icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
ali999
4. mar 2022

@levandulova111
Inak ono neznamená ze môj keď je doma sa mi venuje .poslednú dobu len do mobilu kuka a vôbec nič okolo seba nevníma 🙄🙄🙄

ali999
4. mar 2022

@snazilka225
@levandulova111
@aurora1992
Baby mne nedalo ja som si spravila ten posledný pepino.horny je zo včera Dolný dnes. To je des ako ten test klame 🙄🙄🙄🙄🙄

ali999
4. mar 2022
aurora1992
4. mar 2022

@ali999 no idem pisat vyrobcovi
Je to hrozne
Velmi sme boli smutny
Kazdopadne v maji sme sa dohodli ze vysadim antikoncepciu
Drzim palceky baby sledujem vas tu dalej

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 určite napis. Toto je choré. Ja mu tiež pošlem tie svoje .ale počkám na Ms samozrejme a tak mu napíšem ....to je super tak potom to určite vyjde 🙂

jankasamulko
Autor odpoveď zmazal
aurora1992
4. mar 2022

@ali999 pocuj zbehni si kupit inu znacku
Nie pepino
Ja uz ked vysadim antikoncepciu a pojdeme na to budem pouzivat tie adiel co som si objednala
Lebo ocividne toto je podfuk

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 rozmýšľala som xe skočím ešte po mamatest
...hoc 3 dní dozadu mi duchoval ale naživo to vidno viac .....

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 žeby všetky tak falošné boli ? Intime mam biele aj dnešný intime biely

aurora1992
4. mar 2022

@ali999 no ja by som kupila mamatest a ak bude negativ tak to nechat uz tak

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 presne tiež wi to myslím lebo nemá zmysel v kuse dookola testovať 🙂

snazilka225
4. mar 2022

@ali999
@aurora1992
To mi je ľúto baby že vám tak testy duchuju prešla som si tým aj ja a viem čo to je podľa mňa výrobcovia to robia naschvál aby sme zbytočne kupovali testy a čakali či silnie ale držím vám palce nič nieje stratené mne prveho normálneho ducha ukázalo v deň ms dovtedy to bola len hadanka raz pozitív raz negatív takže pokiaľ nieje ms tak je nádej a hlavne sa netreba stresovať lebo to neprospieva a verím že sa čoskoro pridáte do klubu tehuliek ❤️🙏 ja som si ešte dneska robila test kontrolujem či silnie čiarka tak už aj intime sa trošku rozhýbal 🙂 takže chce to len fakt čas 🙂

levandulova111
4. mar 2022

@ali999 ja tiež tomu už neverím, ono sa mi tam neskôr čosi marilo, ale to si skôr už domyslam, lebo pred tým celkom fajn duchovia a zrazu nič... Mesiac čo mesiac... Pokiaľ mi nebude ms meškať, tak už test asi robiť nebudem, toľko trápenia a sklamania 😒 a pokiaľ tam nebudú regulérne dve krásne čiarky, nebudem to brať ani do úvahy... Lebo je to ozaj na nervy a človeka to len ničí tá neistota 🙄
Veď práve, že pred tým sme boli ok, aj zbehol za chalanmi, aj s nami bol... Posledný týždeň (tento), je to na hovno s prepáčením a aj dnes od rana sa hádame cez správy, ešte to dáva za vinu mne! Že sa mám pozrieť na seba, čo je so mnou! Tak sakra ty sa doma posledné dni už poriadne neukážeš, stratíš záujem o čokoľvek, ukážeš sa až večer, chýbaš mi proste a ešte je to moja vina? Ach tí chlapi, už mi z nich ozaj hrabe 🙈 a ešte tie testy chybné, akoby človek toho nemal dosť 🙄

ali999
4. mar 2022

@levandulova111 nieje koli tým testom taky ? Hm ? :(

ali999
4. mar 2022

@snazilka225 jej krása. Vidíš a aj keď píšu ze wu 10tkove tieto ja mam ale pocit ze wu stále 25tkove lebo keby sú fakt 10tky tak ukážu hneď jak ostatné🙂

