icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
levandulova111
10. mar 2022

Len jeden deň som ho mala v strede a jak naspulena pera, to bolo deň pred ms... A v deň ms vystrelil hore a zavrel sa... 🙄😅 A od vtedy sa mi tam schováva 😁

ali999
10. mar 2022

@levandulova111 neje možné že sa ti posunula ovulka? Kľudne môžeš mst aj deň pred ms 🙂

ali999
10. mar 2022

@aurora1992 to je tiež pravda

aurora1992
10. mar 2022

@ali999 no ja som prave dostala takze u mna nic
drzim vam palce baby velmi velmi 🙂 ste super
ja dufam, ze ked nahodou sem zabludim v maji uz budete vsetky tehotne 🙂

levandulova111
10. mar 2022

@aurora1992 tak to ma mrzí 😕 čakala som, že budeš ďalší zázrak 😔 ale tak ten máj to hádam istí ❤️
Ja tomu nedávam žiadne šance, lebo z jedného sexu a ešte keď si pozor dával, určite nič nebude... Jedine, že by to vyšlo cyklus pred tým, ale to by som už testy mala pozitívne... Čiže ja tiež nič 🤷 a momentálne máme vo vzťahu takú krízu trošku, čiže kedy bude ťuťu muťu, netuším 🤷😅

levandulova111
10. mar 2022

@ali999 neviem, možné je všetko ale aby som nemala ovu hlien, keby ovulka sa aj posunie? Lebo som mala až suchoty skôr.... 🙄 Ja už vydržím ku dr 😁 aj keď ten test má stále láka, ale že by som si mohla finančne vyskakovať, to určite nie 🤣

snazilka225
10. mar 2022

@aurora1992 to ma mrzí tie testy naozaj vyzerali nádejne ❤️ snáď sa čoskoro podarí ja som dneska bola na sone a bolo vidieť malú bodku snáď bude všetko v poriadku 🙏 a tebe prajem nech si čoskoro nájdeš // ❤️
@zara1357 tebe ešte meska MS? 🙂

snazilka225
10. mar 2022

@levandulova111 ja som toho môjho doslova znasilnovala 🤣🤣🤣 keď som chcela babo on už bol stoho zúfalý 😅 ja si tiež myslím ze môže byt ovulka posunutá ja som tento mesiac ani nespozorovala hlien takže ovu som tiež musela mať niekedy ku koncu keď v deň ms mi ukázalo len ducha 🤷 možno tiež si čakala v polke cyklu a nikde nebol a potom si to neriešila stat sa môže hocičo

ali999
10. mar 2022

@aurora1992 si zlata . Mrzí ma to . Ja dúfam ze tu zabludis aj ty už tehotná 🥰

ali999
10. mar 2022

@levandulova111 možno fskt anovulacny cyklus. Ale potom nechápem tým duchom na testoch 😅

levandulova111
10. mar 2022

@ali999 ja som už doduchovala, dneska som si kúpila teda posledný test a tam ani náznak 😅😅😅 tak už konečne môžem začať chudnúť, lebo som čakala čo a ako, nechcela som ani cvičiť, aby som si nespravila zle a ešte aj sa obmedzovať v strave... Teraz môžem z vesela začať 😊 nevadí, všetko je tak ako má byť... ❤️

levandulova111
10. mar 2022

@snazilka225 no lenže my sme spali spolu nejak v piatok a aj to si dal sakra pozor, čiže to určite z toho nič nebude a tie styky pred tým by už ukázalo si myslím, hlavne ak som ozaj mala posunutú ovu pred ms... Nevadí, nechávam to tak 😊 keby môjho znásilňujem, tak by sme už spolu vôbec nespali, nemal by na to chuť, keď by si pomyslel, že ideme hlavne za účelom splodenia 😅 nevadí, možno to takto bude lepšie, len čas ukáže 😊

zara1357
Autor odpoveď zmazal
ali999
10. mar 2022

@levandulova111 presne i ja som chcela začať chudnúť 😀 ale ja furt čakám na Ms a po nej začnem 😀 áno vždy dá všetko deje pre niečo 🙂

