Ukáže ovulačný test tehotenstvo?
Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂
@miriamn76 super že si v poriadku teším sa..Do začiatku novembra máš čakať? To je dosť 😳A urobil ti Sono ci ovu bola?Moja Dr mi pekne vysvetlila všetko že ovu bola azda keď má pozerala..Takze teraz ti ostáva len čakať..ale tehotenstvo potom ani nevylúčil ach tuto situáciu ti nezávidím..a teraz poobede si skúšala ovu test?Ja asi tiež zájdem na gyndu prvý krát od kedy mám ms a to mám od 13r sa mi dnes stalo,že som 13dc a začala som špiniť 😔 Akoby sa mi rozbiehala pomaličky ms neviem ký potvoru to znamená ani..uvidím ako to bude pokračovať..A tebe mojko držím silno palce buď nech uz máš ms alebo nech sa uz konečne objavia // skús este tehu test tak o 2 dni
@miriamn76 skus aj horuci kupel.mne vzdy zabral na spustenie ms
@veronika1603 skusim stym vinkon☺
@miriamn76 ono vies mohlo ist aj o biochemicke tehu.vtedy co tam bola ta ciarka,tak velakrat sa stane ze sa zena otehotnie ale neujme sa to a potom to telo vyluci spolu s ms,vtedy sa takto stáva ze meska ms.niečo sa tam chystalo diat ale nevyslo to...vela zenam sa to stava len o tom ani netusia lebo nerobia testy, necakaju tehotenstvo.
@veronika1603 uvidime mozno sa jej uraci ☺
@miriamn76 ja mám veľmi zlatu Dr.Mne všetko pekne vysvetli keď k nej idem na Sono povie mi ci som mala ovuláciu aké je veľké vajko alebo kedy bude a s ktorého vajcovodu..Naposledy co mi prvý krát od tehu meškala ms videla že sa mi neuvolnilo vajko preto sa nespustila tak mi pichla vyvolávačku povedala že to týždňa by mala prísť ms a dostala som ju na 10 deň..Ja na svoju Dr nemôžem povedať ani jedno zle slovo..Škoda že všetci niesu taký..

@miriamn76 a neboj aj keby ti pichla vyvolávačku a náhodou si otehu neskôr ta bábätku neublíži 😉