Ukáže ovulačný test tehotenstvo?
Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂
@karmela nie nie je to len spinenie je to krv ceevena len vzdy mavam aj tie kusy a teraz vobec. Bozinku v mojom veku take otazky ale naozaj mi to pride divne. Test isto nie tam budu tie hormony posahane😀pockam na koniec kolko bude trvat a budem robit ovu testy ci bude ovulka. Dokymu zavolam ze ked chcem to vysetrenie kedy mam dojst
@miriamn76 tebe to zo srdca prajem a my by sme sa tešili určite tiež..Ja som v 2013-2014 veľmi veľmi chcela druhé aj snaha bola veľká,potom prišlo leto veľa práce uz som nato nemyslela,ale ide zima a ako tu vidím pozitívne tehu testíky teším sa s babami tak sa to vomne nejako prebúdza zase to chcenie😊
Ahojte baby chapete toto niektora? Ovu testy zhora dole vcera vecer, dnes rano, dnes doobeda a teraz..... Som 10 dpo tehu test negat. Ale mam pobolievanie v podbr. Biely. Vytok hrozne citlive bradavky a uz 2 dni sa nalievam mliekom co ja bbezne nemusim .... Vyzera to ako tehu ale nechapem tym testom??????
@zuzulik236 su negativne
@zuzulik236 ale ved tie testy su uplne negativne
Ona je tam slabulinka ciarka ktora ma tendenciu silniet no je to tu blbo vidiet kedze som to fotila tabletom... Kasey druhy je negat a kazdy druhy silnie.. ja ibaze tomu celkom nechapem... Vzdy som mala testy Po ovu uplne negat. Bez akehokolvek naznaku...
@zuzulik236 to je len kolisanie hormonu luteizacneho...nic viac.musel by silniet postupne a nie skakat raz tak raz tak.
Uz mi z toho snazilkovania asi tak trochu prepina no co uz...
@zuzulik236 poznám to....kazdy priznak bol priznak tehu....sledovanie sa pred ms ci mam zilky na prsiach,krcok zavrety ale aky,bolia prsa,nebolia.preco nie,vzdy pred ms bolia a veci podobne.neboj.raz to musi urcite prist.ako aj mne
@veronika1603 urcite ano mozeme si navzajom drzat place ja som sa napriek vsetkemu rozhodla skusit Este 1 tehu test bud.tyz. lebo sa mi to cele nejak nezda hlavne tie prsia nikdy nemavam pod priznaky pred ms je to fakt divne... Tebe drzim place aby to prislo cim skor 😉
@zuzulik236 ja uz tehu som.tak drzim palce tebe😉

@karmela Dakujem☺. Chcem sa este opytat ak sa mi pri mrche neodlupuje sliznica myslis ze by to nemal byt problem?