icon

Včera som mala dostať menzes

diaszoky
13. feb 2022

Ahojte babiky vcera som mala dostat ms. Od vcera vecera mam ms bolesti dnes hlavne rano a vecer. Robila som vcera rano mama test no predtym som nadranom pila, ukazal slabeho ducha,(ked vobec).Dnes som nerobila test lebo ziaden nemam. Az rano. Ak ukaze negativutu,mam ist k dr? Nieje to skoro?mali ste podobnu situaciu?? Mne ma nikdy nemeskala je ako hodinky dik za rady tipy..

Strana
z2
diaszoky
autor
13. feb 2022

@basska_b ja som mala ovulku ukazuje v kalendariku 29.1 ale kedy presne neviem lebo ja mam cca pred ajnpo ovu bielkovy bytok cize odhandnut neviem presny den ovu a milovali sme sa cez plodne dni trda pre ovu aj den po

hipuska
13. feb 2022

@diaszoky ak ti nikdy nemeska, mala si slabú čiarku, pravdepodobne si tehotna. Ale na návštevu dr je naozaj skoro. Urob si zajtra nový test, ak vyjde pozitívne, zavolaj dr, kedy máš prísť. A aj v opačnom prípade. Tak krátke meškanie menštruácie sa nerieši

basska_b
13. feb 2022

@diaszoky Podla mna je to tam! Kludne si kup GS test alebo Livsane a testni sa. Niekedy su dva v baleni, aby mal clovek istotu

diaszoky
autor
13. feb 2022

@basska_b rano hned kupim a dam vediet drz prsty😇

nuci616
14. feb 2022

Veľmi krátky čas, pokiaľ ti len deň mešká treba počkať oveľa dlhšie 🙂

zuzi0911
14. feb 2022

Ako?

diaszoky
autor
14. feb 2022

@zuzi0911 ahoj mam snws brutalne krce ms nikde musela som tabletu zobrat uz idem do lekarne pre test

zuzi0911
14. feb 2022

@diaszoky bolesti veru bývajú horšie...držím palce

diaszoky
autor
14. feb 2022

@zuzi0911 ahoj no prave som ho dostala☹️Uz nikdy nebudem robit test pred ms a ani kupovat gs mma test a rapi clear sunto blbosti co falosne duchuju.

zuzi0911
14. feb 2022

@diaszoky och to mi je ľúto 😔

mamina1419
14. feb 2022

@diaszoky môže ti meškať aj pár dní stačí ak si bola chorá, stres alebo tehotenstvo. Je veľa možných príčin. Počkaj keď bude meškať aspoň tak týždeň . Test si spraviť môžeš ale ja by som počkala keby mi mešká ms aspoň 4 dní. Ja viem že si zrejme zvedavá a o to viac ak sa o babo cielene snažíte. V každom prípade držím palce aby všetko bolo k tvojej spokojnosti

andy156
15. feb 2022

Myslím že počkať je lepšie nemusíš 10dni stačí 5 a sprav si test. Lekárka tiež povie že je skoro prinajlepšom ti zasa spravý test. Ja keď som volala mojej že som tehotná tak mi pogratulovala a povedala že mám prísť až keď budem v 8smom týždni. Takže by som počkala

lucia851
15. feb 2022

@diaszoky mne už mešká 8 dní a tehotná nie som

simonahra
15. feb 2022

myslim si, ze na vsetky priznaky je tak povediac skoro, takze to bude asi nieco ine. treba pockat este par dni a potom sa skusit pretestovat a ak ti nebude dobre, tak potom uz len navstivit lekara

diaszoky
autor
15. feb 2022

@simonahra vyssie som uz pisala, ze ma uz mam a tie blbe testy gs mama a rapi clear falosne duchuju ich uz nikdy nekupim

lenkadenisa
Autor odpoveď zmazal
majkalenpalinkova
16. feb 2022

@diaszoky dajte si pozor na biochemické tehotenstvo ktoré zažívam akurát ja testy po 7 dňoch meškania pozitívne prišla som k dr a na ultrazvuku nevidel nič vzal krv hcg pozitívne no deň pred kontrolou u dr som krvácala na ultrazvuku nevidel nič iba krvácanie v maternici hcg klesá . takže ani pozitívne testy neznamenajú že ste hneď tehotné

tinuska27
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2