Ukáže ovulačný test tehotenstvo?
Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂
@veronika1603 do siva nie je no uvidim ci dojde mrcha alebo to uz bude to vytuzene☺zatial meska jeden den no to mohla byt posunuta ovu. Na mamateste som uz mala ducha a nic ztoho nebolo
@miriamn76 ked je co i len mierne ruzova ta čiarka tak je to na dobrej ceste.drzim palce.no hcg stupa kazdy druhy den ale nevadi urob aj zajtra a ked tam zas bude tak to vyslo.tak rano cakame fotecku
@veronika1603 rano nie idem na nocnu a nemam ani testy doma zajtra kupim pokial nedorazi milostiva☺
@miriamn76 podľa mna už nedorazi a nájdeš si silnejšiu ciarocku😉 Ja som tak pred Necelymi 8r robila test po nočnej a vyšli mi // to bola radosť..Po nočnej som šla do lekárne kúpila test pospala 3h potom som cikla a zistila,že budem mamina😍Daj potom vedieť verím že nájdeš silnejšiu ciarocku
Jupiiiiiii,tesiiim,vyzera to dobre
@miriamn76 posli fotku.my to vykukame
@veronika1603 nie je tam vobec nic aj ked tie testy vobec nepoznam to som dnes kazala kupit mojmu drahemu a taketo mi doniesol. Este su tam aj dake vryte bodky😏
@miriamn76 no skodaaaaaa

@miriamn76 podľa mňa je to duch 😉 ja som kanáliky nikdy nemala, buď len ducha alebk nič..