icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
ali999
16. mar 2022

@levandulova111 ešte nestresuj....brala ti aj cytoster? Ja mam také hrcky na krčku už pár rokov a cytoster mam vždy čistý 🙂 Dr mi vravela ze niekedy žena také proste ma Q nemusí to nič vážne znamenať len tam proste sú 🙂

snazilka225
16. mar 2022

@levandulova111 to mi je ľúto ale to nič nemusí znamenať ja som išla s tým ze my mešká ms a povedala mi ze určite dostanem ze tam vidí niečo ono to praskne a príde ms a nakoniec som v 6tt takže nestresuj určite to nebude nič vážne aj doktory sa môžu zmylit uvidíš podľa výsledkou 🙂

levandulova111
16. mar 2022

@ali999
@snazilka225
Práveže stresujem, lebo sono nerobila, nemá ho, ale pozerala a mám to celé nasiaknuté krvou, že keď sa mi dotkne tou tyčinkou na odber vnútrajška, tak mi to krváca, ukázala mi aj tú tyčinku celú od krvi 🙈 najskôr povedala, že dostanem ms, ale reku mne pred týždňom práveže skončila dvojdňová... Zatvárila sa ustarane a oznámila mi aj ten nález... Brala mi dva stery... V pondelok sú prvé výsledky a o 2 týždne druhé.... U nás je rakovina už pomaly aj v rodnom liste... Obidve staré mamy, aj prastaré mamy, rakovina vaječníkov a rakovina maternice... Bojím sa 😔

levandulova111
17. mar 2022

Včera som si spravila test ako som prišla od dr... Slabučký duch zase.. okom ale viditeľný... Ako to zaschlo, je to ešte viac vidieť, ale bohužiaľ nedá sa odfotiť, keď to dám zdiaľky, na foto to vidieť nie je, keď to priblížim tak, aby to vidieť bolo, rozmaže sa mi to 🙈 počkám na peniaze z dedičského a musím kúpiť lepší telefón... Ale nechápem to už... Rozmýšľam, že v pondelok z ranného skúsim znova... Ak to bude silnieť, tak idem ku gyn... Ak to bude zas ledva viditeľné alebo čisté, tak viem, že je to buď zo zdravotných problémov, alebo chybné testy....

levandulova111
17. mar 2022

Škoda, že moja nová gyn nemá sono 🙈 keď bude treba, budem musieť utekať na druhý koniec mesta do nemocnice na sono... 🙄

snazilka225
17. mar 2022

@levandulova111 drzim ti palce nech to dobre dopadne 🙏 snáď naozaj to bude tehu a nie zdravotné komplikácie.. Ja som včera začala spinit tak som išla na pohotovost tam mi povedali ze to sa stava no špinenie neustupovalo tak som išla dnes ku gynd. A vraj mam hematom mňa už porazi

levandulova111
17. mar 2022

@snazilka225 ďakujem 🙏
Preboha, čože? 😕 To mi je ľúto, ale verím, že všetko dobre dopadne ❤️ ja som pri synovi v 9tt začala špiniť, šla som na pohotovosť, a našli centimeter od plodu centimetrovu trhlinu na sliznici, ktorá mi krvácala 🙄 ako je to možné netuším, ale nechali si ma tam, pichali mi injekcie na zastavenie krvácania a na asi piaty deň som šla domov a všetko ok 🥰
U mňa to tehu nebude, neverím ja už na zázraky....ani prsia nemám bolestivé, ani zväčšené... Iba to podbruško no... A v tehu asi nebýva maternica presiaknutá krvou, až tak, že keď sa jej dotkla, presakovala krv von, či? Ja budem mať nejakú marhu 😔 mám aj tabletky na vkladanie, dve, jednu som si dala včera na noc a druhú v sobotu si mám dať...
Len nechápem, dr som povedala, že intímku mám už čistú, že to som jeden deň špinila, resp len poobedie a odvtedy nič. A ona, že keby dlhšie stojím, tak mi to začne odtekať... No a ja dneska od 6:00 na nohách, v práci ťažké veci dvíhala a aj teraz idem peso 2km domov a nič... Ani kvapka 🙄 ja som z toho debil...