levandulova111
11. mar 2022

@ali999 a ešte stále nič? Test nespravis? Už ti veď mešká, skús spraviť 😍

ali999
11. mar 2022

@levandulova111 ahoj ved vcera rano som sem pridavala a bol úplne biely 😅 od rána ma hrozne bradavky bolia ale to bude len nejaký sialeny pms🤣🤣

levandulova111
11. mar 2022

@ali999 bože prepáč 🙈 ja už neviem kde mi hlava stojí... Riešim tú dr a dneska som volala na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou a tak tam volali a riešili to, a že keď v pondelok alebo utorok ešte stále moja dr nebude mať kartu, tak mám volať znovu do NR... 🙈 Už mi z toho šibe...
Tak počkaj pár dní, pms to dúfam a verím že nebudú, keď už ti meškajú 🥰 dúfam, že keď sem najbližšie zabludim, už sem dáš koľajnice 😍

ali999
11. mar 2022

@levandulova111 v pohodeeee ja mam deti choré dve noci som nespala takže som tiež mimo😅🤣no super treba to riešiť takto lebo keď tej Dr fskt tak prepína.....ach...nie čosi keby som bola tehu už by to dávno test ukázal 🙂 cakam ms

levandulova111
12. mar 2022

@ali999 tak videla som aj diskusie, kde baby písali, že mali negatívny test až do neviem ktorého týždňa... 😁 Takže všetko je možné ❤️ ja som už dodúfala, asi pôjdeme s mojím od seba... Posledné dni boli strašné a jaksi nevieme spolu fungovať... On nevie pochopiť, že mi chýba dotyk a ja mu to proste nedokážem nijak vysvetliť... Stále si ide svoje a len sa hádame... 🙄 Už aj z domu odchádza na celý deň radšej preč a ja som sama a v depresii....

ali999
12. mar 2022

@levandulova111 hey počula som o tom, vraj sa to stáva pri ďalších tehu lebo telo si vraj pamata hcg a nemusí jo v takom množstve metabolizovat do moču ale nemyslím ze je to môj prípad ...hoc ms furt nemám 🤣
Och qz tak ? To mi je teda ľúto....my mame to veľmi podobné s mojim .akurát ze mame malé deti a občas si myslím ze možno sme spolu už len koli deťom fskt ...

levandulova111
12. mar 2022

@ali999 hej, až tak... Proste ja som taká, že pre mňa je vzťah prioritou.. tak sa podľa toho chovam a aj mám proste očakávania, síce nič prehnané, chcem len dotyk, spať spolu a niekam sem tam ísť... Lenže on proste ma svoj život a mňa mrzí, že som to nevidela skôr...nás nič nedrží spolu, ale jaksi nevieme ísť ani od seba definitívne.... A mňa to strašne vyčerpáva...
Tak ja som dneska mala takú veľkú nevoľnosť ráno po káve, ale to z nervov, ako sme sa včera zas pohádali... U mňa tehu už nie je možné, ale dúfam, že čo ste tu baby, tak vám to vyjde 😊❤️

ali999
12. mar 2022

@levandulova111 tak to nieje dobre potom :( to psychické deptanie vo vzťahu je ešte horšie než fyzické násilie....to je tak ze veľa ludi sa nevie odstrihnut a sú spolu vlastne len zo zvyku....je to smutné ale dnešná doba je strasna .ja tiež môjmu furt hovorím ze chcem len objať a nejaký prejav náklonnosti....nechcem ty kks kabelku za 1000€ jak daktore 🤣🤣🤣🤣

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 vieš, ono čím viac sa človek snaží, tým je to horšie... Ten druhý potom stráca záujem, lebo nie sme pre neho dosť zaujímavé, keď sa ponúkame... Tak som sa na to vykašľala, už si idem svoje, začala som sa viac maľovať, a celkovo sa viac zaujímam o seba a už vidím na ňom, ako má sleduje nenápadne očami, a vŕta mu hlavou, prečo nie som smutná ako kedysi, keď sa pohadame, ale teším sa zo života 😅 treba si nastaviť proste myseľ inak... Ja som si to síce povedala už veľakrát a vždy som do "toho" spadla znovu a znovu, ale každý takýto incident má mení, krôčik po krôčiku, ale pomaly a isto...
@all inak baby ako pokračujete? Žiadny test sa tu dlho neukázal, ani info čo nové 😍 poďme poďme pochváľte sa 😊

ali999
14. mar 2022

@levandulova111 to máš pravdu, tak držím palce aby ti to čím dlhšie vydržalo temto raz ;)
No mne dnes 6. Deň meska ms . Ale testy sú negatívne posledný som robila v sobotu Q bol čisto biely takže už ďalšie nerobím 🙂

