden ku gyn., lebo toto mam poriadne divny cyklus.....

adika84
28. júl 2015

no ja som mala silne riadne a aj bolesti brucha. Mne nikdy nemeskali tak neviem cim to bolo a hlavne som nikdy nemala spinenie uprostred cyklu. tak potom daj vediet ako si dopadla u gynekologa drzim palce 🙂

trulinka
28. júl 2015

@adika84
Jasne dam vediet ;). Mozno ze si aj mala oplodnene vajicko, len sa neuhniezdilo v maternici. Som citala na nete ze sa to casto stava, ze zena ani len netusi ze bola tehotna, ide o tzv. biochemicke tehotenstvo. No ktovie....ahoj a drz sa.....

adika84
29. júl 2015

@trulinka mozne to je 🙂 ale teraz sa uz uchyti 🙂. Drzim palce aj tebe drz sa

trulinka
29. júl 2015

@adika84
Dakujem 🙂

ninaj24
29. júl 2015

Ahojte babule, mam otazocku 🙂 uz asi treti den ma neuveritelne bolia bradavky, mam zapchu ( len ma duje ) a mam silne tlaky, ako keby mi isla maternica vypadnut, nieco ako pri menzese, len mam pocit, ze musim ist cikat a nic, max. nejaka ta kvapocka. Nechapem, co sa deje, lebo sa nejako nesnazime, aj ked by sme chceli, musime si este pockat do konca roka 🙂 menstruaciu ocakavam az 10.8. Mali ste niektora taketo priznaky?

Velmi pekne dakujem za odpovede 🙂

adika84
29. júl 2015

@ninaj24 fuha no neviem ale to by boli velmi skore priznaky na tehotenstvo. Mna bolia bradavky pred MS. Ale kazda sme ina 🙂. Budes si musiet pockat aspon tyzden aby ti ukazol tehu test nieco 🙂 a aj to neviem ak budes mat nizku hladinu hcg tak neukaze ani vtedy :(

ninaj24
29. júl 2015

@adika84 praveze neviem, nesnazime sa, len sa bojim, ci nejde o nejaku infekciu alebo nieco, ked mam take tlaky 😒 prsia ma bolia pred kazdou MS, tak to nejako neriesim, len tie tlaky ma znepokojuju ☹

adika84
29. júl 2015

no tak najlepsie je ist na gynekologiu mozno mas aj mocove cesty chytene

adika84
29. júl 2015

@ninaj24 ale tie mocove cesty potom ries so vseobecnym lekarom. Ti urobi rozbor mocu a uvidi ci nemas krv v moci