icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

miriamn76
19. okt 2016

@karmela lasky mame aj vcera aj pred vcerom. Ano dnes je 11DC

karmela
19. okt 2016

@miriamn76 no este ti môže len prísť pozitívny testik..aj neskôr nezufaj este..Nie každý cyklus musí byt rovnako ovulacia,hlavne nech prebehne😉

miriamn76
19. okt 2016

@karmela ved ja stale dufam no zatial som ju vzdy mala 10-11DC

miriamn76
19. okt 2016

@karmela no pozri ten slaby o 10:00 ten silnejsi o 11:00. Ak by nahodou dnes tak zosilnel ze bude pozitivny staci tutu mutu co bolo vcera a dalsie ked bude vo stvrtok? Dnes mam nocnu a vraj je dobre mat sexik v den pozitivneho testu tak neviem. Bola by som rada keby bol pozitivny az zajtra☺. Bozinku uz mi ztoho dako sibe😀😀

miriamn76
19. okt 2016

@karmela zabudla som testiky😀

karmela
19. okt 2016

@miriamn76 čakám na fotecku😊 Moja pri pozitívnom testíku je dobre mat lásku v deň pozitívneho testika až deň po..Keďže vajko by sa malo uvolnit od 12do 24 ale v dobrom prostredí si plavčíci vedia počkať..Takze šanca určite je zo včera aj zo štvrtka bude😉

karmela
19. okt 2016

@miriamn76 no pekne ti stmavol k večeru skus este jeden možno uz budeš mat aj pozitívny😉Držím ti palčeky

miriamn76
19. okt 2016

@karmela tak testik robeny teraz je taky isty ako ten o 11:00. Dufam ze zosilnie az zajtra ze to nepresvihnem😊lebo o chvilu odchadzam do prace tak dalsi budem robit az zajtra

karmela
19. okt 2016

@miriamn76 nech ti to v práci zbehne..Neprešvihneš 😉

mimi_3
20. okt 2016

Ahojte.mne meska menzes druhy den.rano som si robila test ale asi bol zly, lebo mi nevysla ani jedna ciarka.mam strasnu migrenu od vcera, celu ma moce...kupim este jeden test.nikdy mi menstruacia nemeskala tak neviem

karmela
20. okt 2016

@mimi_3 ahoj tak to ti určite vyšiel zle test ked tam nebola ani jedna čiarka..A tehu test si skúšala spraviť ked ti mešká?

karmela
20. okt 2016

@miriamn76 ahoj no ako uz ho máš pozitívny😉

mimi_3
20. okt 2016

@karmela spravila som teraz druhý tehu test ale vyšiel negatívny :( tak ja už neviem..či je ešte skoro, ale mešká mi 2 dni

karmela
20. okt 2016

@mimi_3 môže byt skoro podľa toho kedy si mala ovu..ked si mala ovulaciu neskôr aj to môže zapríčiniť meškanie..Ale môžeš byt aj tehu..Počkaj dva dni a skus zase tehu testik..ked ti ms nedôjde do 10 dni tak cinkni Dr že ti mešká ms a on by ta mal pozrieť co vlastne je príčinou..Držím palce aby to bolo tehu

mimi_3
20. okt 2016

@karmela ovulku som mala 19 DC. snažili sme sa pred aj po, v podstate celý mesiac 🙂 takže možno sa už naozaj zadarilo, bodaj by to bolo tehu 🙂 🙂 skúsim ešte zajtra testovať ak mi nedorazí ms... ďakujem za rady 😉

karmela
20. okt 2016

@mimi_3 a teraz si ktorý deň cyklu?Nemas zač 😉

mimi_3
20. okt 2016

@karmela dnes je 30 DC. A mávam pravidelný 28 cyklus, menštruácia mi chodí vždy presne ako hodinky. Takže už teraz je to pre mňa veľmi podozrivé 🙂 🙂 vôbec ma nebolí bruško, občas ma len pichne. A tú migrénu mám neznesiteľnúúú... 😒

miriamn76
20. okt 2016

@karmela Ahoj moje. Este veru nie☺

karmela
20. okt 2016

@miriamn76 tak co uz musíš testovať naďalej..Ked sa tej druhej čiarke nechce este spozitiviet😉Hlavne nech prebehne ovu..

karmela
20. okt 2016

@mimi_3 no mám známu co ju bolela hlava na tretí deň meškania spravila test a boli tam //..si 10-11dpo tak možno sa na testíku objaví neskôr uz len počkať musíš,hoci je to čakanie veľmi ťažké..že co bude a hlavne ked chceš aby tam boli //..Tak nech sa ti to splní

mimi_3
20. okt 2016

@karmela ďakujem 🙂 snažíme sa od augusta, takže možno to už tento mesiac vyšlo 🙂 zvedavá som veľmiii...

evina2008
20. okt 2016

@mimi_3 ja som nevedela a to som cakala tretie ze migreny sposobuju tehotenstvo islo mi dekel vyrazit.... Nic mi nebolo len migreny.... A od 8 tt mi bolo statocne zle....

mimi_3
20. okt 2016

@evina2008 fuha tak asi to bude môj príznak tehu... teda ak som "v tom". migrény nezvyknem mať, ale toto je už neznesiteľné..

miriamn76
20. okt 2016

@karmela Ahoj. Predstav si ze dnes tie testy uuplne ze slabe ledva vidno a teraz sa mi tusim zas pusta mrcha. Na papieri som zatial mala porazi ma ze mi to takto zacne raplovat😠

karmela
20. okt 2016

@miriamn76 ahoj moja no môžeš mat spinenie kvôli ovu ako som mala presne tento cyklus ja..Prvý deň ked som začala špiniť som mala slabý test a ďalšie dva uz boli silno pozitívne..Ale si to poistila aj keby si nevistihla pozitívny test však..Skus este potestovat..Ja som sa nedávno chválila že mám pravidelný cyklus a druhý deň mešká a tehu to nieje..takze som tiež na nervy a budem čakať kedy sa jej zarači a začnem brat zase tabletky,aby mi chodila ako som bola zvyknutá 25-max26dc

miriamn76
20. okt 2016

@karmela no ja uz nebudem okrem listovky brat nic doteraz som mala mesiacky ako hodinky neviem xi to ten gynex nerozhodil 😕.

karmela
20. okt 2016

@miriamn76 moja ale normálne máš červenú?ci len špiníš? Ja som tak mala od piatku do soboty večera potom uz nič..Môžeš mat ovulacne spinenie..No niekedy tie prípravky dobre myslene nie každému urobia dobre..Ale nezufaj este možno to este skončí pekne

miriamn76
20. okt 2016

@karmela uvidim ako sa rozbehne co ztoho bude bola som na wc a na papieri bolo zatial take soinenie ruzove az mi je do placu jak sa nedari ak to bude normalna mrcha mame dosnazene

karmela
20. okt 2016

@miriamn76 ak to nedajbože bude normálna ms po jej skončení sup k Dr a nech ti spraví hormonálny profil.Aj ja sa chystám ked ms nedôjde..Hoci dôjde tak ci tak pôjdem na preventívnu

karmela
20. okt 2016

@miriamn76 moja ja ti verím že až do placu ti je,ked sa tešíš že uz tu budú plodne dni a zadarí sa uz..A teraz toto..držím palce aby bolo všetko ok a dobre to skončilo