snazilka225
17. mar 2022

@levandulova111 no krvný obraz mam v poriadku hcg nad 5000 snad sa hematom vstrebe..
A tak vieš aj doktory sa zvyknú mylit neviem co to môže byť ale nevyzerá to dobre keď tečie z maternice krv.. Mne napr. Včera na pohotovosti povedali ze krvacam z krčka ze je tam trhlinka a ze to sa stava a dnes Dr ze hematom akože nechápem už tým lekárom

levandulova111
18. mar 2022

@snazilka225 ja tomu tiež nechápem a presne, tiež sa mi nepáči, že to mám celé zakrvavené, že mi presakuje krv keď sa mi tam dotkne... Že to mám tak, že mi príde ms... 🙈 Ale mne skončila pred týždňom v stredu... Nechápala ani ona... Dúfam, že to nebude naozaj tehu, lebo začínam byť extrémne unavená, nechutí mi takmer nič ale pritom všetko, ale najhoršie je, že mám tabletky na vkladanie, dve, ktoré sa neodporúčajú v tehu... A ona sa ma v podstate ani neopýtala, či by som mohla byť tehu, ale keď mi tam pozrela a prehmatala má, tak si myslím, že by to videla, resp cítila... Ani sono tam nemala... Tak som zvedavá ako to dopadne 🙄
Držím silno palce, aby všetko bolo v poriadku ♥️

levandulova111
18. mar 2022

@snazilka225 a v podstate od stredy, kedy mi povedala, že to mám na ms, zo mňa nevyšla ani kvapka krvi, ani náznak... Mám pre istotu vložku, ale to kvôli tej tabletke, lebo veď to vyteká postupne 🙈 ale inak nič, iba pobolievanie podbruška a najviac, keď sa namáham 🙈

snazilka225
18. mar 2022

@levandulova111 ona to nemôže cítiť ja ešte doteraz chodím na hcg ako stúpa doktorka na sone minulý týždeň videla vacok ale chcela si overiť ci naozaj ide o úspešne tehotenstvo a zobrala mi hcg takže pokiaľ ti nerobila sono ona nemôže vedieť co sa ti nachádza v maternici ja by som asi išla ku nejakej druhej dr alebo ako samoplatca na hcg a aspoň budeš vedieť na com si ci máš naozaj zdravotné problémy alebo je to tehu

levandulova111
18. mar 2022

@snazilka225 ja som myslela, že podľa krčka, že by to hádam zistila, či niekedy ani to nie je zaručené? Ja som povedala aj mamine, ktorá robí v nemocnici, že poprípade by mi tam vyšetrenie spravili a mama povedala, nech počkám na výsledky a že doktorka by ma poslala na sono keby bolo treba... 🙄 Akože prvá doktorka robila bolestivé vyšetrenia a veľa veci zanedbala, ale aspoň mala sono... 🙄 Neviem slaktrafi ma... V pondelok si veď skúsim spraviť test a uvidím... Ak to bude tehu, tak už bude výrazná čiarka, keďže v pondelok to vyzeralo tak, že sa niečo zas črtá... Ale mne sa tam črtá niečo už 3 mesiace 🤣🤣🤣

snazilka225
18. mar 2022

@levandulova111 mne to prvý krát nezistila nijako povedala ze podla sona vidí ze príde ms je tam niečo a to praskne a príde ms no ta žiaľ nedorazila robila mi aj kultivaciu takže to podľa krčka neviem ci dokáže zistiť jedine urobiť test myslím si ze keby si si urobila aj teraz od pondelka musí byť fakt výrazná ta čiarka pretože hcg sa zdvojnásobuje každý druhý deň a pokiaľ tam bude taky istý duch tak to tehu nebude a bude iný problém..

levandulova111
18. mar 2022

@snazilka225 a nebude vadiť, že to už nie je ranný moč? Ešte mi napadlo, že koľkým ženám dlho neukazovalo tehu, až nejak v 7-10tt ... Ja neviem 🙄 keby chlap ráno nejde do práce neskôr, spravila by som si test už z ranného, ale bol doma a nechcela som pred ním....

