icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

15monca151
6. máj 2014

Ahojte dievcata,prosim vas mam taku otazku....14 dni uzivam inofolic na podporu otehotnenia....zacala som od 2ci3 DC....ovulaciu som mala skorej ako obvykle....pozorovala som hlien uz nejaky 8 DC priblizne,ale nedavala som tomu nejaky vyznam,lebo Som si myslela ze sa mi to zda,ked som uz mala mat zaciatok plodnych dni tak som si robila ovulacny test ... testovacia ciarka bola slabsia ako kontrolna a na dalsi den bola zasa slabsia....takze,ak som to Dobre pochopila tak ovulacia bola skorej ako som mavala nie? Nikdy som si ovu test nerobila,teraz prvy meat ,preto sa pytam 🙂 no ale co som chcela,tento mesiac sme sa snazili riadne takze ovulku sme trafili lebo sme sa snazili aj v tych dnoch ako som pozorovala hlien....uz vyse tyzdna ma pobolieva podbrusko ako by som mala mat MS ale ta ma byt az bud.tyzden,mala som aj kyselinu stupnutu v puse a taky biely povlak na posve,vobec to nesvrbelo ani nepalilo a potom som Mala tak dva dni vytok nabelany,bez zapachu....chcela som sa spytat,ze ci by ovu test ukazal tehotenstvo,ze vlastne som kdesi citala,ze je aj hladila LH vyssia,lebo na tehu test je este skoro kedze MS mam az na bud.vikend.....Dakujem vam za vsetky rady 🙂

karmela
7. okt 2016

@miriamn76 a neboj aj keby ti pichla vyvolávačku a náhodou si otehu neskôr ta bábätku neublíži 😉

miriamn76
7. okt 2016

@karmela urcite pozrie ci tam nie je nejaka cysta a da mi vyvolavacku

miriamn76
7. okt 2016

@evina2008 ja mam 24-25 este nikdy mi nemeskala okrem tehu tak som zvedava co sa deje ci cysta alebo co

evina2008
7. okt 2016

@miriamm75 no ja mam a som aj mala systu ked som bola tehotna rastla zarovno z babetkom ale potom sa stratila .no ja ti silno drzim palvceky nech ti to vyjde a daj nam vediet ako si dopadla🙂

miriamn76
7. okt 2016

@evina2008 urcite dam vediet ako pojdem od neho☺som velmi zvedava cim to je

karmela
7. okt 2016

@miriamn76 tak to sme zvedavé aj my moja😉Hlavne nech si ok

miriamn76
7. okt 2016

@karmela tak moja po gynekologickej stranke som uplne v poriadku nemam cysty ani nic kvoli comu tie bolesti v podbrusku. Tehotnost zatial nevidi sliznica je 7 mm. Ak nedostanem do zaciatku novembra mam dojst. Nedal mi ani vyvolavacku. Neostava nic ine iba cakat

karmela
7. okt 2016

@miriamn76 super že si v poriadku teším sa..Do začiatku novembra máš čakať? To je dosť 😳A urobil ti Sono ci ovu bola?Moja Dr mi pekne vysvetlila všetko že ovu bola azda keď má pozerala..Takze teraz ti ostáva len čakať..ale tehotenstvo potom ani nevylúčil ach tuto situáciu ti nezávidím..a teraz poobede si skúšala ovu test?Ja asi tiež zájdem na gyndu prvý krát od kedy mám ms a to mám od 13r sa mi dnes stalo,že som 13dc a začala som špiniť 😔 Akoby sa mi rozbiehala pomaličky ms neviem ký potvoru to znamená ani..uvidím ako to bude pokračovať..A tebe mojko držím silno palce buď nech uz máš ms alebo nech sa uz konečne objavia // skús este tehu test tak o 2 dni

miriamn76
7. okt 2016

@karmela sono mi robil ale okrem toho ze je vsetko ok a ze tehotnost zatial nevidi mi nepovedal nic 😕test som nerobila noe som doma. Isla som k mame a idem na nocnu. Uz neostava ine ako cakat. Dam zajtra cervene vinko mozno sa spustia

miriamn76
7. okt 2016

@karmela take spinenenie som mala neni davno aj ja tiez neviem co to bolo

karmela
7. okt 2016

@miriamn76 škoda že ti neporozoraval a nevysvetlil viac,a nepovedal čo môžeš čakať..Cítim s tvojich viet,že si smutná😔Ale čakať mesiac je dlho pre každého..No skús vínko keksik s mm a možno sa spusti..