levandulova111
4. mar 2022

@ali999 ja na tom spodnom vidím... 🤞
Kiežby som aspoň také mala aj po zaschnutí a nie len prvé minúty a potom to zmizne 😅
@snazilka225 aká krásna druhá čiarka 😍 tichučko závidím ❤️ u mňa je to stratené už 🙄
No, ozaj nám ostáva už len čakať, veď sa nám o tých testoch za chvíľu bude aj snívať 😅 ja skúsim posledný v pondelok, a ak nič, tak to nechám tiež už tak... Ak ovšem nepríde ms, ak príde, je to jasné 😅 chybné testy u mňa

snazilka225
4. mar 2022

@levandulova111 no tie testy sú fakt dosť na psychiku hlavne keď už aj niečo sa črtá a zrazu nič s toho ja som to až teraz pochopila koľko peňazí som mohla ušetriť ak by som testovala v deň ms aj tak do vtedy to boli len falošný duchovia verím že aj tebe to čoskoro vijde a budeš s tešiť s // ❤️🙏

snazilka225
4. mar 2022

@ali999 ja mám tiež pocit že stále sú 25-kove akoze keď uschla ukázala sa celkom fajn čiarka ale intime test je ten posledný čo mi to ukázal tak netuším ako to je hlavné odporúčam testovať v deň ms alebo keď si chces byť fakt istá investuj do digy a vijde ťa to lacnejšie ako stále kupovať testy dookola a hľadať duchov ten mi ukázal ešte keď som mala len ducha na teste takého ako máš ty .. takže to je buď alebo 😊

levandulova111
4. mar 2022

@snazilka225 presne, ono tie peniaze sa dajú aj rozumnejšie použiť 😅
Ďakujeeeeeeem ❤️ ale u mňa to už nebude možné, to by som musela mať k tomu chlapa... S tým mojim to už asi nebude možné ... Ale nechcem to tu riešiť. Každopádne vás budem sledovať, čo máte nové a ako postupujete všetky a tešiť sa z vás ❤️

ali999
4. mar 2022

@snazilka225 no mne vždy ukázalo ešte pred ms jednoznačne. Dokonca pri 1.mi digi vyšiel 8dni pred ms a pri 2.dcere 5dni pred Ms....tak ja domnzvyknuta ze aj pred MW mi ukáže.....idem ja po tie mamatesty a uvidí sa 😀 bud alebo. V každom prípade nebudem to určite brat tragicky. Ma byt bábätko ta bude...nemá byť, nebude :😇

ali999
4. mar 2022

@snazilka225 dnes mam presne 5 dní do ms 😅

aurora1992
4. mar 2022

@ali999 ufff tak ty mas este nadeje

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 idem práve po mamatest tak som sama zvedava

aurora1992
4. mar 2022

@ali999 ale moc skoro testujes podla mna
5 dni do ms nic nemoze este ukazat ale skus
Ja zo srandy som spravila adiel a nic takze verim tomu

snazilka225
4. mar 2022

@ali999 ja pri prvom som netestovala tam mi ukázalo cca 3 dní po meškaní mega koľajnicu silnejšia ako kontrolná 🤣 a teraz v deň ms duch takže je to individuálne a stále je nádej sa som už tomu tiež nedávala nádej keď som mala ,,duchov,, pred ms a kadejaké testy 🙂

@aurora1992 tak potom pepino fest duchuje akože na foto sa mi zdá mini dušik ale neviem či to je aj na živo či len foto skresľuje

aurora1992
4. mar 2022

@snazilka225 na zivo tiez bol ale skor som verila tej ciarke od pepina kym moj muz necikal😅😅

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 pri prvej mi ukázalo 8dni do ms pri druhe 5dni do ms a riadne čiary čiže môže 😉 vidíme nejakého ducha ....ale Boh vie ci tým testom sa dá veriť

ali999
4. mar 2022

@aurora1992
@snazilka225
@levandulova111
Takže dámy, pepino je jeden veľký o....drb...podla mňa. Síce to nieje ranný moc ale ukázal by mi aspoň cosi. Takže....idem i ja písať do pepina ze vyrábajú falosne testy

aurora1992
4. mar 2022

@ali999 Ufff mrzi ma to
No hej sak moj chlap mal ruzovu ciarku jak lusk

ali999
4. mar 2022

@aurora1992 nič sa nedeje 🙂 snáď nabudúce raz 🙂