snazilka225
18. mar 2022

@levandulova111 ja si myslím ze už môžeš ho urobiť hocikedy mne ukazal normálnu čiarku aj cez deň ved v pondelok si mala ducha teraz musí byť už o niečo silnejší ak je to naozaj tehu drzim prsty

levandulova111
19. mar 2022

@snazilka225 no, tak tehu to nie je... Robila som z ranného, síce v pondelok som musela skulit a natáčať oproti svetlu všelijako a teraz je slabulinky ale nemusím ho dávať do svetla, ale bude to predsa ten problém zdravotný, lebo ako píšeš, už by som to mala oveľa viac výraznejšie, nie len o pol stupňa ako sa hovorí... Bože, už nech je pondelok a môžem volať o výsledky 😒 strašne som zvedavá, čo mi je...

snazilka225
20. mar 2022

@levandulova111 tak to ma mrzí hlavne teraz treba nájsť príčinu prečo tie testy duchuju a aký tam je problém drzim prsty nech všetko dobre dopadne.. Mne akurát hrozi potrat začala som krvácať a nasli mi dva plodove vaky jeden žĺtkovy a hematom

levandulova111
20. mar 2022

@snazilka225 och bože, to má veľmi mrzí 😪😞 ale dúfam, že všetko bude v poriadku a bábätko sa udrží ♥️ držím silno prsty 🙏🙏🙏
Ono možno tie testy sú chybné, že je tam príliš farbiva, veľa báb písalo, že v poslednej dobe robia falošných duchov takmer všetky testy... A mne mamina povedala, že pokiaľ budú dobré výsledky, tak ma nechajú, nech zavolám ja im v dohodnutý deň, ale že ak by som výsledky mala zlé, zavolali by mi ihneď oni... No a do piatku mi nikto nevolal, zajtra tam volám ja, čiže mám nádej, že to bude len nejaký zápal a všetko bude ok... A ten nález, snáď bude ok tiež, že to nebude nádor 🙏 ale aj napriek tým dvom tabletkam mi krb neodišla... Čo mi hovorila, že to mám na ms, tak som čakala, že po liekoch sa vycistim, ale nič vôbec, ani kvapka... Len tie tabletky zo mňa idú von, čo sa nevstrebalo 🙄 Šlaktrafi ma... Veď ja rozmýšľam, že by som skúsila ešte jeden test za nejaký týždeň či dva, lebo ak je to nejak 2-3tt, tak mi neukáže ešte nič... Mne až v 4tt pri dcére ukázalo silnejšieho ducha, aj to až po asi 30 minútach a nie do limitu... Čiže za vyskúšanie nič nedám... Len nejaké 2€... Hehe...
Ale tebe naozaj, naozaj, naozaj držím palce, budem na teba myslieť, nech všetko dobre dopadne ❤️ veď iné ženy mávajú aj normálnu menštruáciu a dopadne to ok 🙏♥️ moja mamina so mnou krvácala a že silno, až do 4. mesiaca... Chceli ju hospitalizovať, tak silno krvácala... A tu som ❤️ hlavne kľud, vyložiť nôžky a prihovárať sa bábu, nech to nevzdá ❤️🙏

levandulova111
23. mar 2022

@all baby no čo? Niečo nové? Ja mám prvé výsledky za sebou, kultiváciu a to mám negatívne.. za týždeň volám na cytologiu 🙄 a ak aj to bude negatívne, tak ja potom neviem čo mám 🙈

snazilka225
23. mar 2022

@levandulova111 ahoj tak to je super ze máš výsledky v poriadku ja dneska som mala mat kyret ktorý sa nekonal čakám momentálne dvojičky no podľa ms je to 7tt a podla ultrazvuku 5+5tt v pondelok idem na kontrolu ak sa neobjavia bábätká musím ísť na kyret

levandulova111
23. mar 2022

@snazilka225 😮😮😮 no ja zírám 😮😮😮 bodaj by všetko dobre dopadlo ❤️ môjho bratranca žena tiež čakala dve, a teraz už chodia do školy 🥰 budem veľmi držať palce 🙏❤️
No hej, ja som tiež rada, že to mám ok, za týždeň ešte druhé výsledky budem volať... Len som prekvapená, lebo čakala som fakt pohromu, keď som mala ozaj problémy, a ešte aj to, že doktorka mi povedala, že dostanem ms a to som mala týždeň po... Keď som sa s maminou o tom rozprávala, povedala, že to je tou ms, že bola len dva dni a ja hovorím reku ale to mám od januára, len dvojdňové ms, tá krv by už bola hnedá keby sa mi tam tak dlho drží a už by som mala hádam aj otravu... Nechápem to, opýtam sa doktorky na endometriózu, lebo keď mi robila ster, tá krv bola čerstvá... Určite chcem zistiť, čo mi je....
Za teba sa budem doslova modliť, aj keď do kostola nechodím... Ale aj tak 🙏❤️

