icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

miriamn76
27. okt 2016

@karmela ahoj moje. Od vcera uz nie buduci tyzden ma dojst mrcha tak uvidim ci dojde nacas😊

januus
18. dec 2016

ahojte dievčatá, čo sú tie "kanáliky" o ktorých hovoríte pri tehotensskom teste? 🙂

veronika1603
18. dec 2016

@januus druha ciarka ale je priesvitna akoby premocna to je len kanalik.ked je doruzova tak to moze byt pozit.test ale kanalik je bez farby akoby pretlacena ciarka

ereska
31. jan 2017

Myslim si ze ukaze ovulacny test aj tehu moj dnesny ovu aj tehu test dnes cakam vysledky hcg 🙂

evina2008
31. jan 2017

jednoznacne si tehotna gratulujem😉@ereska

ereska
31. jan 2017

@evina2008 dakujem

bienennest
31. jan 2017

@15monca151 Ahoj, určite moze ovulačný test byt pozitívny, avsak nieje to dostatočným dôkazom tehotenstva. Prudký nárast HCG v prípade otehotnenia môže spustiť navýšenie LH hormónu, ktorý sa dá potom tiež merať, avšak šance že ti vyjde aj tehotenský test pozitívne je 50:50. Takže načo si robiť falošné nádeje, treba si proste kúpiť tehotenský test 🙂.

o tom ako fungujú ovulačné testy si môžes prečítať tu - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/ovulacia-a-ovulacne-testy-nkevxs/

myskahryzka
31. jan 2017

@ereska Super.. 🎉 Gratulujem. kolky dpo si robila ten hcg test?

ereska
31. jan 2017

@myskahryzka som po ket dnes je 15 den po ket a vkladali mi 5 dnove embryjko takze trn test nejakych 20 dpo

myskahryzka
31. jan 2017

@ereska No to je v tom pripade uplne super. Velmi drzim palce a vela zdravia prajem. ❤

ereska
31. jan 2017

@myskahryzka dakujem ak Boh da tak to dotiahneme do uspesneho konca

myskahryzka
31. jan 2017

@ereska Uz teraz to vyzera dobre.. Teda velmi tomu nerozumiem, ale ked si 15dni po vklade a babo sa uhniezduje, je to asi dobre znamenie, nie? 🙂

ereska
31. jan 2017

@myskahryzka verime ze ano ale do 12 tt je vsetko mozne

15monca151
autor
31. jan 2017

@bienennest moja otázka je už neaktualna, nakoľko príspevok som písala v roku 2014 a tehotná som bola.

bienennest
31. jan 2017

@15monca151 jeej..prepac..to som si nevsimla 😀.

vilma30
1. feb 2017

U mňa platí. Tehu vs ovu test 😀

mlenna15
10. feb 2017

Ahojte baby prosím vás už 4dni mi ukazuje ovulačný test pozitívne čiarky(normálne by som mala mať ovulaciu v tieto dni) a dnes som si spravila dva tehotenske testy a ukazuje mi druhú čiarku veľmi slabucku !stalo sa vám to ?

sibalka21
10. feb 2017

@mlenna15 No ak vies, kedy mas mat ovulaciu, znamena to, ze si mala normalnu MS? Keby si bola tehu z minuleho cyklu tak ciarky by uz bili do oci.... Je dost mozne, ze su to falosni duchovia.... Sprav o dva dni tehu test, ci bude ciarka silniet, ale ten posledny zeleny sa mi zda uz negativny.... Drzim palce

miriamn76
10. feb 2017

U mna to tiez plati😀

mlenna15
10. feb 2017

@sibalka21 ďakujem za odpoveď veď to že mi vychádza ovulácia na 18deň (cyklus mám 33dnovi)keby že som tehotná to znamená že som otehotnela po poslednej menštruácii.Iba ma zmiatli tie tehotenske testy s duchmi :/

88m88
4. apr 2017

Ahojte 🙂 neviem, ci je to tu este aktualne, ale chcem sa spytat, co si o tom myslite....ovulaciu som mala 27.3. podla hlienu, bolesti a teploty....ovulacne testy som si robila 27.3., 28.3., 30.3. a 3.4. Stale mam na testoch rovnaku druhu ciarku...neviem, ci sa nieco deje, ci som mala 2 ovulacie (u mna je to normalne) alebo ci ten nezmeneny test uz moze byt znakom mozneho tehu....🙂 ten jeden je zo vcera (3.4.) a su to ovulacne testy

miriamn76
4. apr 2017

@88m88 skus tehu test☺

88m88
4. apr 2017

@miriamn76 ahoj 😀 no s touto myslienkou sa zahravam, ale na druhej strane sa bojim...uz som raz bola tehotna...cakali sme dvojicky, len sa vypytali na svet skor a este v den narodenia zomreli 😥😥😥 odvtedy je to tazke a celkovo horsie vsetko prezivam...priznaky nemam ziadne, ale ani pri dvojkach som nemala pocas celeho tehu...cize to neriesim...este asi pockam a skusim urobit aj tehu test...ale vdaka 😋

miriamn76
4. apr 2017

@88m88 to mi je luto ze si prisla o deticky ja som mala MA dva krat a bolelo to neviem si predstavit porodit a potom aby som o male prisla. No urcite vyskusaj testik drzim ti velmi palce aby to bolo tehu a aby si to stastne donosila az do porodu😘

88m88
4. apr 2017

@miriamn76
Dakujem, si zlata 🙂 ja si uz niekedy pripadam ako sibnuta...ono ja viem,kedy mavam ovulaciu a testy som si kupila len tak...ze ci mi to potvrdia...doktor mi to tiez velakrat len potvrdil, tak somlen tak chcela skusit test...no necakala som, ze viac ako tyzden na nom bude rovnaka druha ciarka a tak som googlila...tak uvidime...hadam to uz bude ono...s manzelikom by sme uz velmi chceli...a lahsie by sa zahojili rany po strate...dakujem ti a tebe prajem krasne tehulkovanie, nech to vsetko dopadne dobre a nech sa tesis z maleho uzlika 😘 a snad sa coskoro pridam aj ja 😋

habanka2014
3. máj 2017

Ahojte zienky, snazilky..ostali mi nejake ovulacne testy. Ked mate nektora zaujem ozvite sa. Dakujem.

yolandi
5. máj 2017

@88m88 ahojky tak ako to dopadlo? zistila si co to znamenalo, ja mam teraz 6 dni po sebe rovnaky test ovu, takze to moze znamenat aj ze mam dve ovu?

avigen
15. máj 2017

Ahojte baby napiste prosim Vas nazor na tieto testy. Dnes alebo zajtra by som mala dostat MS. Robila som ich dnes vecer okolo 21:00 a ten tehu sa mi nezda velmi spolahlivy ani neviem ci by tak skoro ukazal ze som tehu. Ide hlavne o to ze pocitujem take pichlave bolesti raz vpravo potom vlavo a take akoby mala prist MS. Za nazor dakujem 🙂

veronika1603
15. máj 2017

@avigen gratulujem...aj mne ukazal dokonca 2dni pred ms

avigen
15. máj 2017

@veronika1603 a tie bolesti akoby mala prist MS ? Inak strasne by sme sa s manzelom potesili ak by to vyslo 🙂