icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
snazilka225
2. mar 2022

@levandulova111 S kvapky lásky sa dá otehotnieť to je ten môj prvý syn tam sme si dávali pozor 🙂 a zase my sme sa snažili teraz viac než rok a donútila som môjho priateľa ísť na spermiogram a tam zistili že máme ureoplazmu v decembri sme sa preliečili úspešne aj kontrolné testy boli v poriadku v januári korona veľmi silná a snáď sa už teraz zadarilo 🙏❤️

levandulova111
2. mar 2022

@aurora1992
@snazilka225
Takže tie kvapky lásky ozaj "fungujú"? No tak potom bude chyba niekde inde... Mne moja bývalá gyn povedala, že si mám dávať sakra pozor, lebo že som taká plodná, že stačí keď chlap okolo mňa prejde a som v tom... Môj chlap má už po 40tke takže aj tam môže byť problém a kľudne aj u mňa tým, že po 30tke už aj tá kvalita vajíčok je vraj horšia... No, lenže toho svojho by som na vyšetrenie spermiogramu nedokopala ani stádom volov 🙈🙈🙈🙈 ale keď sa dostanem ku svojej novej gyn, dám sa vyšetriť aspoň ja, aj keď mi to bude prd platné, ale aspoň budem vedieť o sebe viac 😁

levandulova111
2. mar 2022

A plus som pribrala 11kg za posledných 5 mesiacov 🙈 mama sa smeje zo mňa, že čo som čakala, že po 30tke sa tuk ukladá viacej a aj predispozíciu v rodine máme na "väčšiu" postavu 🙈🙈 nech sa hýbem akokoľvek, nepomáha 🤷 ale je pravda, že za posledný cca týždeň s zhodila pol kila, ale to som mala takú fyzickú záťaž, že kým by som schudla tých zvyšných 10,5kg, tak by som umrela 😅

aurora1992
2. mar 2022

@levandulova111 nemas problem so stitnou zlazou? vtedy sa aj tazsie otehotnie

levandulova111
2. mar 2022

@aurora1992 tipujem, že ma tam moja doktorka pošle, lebo dobre, súhlasím, že po určitom veku sa priberá a tak, ale nie tak rapídne za krátky čas... Plus tá únava... V pondelok mi príde ms a hneď po nej idem k dr, sme už tak dohodnuté 😊

aurora1992
2. mar 2022

@levandulova111 neboj, vsetko dobre dopadne 🙂 treba mysliet pozitivne
ja uvidim ako ten adiel dnes, ocikam ho spolu s pepinom a aspon budem vediet 🙂

levandulova111
2. mar 2022

@aurora1992 tak keby nemám ani jedno dieťa, zrútila by som sa každým mesiacom kedy by prišla ms... Aspoň moje dve, aj keď už veľké, má držia v pozore 😅 ale keď vidím ženské, ktoré chodia s bruškami, moja kamoška č1. v pondelok porodila, kamoška č2. zas má 2 mesačného chlapčeka, proste to na mňa takto príde, úplne mi je hrozne, dokonca si aj poplačem, ale potom sa pozriem na moje dve a to mi pomáha sa s tým zmierovať ❤️

levandulova111
2. mar 2022

Keď tak rozmýšľam nad tým mojim chruňom❤️, tak on sa asi len bojí, aby to nedopadlo ako s jeho ex a naše spoločné by videl len raz za čas 🤔 lebo videá s deťmi, fotky kamosiek čo dávajú svoje bábätká, on to očami žerie, doslova má iskry v očiach, ale keď príde na tému spoločné dieťa, znervózni ho to, nachádza výhovorky prečo sa to nedá a potom nemá ani náladu na sex.. možno ozaj je to len jeho psychikou, že sa bojí 🤔 lenže moc sa o tom baviť nechce, vidieť na ňom, akokeby ho to trápilo... No v tomto prípade by som chcela požiadať toho hore, nech nám dopraje, nech to "vyrieši" na toho môjho a strach nech odíde... 🙏❤️