levandulova111
24. mar 2022

@snazilka225 inak hento vypočítavanie je dobré na houby... Pretože ovulácia sa kľudne môže posunúť a preto vychádza týždeň podľa ms inak a inak podľa sona... Podľa mňa zbytočne strašia mamičky...
Ja, keď som čakala syna, som mala termín pôrodu zhodný s bratrancovou ženou. Úplne na deň presne, lebo to bolo podľa ms... No a podľa sona bola ona o dva týždne pozadu. Nechápala to, mohla som vysvetľovať koľko som chcela, že ona mohla otehotnieť hneď po ms a ja pred ms... Lebo medzi jednotlivými ms sú cca 4 týždne... A počas tých 4 týždňov žena hocikedy môže zostať tehotná, ak sa jej posunie ovulácia... Čiže tebe sa to tiež kľudne mohlo posunúť a nakoniec všetko bude dobré ❤️ verím tomu 🙏 určite daj vedieť potom... A cítiš sa inak ako??

levandulova111
29. mar 2022

@snazilka225 ahoj, no čo ako si dopadla dnes u gyn??

mima1991
29. mar 2022

Ahojte, prosím o radu, dnešný pepino test, o 2 dni zopakujem, ale chcem sa opýtať, som len 8 DC, aj to mi menštruácia prišla o týždeň skôr ako mala (nikdy predtým sa to nestalo), je vôbec možné aby som bola tehotná? Ďakujem

snazilka225
29. mar 2022

@levandulova111 ahoj no bola som tam včera sú tam 3 Vačky a nevidia žiadny plod zatiaľ nevedia ci ten tretí je hematom ale už som na nervy stoho môže byť ze bola posunutá ovu tak čakajú stále ako sa to vivinie

snazilka225
29. mar 2022

@mima1991 tieto testy pepino bežné robia take čiarky sú úplne hrozne takze by som to nebrala ani do úvahy treba urobiť iný test dr.max a 8DC? To je cca 3 dní po MS alebo myslíš 8DPO? Každopádne aj jedno aj druhé je veľmi skoro testovať treba počkať aspoň 1 deň pred MS tam sa už ukáže nikomu duch niekomu viditeľná čiarka

mima1991
29. mar 2022

@snazilka225 ahoj, ďakujem za odpoveď, ide o to že som testovala aj predtým týmto testom a bol snehobiely, teraz prvýkrát niečo vidno, my ideme cez ms naplno stále, mimo ms len prerušovaná súlož, neviem no z uvidím o 2 dni čo ukáže

snazilka225
29. mar 2022

@mima1991 môže byť ale poslednu dobu menili tie testy oni boli ine trosku a tieto nové strašne duchuju keď už tak naozaj odporúčam skúsiť iný test a tam bude istota pretože niektoré kocky mali silnejších duchov a neboli tehu neviem co je s tými testami

levandulova111
29. mar 2022

@snazilka225 3 vačky?? Bože no ja som z toho už úplný magor, a že si z toho na nervy sa ti vôbec nečudujem 🙈🙈 no a ja mám tiež novinku, mne to momentálne vychádza na predčasnú menopauzu 🙈🙈🙈🙈 čo sa to v tejto dobe sakra deje??? 🙄🙄🙄

levandulova111
29. mar 2022

@mima1991 Pepina ani neber do úvahy, síce moja kamoška na ne nedá dopustiť, ale mne PEPINO testy duchovali 3 mesiace... A zakaždým tehu nebolo a vždy došla ms... Ja skôr, keď mám kúpiť test z DM, tak ten TOP BABY test, ten fialový, ten neduchuje a farbiva by mal mať viac... Lebo tá prvá čiarka je brutálne výrazná... A mne nikdy neukázal zle....