icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
aurora1992
3. mar 2022

@levandulova111 no hej, ja neviem co si mam mysliet a najhorsie je cakat do toho pondelka, tak rozmyslam, ze si spravim dnes digi a vlastne v pondelok uz sa negativnej odpovedi nebudem cudovat 🙂

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 no Digi je 25kovy nie? Ak máš málo hcg, tak ti asi ukáže negatív aj v prípade, že si... A plus po víkende hcg môže byť vyššie, keďže zas prejdú nejaké tie dni ❤️
Všetky testy, ktoré ste sem dávali vyzerajú dobre, snažilka tiež mala zo začiatku slabšie a teraz tichučko a v dobrom závidím ❤️ u mňa bohužiaľ také testy vychádzajú každý mesiac 😒 takže ja u seba už neverím v zázraky...

aurora1992
3. mar 2022

@levandulova111 no ja by som sa aj pozitivnejsie na to pozerala ale nakolko mi gynekologicka povedala, ze mam nizku sliznicu tak uz ma ta pozitivita presla
neviem no
asi mas pravdu
skusim iba tym adiel testnut a tusim mam este jedno pepino a potom uz kaslem na to 🙂 ved pondelok je tu coby dub

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 priznám sa, ja som ten digi nerobila nikdy 😅 vždy hentie pásikové.. prišla som do lekárne a vypýtala som si najlacnejší tehotenský test 🙈😅😅
Prečo má teraz chytila až závislosť na testovaní, netuším, ale viem, že mi z tých duchov za chvíľu prepne 🙈
Nízka sliznica ale veru nie je dobré 😔 ty však máš priateľa, ktorý sa na bábo teší a chce aby ste si ho spravili... ❤️❤️❤️ Čiže čoskoro to môže prísť, ak to ešte nebude teraz ❤️ ten môj by musel mať vo vercajchu dieru, aby mu mohlo ujsť a ja tým pádom by som nevyzerala jak blbec, že sa testujem aj keď si pozor dáva 🙈🙈🙈

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 teraz pozerám aj iné diskusie na MK a tiež baby riešili nízku sliznicu... Vraj alchemylkovy čaj pomáha, piť ho od ms až po ovulaciu, aspoň tak písali a že krásne narastie... Avšak jedna baba písala, s nickom karpina, že ona bola tehotná a v 7tt mala nízku sliznicu ale že všetko bolo ok, aj tehotenstvo bolo v poriadku... Takže nádej tu je ❤️

snazilka225
3. mar 2022

@aurora1992 ešte nieje nič stratené 🙂 pozri sa čo mne povedala doktorka jasne že to tehotenstvo nieje je tam niečo na vajecniku bude mi meškať ms ale určite príde 🙂 a dneska hcg pozitívne takže doktory ako keby nechceli dávať falošné nádeje si myslím .. skús počkať do pondelka veď mne pred ms tiež testy vychádzali kadejako a v deň ms som mala až viditeľného ducha 🤷🏽‍♀️pokiaľ tu nieje ms stále je nádej ja viem že je to ťažké a že to láka sama som si tym prechádzala a hlavne tento mesiac lebo som vedela že nieco nieje v poriadku ako by som to cítila
@levandulova111 ono je vždy lepšie urobiť digy test ako hľadať duchov 🙂 preto som ho aj ja urobila čím skôr aby som vedela na čom som ale aj tak som nejako tomu neverila 😅 a aj keď je 25-kovy tak mi ukázal medzi prvými že tehotná som .. iné testy duchovali

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 pokiaľ to tak cítiš tak si ho správ 🙂

ali999
3. mar 2022

@levandulova111 to dúfam teda ze vidíme dobre a ze sa za chvíľku pridáme do klubu 😉

aurora1992
3. mar 2022

@levandulova111 ano ano videla som tie prispevky, len ja nemam chronicky nizku sliznicu, len teraz, ze je taka malo hruba na to aby som bola tehotna 🙂 ale tiez som potom videla ten prispevok o tej babe ze mala nizku a caka babo tak uvidime
necham sa dnes viest intuiciou ale citim to tak, ze spravim este ten pepino dnes vecer a ak tam bude ciarka tak spravim digi ak bude slabsia alebo ziadne tak asi teda prislo k slovam gyndy ze priroda je priroda 🙂) a mozno sa tu opat vidime v maji potom 🙂 ( dufam, ze nie a vsetky budete tehotneeeee )

levandulova111
3. mar 2022

@snazilka225 tak keby mi mešká ms, tiež by som skúsila už ten digi 😊 ale keďže mi nemešká, tak sú to pre mňa zbytočne vyhodené peniaze a trápim sa nad duchmi každý mesiac 😅 ale samozrejme každý si rozumie najviac a naše rady si môžu vypočuť ale aj tak sa každý musí riadiť vlastným vnútorným pocitom ❤️ ten nesklame takmer nikdy 🥰

