icon

Uhniezdenie vajíčka

nedarisa
28. apr 2013

neviem sa vysomarit...
vravi sa, ze zena moze krvacat, alebo mat spinenie aj ked je tehotna vraj sa uhniezduje vajicko...ak sa teda uhniezduje vajicko, ukaze tehu test pozitivne alebo negativne?

monicka2510
3. apr 2016

Ahojte, chcela by som sa poradit, uz dlhsie sme sa s priatelom rozpravali o dietatku a dnes sme sa spontanne rozhodli, ze ideme na to, ale az potom som si spomenula, v najblizsich dnoch ba mali prist moje dni, ale mam nepravidelny cyklus, myslite, ze by sa to mohlo podarit ?

andrejka3131
21. júl 2016

Ahojte baby prosim o pomoc 😒 bežný cyklus 29-31 dni poslené mesiace 29. Dnes mam 34 den a mrcha nikde. Uz sme sa s drahým začali tešiť a dnes bum slabulilinke spinenie. Cez víkend som si chcela spraviť test lebo ten moj by bol najradšej keby si ho robím na druhý den od meškania ale ja radsej počkám aspon týžden nech nie sme zbytocne sklamaný. Neviem co si mam o tom špinení myslieť. Nikdy mi mrcha tak dlho nemeskala. A nemám ani žiadny náznak toho ze by mala prist. Inokedy mávam hrozne PMS. Nestalo sa niektorej z vas nieco podobne prosim povedzte ze to môže byt uhniezdenie vajíčka 😔

laura1804
21. júl 2016

@andrejka3131 nechcem ta sklamat, ale uhnuezdenie by bolo skor..tak 4-5 den po oplodneni, cize niekedy najneskor 5 dni po ovulacii...tvoj stav moze byt zapric.prechladnutim napr. Ak sa vsak snazite o bobo, tak by som si asi spravila test, lebo ak si tehotna, treba spinenie co najskor riesit...

andrejka3131
21. júl 2016

Ach jaj 😒 ak sa do zajtra vecera nespustí mrcha tak urobím test.

sibalka21
22. júl 2016

@andrejka3131 ja som mala napr. uhniezdenie na 8den od ovu.... Keby si tehu mala by si mat aj nejake priznaky okrem meskajucej MS... Spinenie kludne moze byt naznak zacinajucej MS.... To ze ti nikdy mrcha nemeskala neznamena ze teraz sa to stat nemoze... Telo neni stroj sem tam sa stane nejaka ta hormonalna nerovnovaha a moze ti meskat aj dva tyzdne aj napriek tomu ze tehu nebudes... Pockaj do pondelka ci sa nerozbehne MS, a ked nie tak si sprav test

gerry22
22. júl 2016

Ahojte babulky, dnes som 6DPO, MS by som mala mat 30teho. Dnes som spozorovala, ze po toalete mam trosku ruzovkasty vytok, zacalo to este len dnes. Mám mierne pobolievanie v podbrusku. Je to skoro na predmenstruacne bolesti podla mna si myslim, lebo zvyknem ich mat jeden alebo dva dni pred MS a su aj ine a intenzivnejsie. Co myslite moze to byt uhniezdovanie vajicka?

gurags
22. júl 2016

@gerry22 mozne to je 🙂 drzim palceky

gerry22
22. júl 2016

@gurags tak dufam ze to tak bude, 🙂 😀

gerry22
22. júl 2016

@gurags dakujem pekne a ty si na tom ako?

gurags
22. júl 2016

@gerry22 neviem 🙂 jediny priznak je bolest prsnikov, naliali sa a zvacsili trosku dvorce... tak uvidime...podbrusko sem tam citim, ale nie je to nic vynimocne. Vcera vecer som mala pocit v podbrusku ako na ms. Tu by som mala mat az 26. ale asi nepride 🙂

gerry22
22. júl 2016

@gurags no ja mam tiez citlive prsia bolestive a aj dvorce su zvacsene, tieto priznaky som mala presne aj minuly mesiac a nakoniec nic s toho nebolo. Tak ja neviem . Jediny priznak co som nemala bol ten ruzovkasty vytok ktory mam teraz. To som minuly mesiac nemala. Tak pre mna je skor to prioritou a takou malou nadejou.

Citis sa tak ze sa ti zadarilo a ze MS nepride?...Ja ti drzim palceky a nech ti ozaj MS nedojde v dobrom 😀 😀

gurags
22. júl 2016

@gerry22 dufam v to 🙂 je dolezite aby, ak sa aj podarilo, tak aby sa to aj udrzalo. To ale uz neovplyvnim, to zariadi priroda. Tak uvidime. V stredu budem testovat. To by mi uz mala den meskat.

