Včera som mala dostať menzes
Ahojte babiky vcera som mala dostat ms. Od vcera vecera mam ms bolesti dnes hlavne rano a vecer. Robila som vcera rano mama test no predtym som nadranom pila, ukazal slabeho ducha,(ked vobec).Dnes som nerobila test lebo ziaden nemam. Az rano. Ak ukaze negativutu,mam ist k dr? Nieje to skoro?mali ste podobnu situaciu?? Mne ma nikdy nemeskala je ako hodinky dik za rady tipy..
Veľmi krátky čas, pokiaľ ti len deň mešká treba počkať oveľa dlhšie 🙂
Ako?
@diaszoky môže ti meškať aj pár dní stačí ak si bola chorá, stres alebo tehotenstvo. Je veľa možných príčin. Počkaj keď bude meškať aspoň tak týždeň . Test si spraviť môžeš ale ja by som počkala keby mi mešká ms aspoň 4 dní. Ja viem že si zrejme zvedavá a o to viac ak sa o babo cielene snažíte. V každom prípade držím palce aby všetko bolo k tvojej spokojnosti
Myslím že počkať je lepšie nemusíš 10dni stačí 5 a sprav si test. Lekárka tiež povie že je skoro prinajlepšom ti zasa spravý test. Ja keď som volala mojej že som tehotná tak mi pogratulovala a povedala že mám prísť až keď budem v 8smom týždni. Takže by som počkala
myslim si, ze na vsetky priznaky je tak povediac skoro, takze to bude asi nieco ine. treba pockat este par dni a potom sa skusit pretestovat a ak ti nebude dobre, tak potom uz len navstivit lekara
@diaszoky dajte si pozor na biochemické tehotenstvo ktoré zažívam akurát ja testy po 7 dňoch meškania pozitívne prišla som k dr a na ultrazvuku nevidel nič vzal krv hcg pozitívne no deň pred kontrolou u dr som krvácala na ultrazvuku nevidel nič iba krvácanie v maternici hcg klesá . takže ani pozitívne testy neznamenajú že ste hneď tehotné

@basska_b ja som mala ovulku ukazuje v kalendariku 29.1 ale kedy presne neviem lebo ja mam cca pred ajnpo ovu bielkovy bytok cize odhandnut neviem presny den ovu a milovali sme sa cez plodne dni trda pre ovu aj den po