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 ďakujem 🙂 len ja už tomu nedávam nejaký význam... Ide o to, že by som chcela niekoho, koho nemusím ignorovať aby si ma všímal... Chcela by som rovnocenný vzťah... Bohužiaľ v dnešnej dobe je to takmer nemožné 🙄
Biele?? A k dr si sa už objednávala?

ali999
14. mar 2022

@levandulova111 máš pravdu je to smutné :( dnešná doba vzťahy....cele zle ....ešte nie lebo deti sú choré mňa už to tiež chytilo ....hm možno meska koli chorobe. Ale divne je ze krcok mam tvrdý zatvoreny ja už tomu nechápem ale ze vôbec ešte v živote mi takto ms nemeskala....

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 ja si myslím, že budeš tehu 🥰 keď je aj tvrdý a uzavretý ❤️ ja si už nekontrolujem, ale mala som ešte posledný tehu test, tak som si spravila ráno a zas sa tam niečo črtá pod svetlom 😅😅😅 ale už viem, že mi to ukazuje plodné dni... Lebo sa mi blížia, tak vtedy je to na teste vidieť iba cez svetlo, počas ovu mávam duchov a po ovu pred ms, mávam úplne čisté testy.. aj keď minulý piatok pred ms mi niečo vyšlo na teste, no ms prišla, aj keď dvojdňová ale prišla... No a teraz sa vsadim, že keby kúpim ďalší tehu test a spravím ho počas ovu, vyjde slabulilinky duch a potom zas by bol test biely... Nechápem to ale 🤣 veď tehu testy by mi nemali reagovať na plodné dni, jedine, že by som nemala v poriadku hormóny a sa mi zbláznili... Ale ani to mi nevychádza... 🙄😅😅😅

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 a od soboty prešli už dva dni, nemáš doma test? Alebo skúsiš až koncom týždňa?

ali999
14. mar 2022

@levandulova111 ja som už inak kdesi čítala ze to babam robilo pred a počas ovu tie tehu pozit . Ale nechápem ze prečo keďže hcg sa nemá zvyšovať počas ovu🤣 keby som tehu ...neukazal by mi to ten test už dávno? Véd potom sme sa už nesnažili. Pretože ako som písala muž sa bojí vojny 🙄a povedal ze ďalšie dieťa je teraz už blbosť.. nemám doma test už ale silno rozmýšľam ci skúsiť ešte jeden kúpiť ci nie . Za chvíľku idem do lekárne dcéram po sirup na kašeľ tak dá rozhodnem🤣ale tu majú nejaké rapiclear len nemám s nimi skúsenosť a ďalej sa mi nechce ísť keďže už I ja som chorá jak pes😅

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 vyskúšaj ten test... Za to nič nedáš... Ja tiež rozmýšľam, že si ešte kúpim... Ak sa mi ozaj ovulka posunula na deň pred ms, tak minulý víkend by to moooooožno vyšlo, ale to by mu muselo ujsť 😅
No a teraz v sobotu sme spolu mali "udobrovaci" sex, ale akože keď som mu dala dole boxerky, tiekol ako besný, to som ešte nezažila... No a potom sme šli na to, samozrejme pred koncom to dal von, a plodné dni mi vychádzajú až na 16.3., no ale ja už pred víkendom a aj cez víkend som pozorovala priesvitný hlien, nie veľa, skôr máličko, ale bol... A to mi mala ešte len končiť ms, ale ja som mala koniec už v stredu... A od piatka trošku hlienu a dnes už ani tak nie... Tak uvidím, ale už vyše týždňa ma hlava bolí... Bez príčiny 🙄