misel0806
22. júl 2016

@gerry22 pre mna bol ruzovkasty vytok,,tehu. Trval den mozno dva nebol silny slabe ruzovskaste kvapocky. Ak ti mrcha meska urob si test. Drzim palce

gerry22
22. júl 2016

@gurags Ano su veci ktore sa nedaju ovplyvnit. 🙂 Ja neocakavam MS 30 😀
Som nedockava tak skusim testovat pondelok a ak nic tak pockam ci dojde MS alebo nie

gerry22
22. júl 2016

@misel0806 Takze ty si uz tehu?. dakujem pekne za radu, presne ako pises dnes som mala cely den ruzovkasty vytok, ale teraz uz nie je ruzovkasty len taky smotanovo biely 😀 Ms mi este nemeska , ma prist az 30teho,

andrejka3131
22. júl 2016

Baby ja stále bez zmeny ani mrcha ani žiadny príznak iba kozy trosku bolia hlavu mi ide roztrhnúť ako kazdy den uz týžden 😒 mam spraviť ten test zajtra alebo počkám do pondelka? ☹

misel0806
22. júl 2016

@gerry22 tehu momentalne niesom.. Bola som pred siestimi rokmi.. Ako hovorim u mna to bolo tak.. Lenze vtedy som mavala nepravidelnu ms.,takze som to vtedy ani nepostrehla.. Cakala som ms,no prislo iba to ruzove ono ti byva pri uhniezdneni ze zena moze slabucko krvacat implantacne spinenie cize slaba ms... No viem ze test som si vtedy robila tyzden po tom ruzovom spineni a uz som mala riadne kolajnice hned na supu... Hlavnym priznakom bola unava a spanok vela som spala.. Tak drzim palce az to bolo uhniezdenie aby sa udrzalo a a aby si si nasla // kolajnicky.. Daj potom vediet👍👍

misel0806
22. júl 2016

@andrejka3131 kolko ty meska?

andrejka3131
22. júl 2016

Zajtra je týžden ale uz druhý den spinim.

misel0806
22. júl 2016

@andrejka3131 ake mas spinenie. Hnede ,cervene,ruzove?? Citis sa byt tehu?

gerry22
23. júl 2016

@misel0806 aha tak ano. To mi je uplne jasne. Ja napriklad ked som bola prvykrat tehu tak som mala tiez nepravidelnu ms chodilo sa jej ako chcelo takze ani som nevedela kedy mam plodne dni ani kedy mam ovu a vobec som sa tym ani nezaoberala. A nas teraz 3,5 rocky chlapcek sa nam podaril na prvy sup a to ani nevieme ako a kedy 🙂 lenze ja som ziadne priznaky nemala a ms mi nemeskala prisla v dany mesiac bola normalna lenze trvala iba tri dni. Testi som mala negativne az do 5tt az ked som bola skoro 6tt mi test ukazal a to len ducha. Tak som radsej sla na gyndu a t som mala potvrdene tehu. Preto som z tohto vsetkeho zmatena lebo nemam take skusenosti z priznakmi ani z meskajucou ms a nie to z ruzovkastim hlienom. Ale dakujem ti pekne za radu a prajem aj ja tebe aby sa di zadarilo ak samozrejme to chces lebo som necitala tvoje prispevky tak neviem. 🙂drzim palce. Urcite dam vediet ci ano alebo nie. 🙂

zuzu0313
25. júl 2016

ahojte, je tu strašne veľa diskusií neviem do ktorej písať, niečo prečítam v druhej diskusii je to inak. tak sa spýtam tu. 🙂 22.7. sme sa s priateľom pri sexe trochu viac uvoľnili a uvoľnil to do mňa 😀 23.7. som mala ovuláciu. Ja viem, že je strááášne skoro o tom hovoriť. Oplodnenie nemuselo byť hneď a uhniezdnenie tiež nejaký ten čas trvá. Kedy teda môžem spraviť test? Do MS to mám ešte 10 dní a to je dooosť dlho :D či mám byť trpezlivá?! Ďakujem za reakciu 🙂

marianna333
27. mar 2018

Mám tesné pred 50 veľmi túžim ešte po babātku viem kedy mám ovulku e nedarí sa mi otehotnieť je to s vekom?

nela6
27. mar 2018

@marianna333 a spermiogram aky vysiel?

marianna333
27. mar 2018

Ma ho dobrý lebo mám 2 synov a túžim po dievčatku skúšala som všetky možné aj nemožné som v poriadku len teraz neviem či bude to mrcha alebo ešte sa mi neuhniezdilo lebo som cítila pichnutie v maternici

marianna333
28. mar 2018

Veľmi krvacam tak asi nie som tehu viete mi niekto poradiť ako na to túžim po dieťatku môže sa mať sex aj cez mrchu? Lebo ak áno tak to skúsim lebo vraj vtedy je vraj neplodne obdobie a vraj môže byť dievčatko lebo

beky1813
28. mar 2018

@marianna333 to si tu robis srandu?

marianna333
28. mar 2018

Nie myslím to vážne lebo som potom počula a vraj je to pravda

beky1813
28. mar 2018

@marianna333 pocas neplodnych dni neotehotnies, to by si mala ako matka 2 deti vediet a v 50-tke dalsie dieta? Pockaj si na vnucata

zuzu_kyblik
1. okt 2018

Ahojte. Prosim o radu. Menstruaciu som mala dostat vcera 30.9. mala som slabe bolesti v podbrusku, bolia ma prsia (tie ma pred ms malokedy boleli). Dnes som si robila test ale vysiel negativny 😦 sex sme mali naposledy pred tyzdnom a pol. Pocas ovulacie celkom casto 😀. Je sanca ze hladina hcg je este nizka a preto negativny test? Toto cakanie ma zabija 😕