snazilka225
2. mar 2022

@levandulova111 ja mám psychiku stále rozhádzanu po toľkých pozitívnych testoch ja už neverím ani týmto že sú pozitívne a každý mesiac som dobre že nie oplakavala ms a ten môj tiež nechcel nič riešiť že načo že je zdravý ale ja som mu dala ultimátum buď pôjde na to vyšetrenie alebo sa zbalím a odídem k rodičom tak musel ísť teda 😅 Ale zase môj veľmi túži po bábätku niekedy asi viac ako ja len to nedáva najavo a tiež to tak hovorí že aká je doba a somariny ale keď kuka videá a je tam nejaké dieťa vždy mi to ukáže 🤣 ach ty chlapy

levandulova111
2. mar 2022

@snazilka225 no ale vy sa aspoň snažíte ❤️ takže nádej tam je veľká ❤️ ale môj, ten si tak dáva pozor, že až... 🙄 Iba pred tou ms nedáva... Lenže to mávam už dávno po ovu... Čiže mne by pomohol akurát tak zázrak, alebo aby ho osvietilo 😅 ja sa budem musieť nejak zmieriť...
Inak, napadlo mi ešte, ja som pred tým, ako som spoznala svojho, prišla o syna v 39tt... Prestalo mu biť srdiečko týždeň pred termínom... Možno sa môj bojí aj toho, aby sa to nezopakovalo, aj keď podľa mňa nie je pravdepodobné, že by sa to zopakovalo, keďže sa mi to nestalo s ním, ale ďaleko pred ním... 🙄

snazilka225
2. mar 2022

@levandulova111 ja som počula od veľa báb ževraj fembion posúva ovulku neviem čo je natom pravdy ja som ho neskúšala ale počula som o Tom 🤷🏽‍♀️

snazilka225
2. mar 2022

@levandulova111 a to ma mrzí určite by sa to nezopakovalo ❤️ 🙏

ali999
2. mar 2022

Ja som si baby nedala pokoj 😀 teraz som robila .ja neviem....nemalo by to byt už silnejšie nejaké? To intime test

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 ja som taký mala dnes ten baby top test, ale neodfotilo to 😅 tak to bude asi hop alebo trop 😁 hlavne nech je všetko v poriadku ❤️

barborkakr
2. mar 2022

@levandulova111 baby len si nerobte digi test :D

ali999
2. mar 2022

@levandulova111 ja už si začínam myslieť ze to sú všetko kanaliky 🤣

ali999
2. mar 2022

@barborkakr no to pri takom teste by ani náhodou neukazal digi🤣🤣🤣

barborkakr
2. mar 2022

@ali999 kanaliky su hovadina..

levandulova111
2. mar 2022

@snazilka225 femibion? Ten je drahý, či? Lebo ten som brala v prvom tehu s dcérou na doporučenie od gynekologičky a platila som zakaždým 20€... Neviem, ja tým vitamínom všelijakým neverím, pri dcére som brala všetky možné vitamíny, jedla ovocie, fakt ukážkovo všetko a mala sa mi narodila s deravým srdiečkom, operovali jej očká čo tak moc skulila, má ploché nohy, a zle vyvinuté podnebie a stále je taká "detská" chovaním a to už od novembra má ms a bude mať 11 rokov.. ale psychiku som mala na dranc, stále som sa bála, či bude ok, predsa len prvé tehu... Pri druhom, pri synovi žiadne vitamíny, ani za mak a psychika taká, že som proste bola v pohode, nad ničím som nerozmýšľala, brala som to tak, že buď bude alebo nebude a malý nemá nič, ani ťuk a dokonca je koľkokrát mentálne vyspelejší ako dcéra... Ono tá psychika spraví najviac si myslím, alebo to bola len taká náhoda... 🤷 Pri treťom, ktorý mi zomrel, tam som mala stále katastrofálne výsledky, zatazovy test s cukrom dopadol tiež zle, po vypití tej gebuziny som mala cukor ešte nižší, s akým som došla a hneď som musela si dokonca kúpiť croissant a šišku sladkú... Doktorka mi síce od začiatku odporúčala prerušenie, ale nechcela som o tom ani počuť, predsa len, veľa žien tvrdilo, že výsledky boli chybné... Bohužiaľ u mňa neboli... Ale to som mala aj hrozné tehotenstvo, psychické týranie, prenasledovanie, malý sa takmer celý čas ani nehýbal, fakt hádam raz za čas nejaký ten pohyb a jeho pupočník bol 2cm od kraja placenty, čo sa mohol kedykoľvek odtrhnúť a mohla som vykrvácať spolu s malým.... A jeho krvnú skupinu na pitve ani nevedeli zistiť, takú zlú kurvičky mal 😔.. Neprajem zažiť ani najhoršiemu nepriateľovi... 💔