miriamn76
7. okt 2016

@karmela som ved smutna ved to je este mesiac😕no 7mm sliznica je ako pred mrchou myslim tak zajtra skusim to vinko keksik dako nepomaha☺. Tebe to nevyplavene vajko videl dr na sone?

veronika1603
7. okt 2016

@miriamn76 skus aj horuci kupel.mne vzdy zabral na spustenie ms

miriamn76
7. okt 2016

@veronika1603 skusim stym vinkon☺

veronika1603
7. okt 2016

@miriamn76 ono vies mohlo ist aj o biochemicke tehu.vtedy co tam bola ta ciarka,tak velakrat sa stane ze sa zena otehotnie ale neujme sa to a potom to telo vyluci spolu s ms,vtedy sa takto stáva ze meska ms.niečo sa tam chystalo diat ale nevyslo to...vela zenam sa to stava len o tom ani netusia lebo nerobia testy, necakaju tehotenstvo.

miriamn76
7. okt 2016

@veronika1603 uvidime mozno sa jej uraci ☺

karmela
7. okt 2016

@miriamn76 ja mám veľmi zlatu Dr.Mne všetko pekne vysvetli keď k nej idem na Sono povie mi ci som mala ovuláciu aké je veľké vajko alebo kedy bude a s ktorého vajcovodu..Naposledy co mi prvý krát od tehu meškala ms videla že sa mi neuvolnilo vajko preto sa nespustila tak mi pichla vyvolávačku povedala že to týždňa by mala prísť ms a dostala som ju na 10 deň..Ja na svoju Dr nemôžem povedať ani jedno zle slovo..Škoda že všetci niesu taký..

miriamn76
7. okt 2016

@karmela ja mam starsieho doktora uz ma do 70 urcite stara skola☺

karmela
8. okt 2016

@miriamn76 fuuu tak to je fakt este stará škola..Ako sa ináč cítiš?

miriamn76
8. okt 2016

@karmela no zacali ma boliet prsia asi bola ozaj ta ovu teraz niekedy len neviem preco mi doky nic nepovedal lebo sj tych 7mm sluznica zodpoveda dobe od ovu do ms aspon co som vycitala na nete

karmela
8. okt 2016

Tak to ti mohol povedať aby si nebola ako na ihlách do novembra.
@miriamn76 ovu test si skúšala ci uz nie?

miriamn76
8. okt 2016

@karmela vyskusam ked sa zobudim som dosla z nocnej a ja vela vody pijem v robote. No na tom vcerajsom sa mi zdaju tie ciarky rovnake skoda ze ten fotak je tak na prd☺

miriamn76
8. okt 2016

@karmela do novembra ma aj klepne a duplom ked nedostanem ani tehu ani snazilkovanie☺uz ma napadlo aj ci to neni prechod no to by som uz asi nemavala ovulku

miriamn76
8. okt 2016

@karmela pozri to je ten vcerajsi skus si ho priblizit. Skoda ze to nejde lepsie ofotit

karmela
8. okt 2016

@miriamn76 je dosť silný vieš co moja skus zajtra ráno urobiť aj ovu test..koľko máš rokov ak sa možem opýtať,že rozmýšľaš o prechode?? Ale poviem mne ked sa to stalo tiež som nato myslela a Dr má vysmiala..ja mám 34

miriamn76
8. okt 2016

@karmela ja uz 40😕to som si myslela ze do 40 uz budem mat mimi a dako sa nedari mam za sebou dva krat MA a uz to nejde . Mozno aj tie dva kyrety uz tam urobili svoje neviem.

miriamn76
8. okt 2016

@karmela chcela som mat dve deti a dako mi to nie je dopriate

emakiki
8. okt 2016

@miriamn76 podľa toho čo píšeš mas veľmi krátky cyklus, jasné že doktor nič nevidel, ak si tehu na sone to je vidno až niekedy 4 týždne po ovulacii, musis len čakať....

karmela
8. okt 2016

@miriamn76 moja este nezufaj uvidis,zadarí sa Vám..Ver v to 40 na druhé babo nieje vôbec vysoký vek..Ovuláciu máš uz len šťastie ti prajem k tomu aby si našla // co najskôr 😉

miriamn76
8. okt 2016

@emakiki to cakanie o drzku😀ja som unho nebola kvoli tomu ja som sa objednavala stym ze uz budem pi mrche lebo ma velmi boleli vajecniky az mi to vystrelovalo do nohy no povedal ze to nebolo z gynekologickeho hladiska tak neviem co to bolo