icon

Tri roky si nedávame pozor a tehotná nie som. Čo mi pomôže?

ariana195195
2. júl 2020

Ahojte kočky mamičky budúce mamičky 💋 ja som tiež už mamička dcerka sa volá Vivienka a bude mať 3 roky. Keď tak s priateľom rozmýšľame nedávame si pozor pomaličky 3 rok a tehotná nie som ako to je možné ani sa nesústredime tak pozitívne neviem kde je chýba či pre to že som dva aj pol roka kojila alebo je niečo vomne netuším ale za každú radu ďakujem ako sa na to pripraviť čo vám pomohlo ďakujem 💜💜💜

sunny8
2. júl 2020

Problémov môže byť x a nemusí byť ani jeden. Odporúčam návštevu gyn

ariana195195
autor
2. júl 2020

@sunny8 ďakujem áno už som objednaná na stredu . Snáď sa nám ešte podarí druhé bábätko 💜

nikpa
2. júl 2020

@ariana195195 okrem tej návštevy gynekológa, by mal ísť tiež muž na spermiogram, je fajn poznať aj jeho aktuálnu genetickú výbavu 🙂

vinetuu
2. júl 2020

@ariana195195 No ked si kojila, aj to moze byt pricina. Telo sa potrebuje zregenerovat pripravit na novy zivot. Tak tomu daj este cas, iste si v poriadku 🙂 Ak ma dcerka 3 roky, tak to iba pol roka co nekojis ...

tenerifka
3. júl 2020

@ariana195195 dcerka je priatelova?

damtiporiti
3. júl 2020

A už si sa vrátila k nemu a k dcére, od ktorých si odisla? A potom odídeš aj od toho druhého? A prečo si vlastne do takéhoto "vzťahu" chceš robiť ďalšie?
Kontext - zrušená debata, niekto to tu vie vytiahnuť
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/odisla-som-od-priatela-a-od-dcerky-a-velmi-to-lutujem/

ariana195195
autor
3. júl 2020

@tenerifka áno máme ju spolu

ariana195195
autor
Autor odpoveď zmazal