@ali999 no človek by sa tomu potešil, to áno, ale nesmiem sa na to už toľko upierať, moc ma to vyčerpáva, keď sa nad tým trápim... Musím sa proste zamerať na to, že ak to má byť tak to bude ❤️ ono počula som, že najväčšia šanca je vtedy, keď to človek najmenej čaká, ale čo v prípade, keď človek je schopný testovať sa pomaly aj dvakrát denne ako ja pred nedávnom? 😅😅😅

levandulova111
3. mar 2022

@aurora1992 a pepino máš už len jeden? Že by si skúsila aj v pondelok z ranného? 🤗
A opravím ťa, nie že všetky budete, ale všetky budeme tehotné vrátane teba ❤️❤️❤️

ali999
3. mar 2022

@levandulova111 áno je to pravda určite🙂 my sme sa pri 1.snazili...no snažili až 3 mesiace🤣tie 2 mesiace som bola v strese ze co ešte niesom tehotná. Potom som si povedala ze neriešim a dalsi mesiac to rám už bolo . Pri 2. Dcére sme sa ani snažiť nemuseli bola neplanovana no na prvu supu keď mužovi vraj "cosi" uslo .. ako sa vyjadril 😀 teraz sme tiež neplanovali ale 2 mesiace dozadu som mala to biochemické a tak sme obaja nejak zistili ze ešte 3. By sme chceli 🙂 no u mňa keď to tento mesiac nevyjde, tak už nevyjde, pretože mi muž včera oznámil, že situácia je zla, a ze on deti počas vojny plodit nebude 🤔 takže preto tak cakaaaaam ci to vyšlo😅😊

levandulova111
3. mar 2022

Ja som si kúpila dneska teda ešte jeden balík pepino s 2ks, jeden spravím zajtra ráno a druhý v pondelok.. ešte pred dvoma týždňami to stalo 1,65€ a teraz 2,15€, nehovorím, že to je horibilná suma, ale už si rozmyslim, koľko ich najbližšie nakupim 😅😅😅

ali999
3. mar 2022

@levandulova111 všetko zdrazelo to je fakt . Aj ja som dnes tie 2ks pepina za 2.15€ kupila 🙂

levandulova111
3. mar 2022

@ali999 tak s bývalým sa dcéra prvorodená podarila "až" na 4. mesiac/cyklus, už som tiež neverila 😁 a pri synovi som to už vôbec neriešila, to som na to ani len nemyslela, reku keď prvorodená tak "dlho" trvala, toto určite nebude na prvý šup a prekvapenie, bol na prvý šup 😅
Môj terajší trvdí, že ani kvapka mu nikdy neujde, keď si dáva pozor, ale mne sa koľkokrát zdalo po použití wc, že to čo som utrela, nebolo moje a hlavne mi to až razilo do nosa, taký typický "mužský" odor spermií.... Alebo koľkokrát vraj dal von, ale mne sa to zdalo moc málo na to, že si nenaháňa gašparka 😅 inokedy náklad a naposledy mi to prišlo ako štvrtina z toho, čo má inokedy... Neviem možno množstvo u muža tiež ovplyvňuje veľa veci, ale keďže spávame +- zakaždým rovnako za mesiac, tak mi posledný sex prišiel taký, že toho bolo ozaj málo... No uvidíme zajtra ráno alebo v pondelok ak nepríde ms 🙃

snazilka225
3. mar 2022

@ali999 verím tomu aj ja a že sa stretneme v novembrovkach 😊 a dotiahneme to spoločne do úspešného konca ❤️✊

ali999
3. mar 2022

@levandulova111 presneeee my tak pri 2. Tvrdil ze cosi malo možno uslo a jak som šla na wc vyšlo to zo mňa a vedela som ze teda cosi malo to iste nebolo 😀 takže niekedy ti chlapi neviem ci klamu ci co im je 🤣no ty máš mať v pondelok ms ja v stredu. Tak som zvedavá jak dopadneme. Toto už je jak telenovela 🤣🤣🤣🤣🤣

ali999
3. mar 2022

@snazilka225 ďakujem ti krásne za podporu. Snáď áno! 🥰

aurora1992
3. mar 2022

Ja si myslim ze tehotna nie som
Rozmyslala som nad tym a fakt nerozumiem co sa deje ale az taka stastena sa necitim byt ze s sntikoncepciou otehotniet😅

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 prečo by si mala potom pozit testy ? 😀

ali999
3. mar 2022

Baby ja som tie testy fotila ešte raz. Ja tam furt dsco vidím a ten mamatest ze spred 2 dni pepino dnešný. Dokonca fotene z bleskom. Nikdy mi ducha z bleskom nebolo vidno 🤔🤔🤔

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 ja vidim aj bez negativu
Ja sim prave ocikala pepino

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 dúfam že vidíme dobre teda 🥰 juj a ako to vyzerá?

aurora1992
3. mar 2022

Opat adiel a pepino

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 Dolný pepino je ze ?

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 ano
Ale strasne dlho mu to trva sa nacitat no takato ruzova cirka je tam uz viac ako 5 minut

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 na hornom vidím ducha Q na spodnom si jasnaa🥰🥰😇😇👶👶👶👶

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 qno ja dnes to iste pri pepiine pokým uschol ma skoro trafilo

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 no sak a to adiel vzdy 15 min trva a dnes bolo skorej ako pepino
Ja tomu nerozumiem uz fakt

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 daj tu foto pepina keď kus zaschne. Ale podla môjho názoru tam je to jednoznačne ;)