levandulova111
2. mar 2022

@ali999 presne, ja som o nejakých kanalikoch nikdy ani nepočula, ale od kedy som sa vrátila na MK, tak mám kanáliky takmer na všetkých testoch už asi dva mesiace 😂😂😂

levandulova111
2. mar 2022

@barborkakr mne to tiež príde ako hovadina, ale keď to tvrdí čoraz viac žien, a niekoľkokrát sa mi stalo, že aj mne tak ukázal test... Od nového roka stále, raz silnejšie, raz slabšie... Biele testy mávam iba pred ms... Inak po ms aj počas cyklu tie "kanáliky"... Nechápem ja už tomu 🙈

barborkakr
2. mar 2022

@levandulova111 fakt? ja nikdy, ale tak testujem sa iba takto...tak ja uz neviem, moze byt..

barborkakr
2. mar 2022

@levandulova111 boze ked citam tvoj pribeh...placem, ach jaj si super silna zena mas moju uctu a obdiv 🙂

levandulova111
2. mar 2022

@barborkakr hej, toto riešim s kamoškou, ona ich tiež vidí a zakaždým sa teší, lebo by veľmi chcela aby som mala bábo, ale vždy príde ms, síce teraz dvakrát po sebe by som to ms ani nenazvala, ale možno sa po 32.roku moje telo mení a už budem mať 2 dňovú ms stále 🤷 musím len vydržať do pondelku...
A ešte k tým "kanálikom" , ja som si myslela, že mi to ukazuje tak slabucko preto, lebo mi ovu rozhára zakaždým hormóny a preto mi testy počas cyklu duchujú... Ale akonáhle spravím test dva-tri dni pred ms, zrazu ani náznak... Fakt som z toho na nervy už, preto už testovať nechcem, test kúpim až keby mi mešká týždeň a viac... Lebo aj pri 4 dňovom meškaní (čo sa mi pred tým nestalo), som mala čisto biely test, ani náznak a ešte v ten deň došla ms... Ja som z toho totálny jeleň už 😂

aurora1992
2. mar 2022

@levandulova111
@barborkakr
@ali999
@snazilka225 baby zajtra idem na krv pisala som gynde ale podla mna tam nic nebude zase som mala pepino s druhou cisrkou a adiel biely

barborkakr
2. mar 2022

@aurora1992 vsak pekny mas...aspon ale budes vedet co..ja cakam stale na ms

aurora1992
2. mar 2022

@barborkakr hore pepino a dole adiel

barborkakr
2. mar 2022

@aurora1992 oba vidim

snazilka225
2. mar 2022

@ali999 niečo tam sa črtá ale možno len kanalik 😊 ja by som počkala aspoň na deň kedy bude ms vtedy to ukáže najlepšie buď alebo 😊
@aurora1992 a tebe tíško gratulujem ❤️🙏 ja vidím na obydvoch ale pepino má viac farbiva ja pepino mám už riadne silný a ostatné ešte také slabšie 🙂

snazilka225
2. mar 2022

@barborkakr pokiaľ ešte neprišla ms je nádej 🙂