icon

Ukáže tehotenský test výsledok už po 20 dňoch?

hope24
18. jan 2025

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať, že či vám ukázal test pozitivitu už nejaký 20ty deň od styku 🙂 styk bol pred 20 dňami, ale som nedočkavá 🙈 ovulku si nesledujem, ale robila som si ovulačný test pred 6 dňami a čiarka mi pri kontrolke MAX bola slabučko červená a vrchná silná a na druhý deň bola už iba vrchná čiarka silná, takže ovulka už predpokladám, že bola 🙂 neviem, či mám čakať na menzes, ten mam dostať o týždeň alebo už by mi test čosi ukázal. Ďakujem za každé odporučko 🙂

hederamonstera
18. jan 2025

Nezalezi ako davno bol sex ale kedy bola ovulacia. Este cakaj na den MS a vtedy testuj

simona1998
18. jan 2025

@hope24 mávaš aj ovulaciu potvrdenu doktorom ? Ja som mala vždy úplne pozitívne testy a nikdy neprebehla .

domka222
18. jan 2025

20 dní po styku+7 dní do ms. To mi vychádza, že sex bol počas MS?

hope24
autor
18. jan 2025

@hederamonstera ano, to viem, len tym, že si ju nesledujem, iba podla appky, čo neukazuje podľa mňa dobre :/

hope24
autor
18. jan 2025

@domka222 no, už mi končila, ale poznám baby čo otehotneli aj počas MS 🙂, takže na to sa nespolieham 🙂

domka222
18. jan 2025

@hope24 spermie vo výnimočných prípadoch prežijú 7dní. Čiže ak by si otehotnela,tak test by si už mala pozitívny.

hope24
autor
18. jan 2025

@domka222 myslíš? 🙈

nika_val
18. jan 2025

@hope24 tak ako ti píšu vyššie ..nezáleží koľko dní od styku ale koľko dní od ovulácie
Aplikácia ukazuje len štatistické dáta.. nie je napojená na tvoje telo takže nemá ako ukázať kedy tá ovulácia reálne bola
Ja by som počkala ešte aspoň tak 2-3 dní pred ms by som testovala